Løs problemer med “Hey Google”

Hvis Google Assistent ikke fungerer eller ikke reagerer på "Hey Google" på din enhed, kan du prøve nedenstående tips til fejlfinding.

Fejlfinding af Android-telefoner og -tablets

Hvis Google Assistent ikke fungerer eller ikke reagerer på "Hey Google" på din Android-enhed, skal du sørge for, at Google Assistent, Hey Google og Voice Match er aktiveret:

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet, eller gå til Indstillinger for Assistent.
  2. Tryk på Assistent.
  3. Vælg din telefon eller tablet under "Assistent-enheder".
  4. Aktivér Google Assistent.
  5. Aktivér Hey Google, og konfigurer Voice Match.
  6. Hvis "Hey Google" automatisk skal låse din enhed op, skal du aktivere Personligt indhold på låseskærmen.

Hvis du har brug for mere hjælp eller en vejledning til fejlfinding af iPhones eller iPads, kan du få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer på en telefon eller tablet.

Fejlfinding af højttalere, smartskærme og smartvækkeure

Tjek den højttaler, den smartskærm eller det smartvækkeur, du har problemer med.

1. Sørg for, at enheden er tilsluttet og tændt.
  2. Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet og har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din mobilenhed.
  3. Sørg for, at mikrofonen er slået til:
    • Højttalere (med undtagelse af Google Home), smartskærme eller smartvækkeure: Sørg for, at mikrofonkontakten på bagsiden af din enhed er slået til. Kontakten er ofte orange eller rød, når mikrofonen er slået fra.
    • Google Home: Tryk på mikrofonknappen på bagsiden af din højttaler for at slå mikrofonen til eller fra. Google-assistenten fortæller dig, om du har slået mikrofonen til eller fra.

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer på en højttaler, en smartskærm eller et smartvækkeur, eller hvordan du justerer, hvor følsom Google Assistent skal være over for "Hey Google".