Book hoteller på Google

Når du søger efter hoteller på Google og vælger et hotel, som du gerne vil booke, kan du muligvis blive på Google for at afslutte din booking på et hotel eller hos et onlinerejsebureau. Google fungerer udelukkende som et mellemled, der på sikker vis overfører dine oplysninger til flyselskabet eller rejsebureauet, og er ikke part i transaktionen. Hvis du er logget ind på din Google-konto, kan du hurtigt fuldføre reservationen med de kontakt- og betalingsoplysninger, der er gemt på din Google-konto.

Find og book et hotel

1. Søg efter hoteller på Google.
  2. Vælg et hotel, og gennemgå eventuelle bookinglinks fra vores partnere.
    • Links til partnere, der giver dig mulighed for at booke via Google, viser teksten "Nem booking via Google". Hvis du vælger en partner, der giver dig mulighed for at booke via Google, skal du fortsætte til trin 3.
  3. Tjek datoer og antallet af gæster.
  4. Vælg et værelse.
  5. Angiv oplysninger om gæsterne:
    • Hvis du er logget ind, bliver de kontaktoplysninger, der er gemt på din Google-konto, automatisk indtastet.
    • Hvis du ikke er logget ind, skal du klikke på Log ind øverst på siden.
    • Du kan også angive dine kontaktoplysninger manuelt.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Du kan vælge en gemt betalingsmetode ved at klikke på pil ned, eller du kan angive en ny betalingsmetode og derefter klikke på Fortsæt.
  8. Gennemgå dine bookingoplysninger for at sikre dig, at de er korrekte.
  9. Læs og acceptér de gældende vilkår og betingelser, og klik på Book dette værelse.

Alle bookinger foretages direkte med det relevante hotel eller onlinerejsebureau:

• Google sælger ikke hotelværelser og er ikke part i din bookingtransaktion.
  • Google videresender på sikker vis dine reservations- og betalingsoplysninger til hotellet eller onlinerejsebureauet, der udbyder værelset.
  • Hotellet eller rejsebureauet behandler din booking og debiterer dit kort og er ansvarlig for bookingen og al efterfølgende kundeservice.

Når din booking er behandlet, modtager du en bekræftelsesmail fra bookingpartneren. Du modtager muligvis også en oversigtsmail fra Google.

Betalingsmetoder og transaktionsoplysninger

Afhængigt af hotel- eller rejsebureaupartneren kan dit kort blive debiteret, når du booker, tjekker ind eller tjekker ud. Nogle partnere kan tilbageholde et beløb på dit kort, der dækker den fulde pris på opholdet, enten på bookingtidspunktet eller senere.

Accepterede betalingsmetoder

Du kan betale med understøttede betalingskort, som vises under bookingprocessen.

Sådan vises transaktioner på dit kontoudtog

Dit kontoudtog viser en debitering fra hotel- eller rejsebureaupartneren, ikke fra Google. Google fungerer udelukkende som et mellemled og er ikke part i din bookingtransaktion.

Få oplysninger om din reservation

I de bekræftelses- og oversigtsmails, som du modtager efter bookingen af et hotel, finder du:

• Oplysninger om din reservation
  • Kontaktoplysninger for hotellet eller rejsebureauet

Tip! Hvis du ikke modtager disse mails inden for 24 timer, skal du tjekke spammappen.

Rediger eller annuller din bestilling

Hvis du vil ændre eller annullere din booking, skal du kontakte hotellet eller bookingpartneren direkte for at få hjælp. Google er ikke part i din bookingtransaktion og kan ikke ændre din booking.

Hvis hotellet ikke kan finde din reservation

Der kan gå op til 24 timer, før et hotel kan se din reservation i systemet. Hvis hotellet ikke kan se din reservation, når der er gået 24 timer efter bookingen, kan du kontakte bookingpartneren eller give os besked.

Stil spørgsmål, eller send feedback

Start med at kontakte hotellet eller rejsebureauet direkte for at få hjælp. Hvis du allerede har kontaktet hotellet eller rejsebureauet og stadig har brug for hjælp, kan du klikke her: .

Vilkår og betingelser gælder for din booking

Reservationer er underlagt Googles privatlivspolitik og alle vilkår og betingelser, der er relateret til bookingpartneren.