Webpagina's openen in de Google-app

Als je de Google-app gebruikt om op internet te zoeken, kun je webpagina's openen zonder over te schakelen naar een browser. Dit betekent dat je het volgende kunt doen:

• Sneller zoekresultaatlinks openen
  • In de Google-app blijven
  • Een link kopiëren of delen, een link opnieuw openen in uw browser en meer

Webpagina's openen in de app

1. Open de Google-app Google Zoeken op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Voer een zoekopdracht uit.
  3. Tik op een zoekresultaatlink.
  4. Er wordt een webpagina geopend in de Google-app.

Delen, kopiëren, opslaan of openen in een browser

Nadat je een webpagina in de Google-app hebt geopend, kun je de link van die pagina gebruiken. Bijvoorbeeld:

• Link delen: Tik op Meer Meer en dan Link delen. Kies vervolgens een app, zoals Gmail of Berichten.
  • Link kopiëren: Tik op Meer Meer en dan Link kopiëren. Vervolgens plak je de link waar je wilt.
  • Openen in browser: Tik op Meer Meer en dan Openen in browser of Openen in Chrome. Vervolgens kun je browserfuncties (zoals bladwijzers) gebruiken.
  • Een pagina opslaan: Als je de pagina wilt opslaan in je favorieten, tik je op Opslaan Toevoegen aan. Meer informatie over hoe je je opgeslagen items kunt vinden

'Webpagina's openen in app' in- of uitschakelen

Ga als volgt te werk om deze instelling in of uit te schakelen:

1. Open de Google-app Google Zoeken op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op Meer Menu en dan Instellingen en dan Accounts en privacy.
  3. Schakel Webpagina's openen in de Google-app in of uit.