Administrer nettsider i Google-appen

Når du søker på nettet med Google-appen, kan du åpne nettsider uten nettleser. Dette betyr at du kan

• åpne søkeresultatlinker raskere
  • bli værende i Google-appen
  • kopiere, dele eller åpne linker igjen i nettleseren

Åpne nettsider i Google-appen

1. Åpne Google-appen Google Søk på en Android-enhet.
  2. Søk etter noe.
  3. Trykk på en søkeresultatlink.
    • En nettside åpnes i Google-appen.

Slå «Åpne nettsider i Google-appen» på eller av.

1. Åpne Google-appen Google Søk på en Android-enhet.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger og så Generelt.
  3. Slå Åpne nettsider i appen på eller av.

Finn nylige nettsider eller resultater

Når du åpner nettsider eller søker i Google-appen, kan du finne resultatene for forrige uke på enheten din.

Viktig: Når du fjerner en nettside fra Nylige, slettes ikke siden fra søkeloggen. Finn ut hvordan du administrerer søkeloggen din.

1. Åpne Google-appen Google Søk på en Android-enhet.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven dinog så Nylig.
    • Slik finner du åpne nettsider: Sveip mot venstre eller høyre.
    • For å fjerne en nettside fra Nylige elementer: Sveip opp på siden.

Slå av Nylige

Hvis du ikke ønsker å finne nettsider eller søkeresultater fra den siste uken i Nylige, kan du endre innstillingene.

1. Åpne Google-appen Google Søk på en Android-enhet.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger og så Generelt.
  3. Slå av Nylige sider.

Del, kopiér, lagre eller åpne i nettleseren

Når du åpner en nettside i Google-appen, kan du bruke den linken. Du kan for eksempel

• dele en link:Trykk på Mer Mer og så Del link. Velg så en app, for eksempel Gmail eller Messages.
  • kopiere en link: Trykk på Mer Mer og så Kopiér linken. Så limer du inn linken der du vil.
  • åpne en link i nettleseren din: Trykk på Mer Mer og så Åpne i nettleseren eller Åpne i Chrome. Deretter kan du bruke nettleserfunksjoner, for eksempel bokmerker.
  • lagre en side: For å lagre siden i favorittene dine, klikk på Lagre Legg til iFinn ut hvordan du finner de lagrede elementene dine.