Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søg efter jobs på Google

Du kan finde jobmuligheder på Google. Du kan f.eks. søge efter:  jobs i nærheden eller bogholderjobs uden påkrævet erfaring.

Vigtigt! Denne funktion er ikke tilgængelig på alle sprog eller i alle lande.

Hvor kommer dataene fra?

Jobbene kommer direkte fra arbejdsgivere og karrierewebsites på nettet.

Google kan give brugeren flere oplysninger ved automatisk at identificere f.eks. personalegoder, kontrakttype og sundhedsforsikring ud fra jobbeskrivelser. Disse oplysninger kan bruges i forskellige elementer i søgeresultaterne relateret til jobs, f.eks. attributikoner.

Søg efter jobs

Søg efter sted

• Find jobs i nærheden: Søg efter jobs uden en stedsangivelse, f.eks. job som tjener. Du kan også skrive: job som tjener i nærheden.
  • Find jobs andre steder: Føj et sted til din søgning. Eksempel: Job som kasseassistent i Odense.
  • Find job, du kan udføre derhjemme: Søg efter arbejd hjemmefra, eller søg efter bestemte job. Eksempel: Kundeservicejob, du kan udføre hjemmefra. Du kan også bruge filteret "Arbejd hjemmefra" til at finde job, du kan udføre hjemmefra.
  • Brug filtrene til at afgrænse din søgning yderligere.

Søg efter hovedfag eller studieretning

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig i USA.

1. Gå til Google.
  2. Søg efter jobs.
    • Uden stedsangivelse: Søg efter jobs inden for biologi.
    • Med stedsangivelse: Søg efter jobs inden for økonomi i New York City.
  3. Hvis du vil indsnævre din søgning, skal du vælge en beskæftigelse ovenfor jobannoncerne.

Afgræns din søgning

1. Gå til Google. Søg efter et job.
  2. Tryk eller klik på Jobs i det blå felt.
  3. Brug filtrene til at afgrænse din søgning.

Tip! Hvis du søger på engelsk og har aktiveret Web- og appaktivitet, kan du indsnævre resultaterne til nye jobs baseret på dine tidligere jobsøgningsaktiviteter på Google. Se, hvordan du styrer din web- og appaktivitet.

Se jobs fra et bestemt website

1. Gå til Google. Søg efter et job.
  2. Tryk eller klik på et job under det blå felt.
  3. Tryk eller klik på et jobwebsite under "Ansøg".

Søg efter koden for militærfagligt speciale (MOS, military occupational specialty)

Hvis du er eller bliver militærveteran, kan du finde civile jobs, der passer til dine færdigheder fra militæret. Du kan bruge din MOS-, AFSC- eller NEC-kode.

I øjeblikket kan du kun søge efter jobs ved hjælp af MOS-koden på engelsk, og denne mulighed gælder kun for jobs i USA. Du kan søge, mens du opholder dig i en række andre lande, bl.a.: Argentina, Brasilien, Canada, Chile, Colombia, Indien, Kenya, Mexico, Nigeria, Spanien, Storbritannien og Sydafrika.

1. Gå til Google.
  2. Søg efter jobs.
    • Søg efter jobs til veteraner, hvis du befinder dig i USA.
    • Hvis du opholder dig uden for USA, skal du inkludere et sted i USA, f.eks. jobs til veteraner i Texas.
  3. Angiv din MOS-kode, f.eks. 11B, i det blå felt.

Få pendlertider

Du kan se, hvor lang tid det tager at nå frem til en bestemt arbejdsplads fra dit hjem.

1. Angiv din hjemmeadresse. Hvis du ikke angiver din adresse, forsøger Google at vise pendlertider fra din aktuelle placering til jobbet.
  2. Gå til Google. Søg efter et job.
  3. Tryk eller klik på Jobs i det blå felt.
  4. Du kan se pendlertiden Pendlertid under jobtitlen. Hvis du ikke kan se en tid, er pendlertid ikke tilgængelig for det pågældende job.

Gem et job

1. Gå til Google. Søg efter et job.
  2. Tryk eller klik på Jobs i det blå felt.
  3. Tryk eller klik på Gem Føj til ud for jobbet.

Tip! Hvis du vil finde jobs, du tidligere har gemt, skal du søge efter et job og derefter klikke eller trykke på Gemt.

Føj dine jobs til Google

Se, hvordan du gør dine jobs synlige på Google, hvis din virksomhed har ledige stillinger.