Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Gem links, billeder m.m.

Du kan gemme links, billeder og steder.

Vigtigt! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande eller regioner. Du skal være logget ind på din Google-konto for at finde dine samlinger.

Opret en samling

1. Gå til siden Interesser på din computer.
  2. Klik på Opret Tilføj på fanen "Gemt".
  3. Tryk på:
    • Opret ud fra et link: Du kan oprette en samling, når du tilføjer et link.
    • Opret ud fra alle gemte elementer: Du kan oprette en samling, når du vælger et eller flere af dine gemte elementer.
    • Opret ud fra en tom skabelon: Du kan oprette en tom samling.
  4. Giv samlingen et navn.
  5. Klik på Udfør.
  6. Søg efter elementer, du kan tilføje.

Føj til dine gemte elementer

1. Gå til siden Interesser på din computer.
  2. Klik på Alle gemte elementer på fanen "Gemt".
  3. Øverst til højre skal du klikke på Tilføj Tilføj og derefter Tilføj et link.

Gem elementer i en samling

Vigtigt! Hvis du vil føje noget til dine gemte elementer, skal du logge ind på din Google-konto.

Du kan gemme billeder, steder, opskrifter, serier og film i en samling.

1. Søg på Google på din computer.
  2. Klik på det ønskede resultat.
  3. Øverst på siden skal du klikke på Mere Mere og derefter Gem Føj til.
    • Hvis du ikke kan finde Gem Føj til, skal du logge ind for at se valgmuligheden.

Tip! Elementet gemmes i din seneste samling. Klik på Skift for at vælge en anden samling. Vælg derefter en samling.

Relaterede ressourcer