Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Corregir problemes amb "Ok Google"

Resoldre problemes relacionats amb telèfons i tauletes Android

Si l'Assistent de Google no funciona o no respon a "Ok Google" al dispositiu Android, comprova que les opcions Assistent de Google, Ok Google i Voice Match estiguin activades:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Assistent de Google Assistent i digues "Configuració de l'Assistent".
  2. A "Opcions populars", toca Voice Match.
  3. Activa Hey Google i configura Voice Match.

Si necessites més ajuda o vols resoldre problemes relacionats amb dispositius iPhone o iPad, obtén informació sobre com pots resoldre problemes en un telèfon o en una tauleta.

Consell: si tens la sessió iniciada en un compte de Google Workspace for Education al teu dispositiu i no pots activar "Hey Google", és possible que l'administrador hagi desactivat la configuració necessària perquè "Hey Google" funcioni. Per obtenir més informació, contacta amb l'administrador.

Resoldre problemes relacionats amb altaveus, pantalles intel·ligents i rellotges intel·ligents

Comprova l'altaveu, la pantalla intel·ligent o el rellotge intel·ligent amb què tens problemes.

1. Assegura't que estiguin connectats i engegats.
  2. Comprova que estiguin connectats a Internet i a la mateixa xarxa Wi-Fi que el dispositiu mòbil.
  3. Assegura't que el micròfon estigui activat:
    • Altaveus (excepte Google Home), pantalles intel·ligents o rellotges intel·ligents: a la part posterior del dispositiu, comprova que el botó del micròfon estigui activat. El commutador sovint es mostra de color taronja o vermell quan el micròfon està desactivat.
    • Google Home: a la part posterior de l'altaveu, prem el botó per silenciar el micròfon per tal d'activar o de desactivar el micròfon. L'Assistent t'indicarà si l'has activat o silenciat.

Obtén més informació sobre com pots resoldre problemes en un altaveu, una pantalla intel·ligent o un rellotge intel·ligent o com pots ajustar la sensibilitat de l'Assistent de Google a "Hey Google".

Articles relacionats