Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Webpagina's beheren in de Google-app

Als je op internet zoekt met de Google-app, kun je webpagina's openen zonder een browser te gebruiken. Dit betekent dat je het volgende kunt doen:

• Sneller zoekresultaatlinks openen.
  • In de Google-app blijven.
  • Een link in je browser kopiëren, delen of opnieuw openen.

Een webpagina openen in de Google-app

1. Open de Google-app Google Zoeken op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Doe een zoekopdracht.
  3. Tik op een zoekresultaatlink.
    • Er wordt een webpagina geopend in de Google-app.

De optie om webpagina’s te openen in de Google-app aan- of uitzetten

1. Open de Google-app Google Zoeken op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal en dan Instellingen en dan Algemeen.
  3. Zet Webpagina's openen in de app aan of uit.

Delen, kopiëren, opslaan of openen in een browser

Als je een webpagina opent in de Google-app, kun je die link gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld het volgende doen:

• Een link delen: Tik op Meer Meer en dan Link delen. Kies een app, zoals Gmail of Berichten.
  • Een link kopiëren: Tik op Meer Meer en dan Link kopiëren. Plak de link nu waar je wilt.
  • Een link in je browser openen: Tik op Meer Meer en dan Openen in browser of Openen in Chrome. Nu kun je browserfuncties (zoals bookmarks) gebruiken.
  • Een pagina opslaan: Als je de pagina wilt opslaan in je favorieten, tik je op Opslaan Toevoegen aan.Meer informatie over hoe je je opgeslagen items vindt