Een bibliotheek maken op Google Boeken

U kunt boeken en tijdschriften indelen in een bibliotheek.

Boeken of tijdschriften toevoegen aan uw bibliotheek

1. Ga naar Google Boeken.
  2. Klik op Mijn bibliotheek.
  3. Kies een plank in uw bibliotheek.
  4. Klik op Instellingen Instellingen en vervolgens Toevoegen op ISBN of ISSN.
  5. Geef de ISBN- of ISSN-nummers op van de boeken of tijdschriften die u wilt toevoegen.
  6. Klik op Boeken toevoegen.

Een boekenplank maken

U kunt meerdere boekenplanken in uw Google Boeken-bibliotheek hebben. Sommige planken zijn al voor u gemaakt, maar u kunt meer planken toevoegen.

Een boekenplank maken
  1. Ga naar Google Boeken.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Inloggen.
  3. Klik onderaan op Mijn bibliotheek.
  4. Klik aan de linkerkant van uw bibliotheek op Nieuwe plank.
  5. Geef een naam voor uw boekenplank op.
  6. Optioneel: Als u deze plank wilt verbergen, selecteert u Privé maken.
  7. Klik op Boekenplank maken.
Een boekenplank verwijderen

Als u een boekenplank verwijdert, worden de boeken, labels en notities op die boekenplank ook verwijderd.

1. Ga naar Google Boeken.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Inloggen.
  3. Selecteer Mijn bibliotheek.
  4. Kies een plank die u wilt verwijderen.
  5. Klik op Instellingen Instellingen en vervolgens Boekenplank verwijderen.
  6. Klik nogmaals op Boekenplank verwijderen.

Opmerking: U kunt de standaardboekenplanken niet verwijderen.

Boeken in uw bibliotheek delen

U kunt planken in uw bibliotheek openbaar maken zodat andere mensen ze kunnen bekijken.

1. Ga naar Google Boeken.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Inloggen.
  3. Klik op Mijn bibliotheek.
  4. Als uw Google-account niet is gelinkt aan uw Google Boeken-account, klikt u aan de linkerkant op Mijn profiel weergeven naast mijn openbare Google Boeken-gegevens.
  5. Klik aan de linkerkant op de naam van een boekenplank.
  6. Klik op Instellingen Instellingen en vervolgens Eigenschappen bewerken.
  7. Klik naast Zichtbaarheid op Openbaar maken.
  8. Klik op Opslaan.
Katie is a Search expert and author of this help page.

Katie is Google Zoeken-expert en auteur van deze Help-pagina. Geef haar hieronder feedback over de pagina.