Zoeken in je apps

Je kunt de Google-app gebruiken om naar content te zoeken in andere apps op je telefoon, zoals berichten, contacten en muziek. Als je bijvoorbeeld het telefoonnummer van iemand wilt opzoeken of een recente e-mail die je hebt ontvangen, zoek je naar de naam van deze persoon.

Kiezen welke apps resultaten kunnen weergeven

Je kunt resultaten uit apps zoals Gmail en YouTube bekijken op je apparaat. Sommige apps zijn niet beschikbaar. Kiezen welke apps resultaten kunnen weergeven:

1. Open de Google-app Google Zoeken op je Android-telefoon.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen en dan Algemeen en dan Persoonlijke resultaten.
  3. Je krijgt alle apps te zien die je kunt doorzoeken.
    • Verwijderen: Als je een app uit de zoekresultaten wilt verwijderen, tik je op de app.
    • Toevoegen: Als je een app in de zoekresultaten wilt opnemen, tik je nogmaals op de app.

Zoeken in je apps

Je kunt naar verschillende typen items zoeken, zoals e-mails, sms'jes of YouTube-video's.

1. Open de Google-app Google Zoeken op je Android-telefoon.
  2. Typ in het zoekvak wat je zoekt. Terwijl je typt, kan er app-content worden weergegeven in zoeksuggesties.
  3. Tik op een suggestie of maak je zoekopdracht af.
  4. Tik op Zoeken Zoeken. Als je de zoekopdracht voltooit, worden er app-resultaten weergegeven op de zoekresultatenpagina.
  5. Als je alleen app-resultaten wilt bekijken: Scroll onder het zoekvak naar rechts. Tik vervolgens op Persoonlijk.

Hoe je app-gegevens privé blijven

Wanneer je in apps op je telefoon zoekt, kun je het volgende te zien krijgen:

• Persoonlijke resultaten, zoals berichten
  • Openbare resultaten, zoals YouTube-video's

Alleen jij kunt je persoonlijke resultaten bekijken.

Zoeken naar persoonlijke resultaten gebeurt op je telefoon zelf. Je kunt dus zelfs zoeken wanneer je geen verbinding hebt met wifi of een datanetwerk.