Afegir, organitzar o compartir llibres

Podeu recopilar llibres i revistes en una biblioteca personal a Google Llibres.

Afegir llibres a la biblioteca

1. Aneu a Google Llibres.
  2. Feu clic a La meva biblioteca.
  3. Trieu una categoria, com ara "Preferits" o "Lectures actuals".
  4. Feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Afegeix per ISBN o ISSN.
  5. Introduïu els ISBN o els ISSN dels llibres o de les revistes que vulgueu afegir.
  6. Feu clic a Afegeix llibres.

Afegir un llibre que ja esteu consultant

1. A la part superior de la pantalla, aneu a Afegeix a la meva biblioteca.
  2. Feu clic en una categoria.

Suprimir llibres de la biblioteca

1. Aneu a Google Llibres.
  2. Feu clic a La meva biblioteca.
  3. Trieu la categoria en què es troba el llibre.
  4. Sota del llibre o de la revista que vulgueu suprimir, feu clic a Suprimeix.
  5. Confirmeu la vostra decisió.

Organitzar els llibres en categories

A la biblioteca, podeu tenir diferents categories, anomenades prestatgeries. Algunes categories ja estan creades, però n'hi podeu afegir més.

Crear una categoria
  1. Aneu a Google Llibres.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Inicia la sessió.
  3. Feu clic a La meva biblioteca.
  4. A l'esquerra, feu clic a Prestatge nou.
  5. Escriviu un nom.
  6. Opcional: si no voleu que altres persones vegin aquesta categoria, seleccioneu Fes privat.
  7. Feu clic a Crea una prestatgeria.
Suprimir una categoria

Podeu suprimir les categories que heu creat. En suprimir una categoria, se suprimeixen tots els llibres, les etiquetes i les notes que contingui.

1. Aneu a Google Llibres.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Inicia la sessió.
  3. Feu clic a La meva biblioteca.
  4. Trieu una categoria que vulgueu suprimir.
  5. Feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Suprimeix la prestatgeria.
  6. Confirmeu la vostra decisió.

Compartir llibres de la biblioteca

Podeu fer que les categories de la biblioteca siguin públiques perquè altres usuaris les puguin veure.

1. Aneu a Google Llibres.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Inicia la sessió.
  3. Feu clic a La meva biblioteca.
  4. A l'esquerra, si veieu "El vostre perfil de Google no està enllaçat a Google Llibres", feu clic a Mostra el meu perfil al costat de les meves dades públiques de Google Llibres.
  5. A l'esquerra, feu clic en una categoria.
  6. Feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Edita les propietats.
  7. Al costat de "Visibilitat", feu clic a Fes-la pública.
  8. Feu clic a Desa.