Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Localitzar verificacions de dades als resultats de la cerca

Aspecte de les verificacions de dades

A la Cerca de Google

Si un lloc web ha verificat les dades d'una reclamació relacionada amb la vostra cerca, és possible que vegeu un quadre al resultat de la cerca en què s'indiqui:

• la reclamació que s'ha verificat
  • l'autor de la reclamació
  • el nom de l'editor que ha verificat les dades
  • un resum de la verificació de dades que ha dut a terme l'editor

A Google Imatges

Quan una imatge prové d'una pàgina amb contingut de verificació de dades relacionat, és possible que trobeu el següent:

Als resultats de la cerca:

• l'etiqueta "Verificació de dades" a la miniatura
  • el nom del domini que ha verificat les dades

Després de seleccionar una imatge als resultats de la cerca:

• la reclamació
  • el nom de l'editor de la verificació de dades
  • un resum de la verificació de dades que ha dut a terme l'editor

A Google Notícies

En alguns llocs de Google Notícies, podeu trobar articles amb verificacions de dades d'editors de notícies:

• Notícies destacades: aquests articles tenen l'etiqueta "Verificació de dades".
  • Cobertura completa Cobertura completa: hi ha una secció dedicada a la verificació de dades.
  • En un ordinador: en alguns països, hi ha disponible una targeta de "Verificació de dades" a Google Notícies.

Indicar que no esteu d'acord amb una verificació de dades

Google no fa verificacions de dades. Si no esteu d'acord amb alguna d'aquestes verificacions, contacteu amb el propietari del lloc web que l'ha publicat.

Informar de contingut brossa o d'ús abusiu

Si als resultats d'una cerca es proporciona informació que creieu que inclou contingut brossa, com ara contingut inadequat o enllaços pagats, podeu enviar-nos suggeriments. D'aquesta manera ens ajudeu a resoldre el problema, tot i que no us respondrem directament.

A la Cerca de Google

1. A sota de la verificació de dades, seleccioneu Suggeriments.
  2. Expliqueu-nos el problema i, a continuació, seleccioneu Envia.

A Google Notícies

A l'aplicació

1. Al telèfon, obriu l'aplicació Google Notícies Google Notícies.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  3. Desplaceu-vos cap avall i, a continuació, toqueu Ajuda i suggeriments i després Envia suggeriments.
  4. Expliqueu-nos el problema i, tot seguit, toqueu Envia Envia.

A l'ordinador

1. Aneu a Google Notícies.
  2. Desplaceu-vos fins al final de la pàgina i feu clic a Envia suggeriments.
  3. Expliqueu-nos el problema i, tot seguit, toqueu Envia.

Com determina Google una verificació de dades

Si la verificació de dades que duu a terme un editor compleix uns requisits determinats, Google en mostra un resum automàticament. Els requisits són els següents:

• L'editor de la verificació de dades ha de ser una font d'informació de confiança (es determina mitjançant un algoritme).
  • El contingut ha d'especificar clarament:
    • les reclamacions que s'han verificat
    • les conclusions de les reclamacions
    • com s'ha arribat a les conclusions
    • les citacions i fonts d'informació principals que s'han consultat

Tingueu en compte que Google no es fa responsable d'aquestes verificacions de dades.

Si sou editor, obteniu més informació sobre com determina Google en quin contingut es poden verificar dades. Si sou desenvolupador, obteniu informació sobre com podeu afegir les dades estructurades a la vostra pàgina.