Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Google-sovelluksessa ei näy hakutuloksia

Jos et näe hakutuloksia Google-sovelluksessa, sinun on ehkä muutettava joitain asetuksia. Voit ratkaista esim. näitä virheitä:

• "Google Haku lakkasi toimimasta."
  • "Pyyntöä ei voitu toteuttaa yhteysongelmien vuoksi."

Yritä ratkaista ongelma näiden ohjeiden avulla.

Vinkki: Asetukset voivat vaihdella laitteen mukaan.

Vaihe 1: Yritä korjata internetyhteytesi

1. Varmista, ettei laite ole lentokonetilassa

Lentokonetila laittaa Wi-Fin ja mobiiliverkot pois päältä. Jos näytön yläreunassa näkyy lentokonekuvake, lentokonetila on päällä.

Näin voit laittaa lentokonetilan pois päältä:

1. Avaa Asetukset Asetukset.
  2. Siirry Langaton verkko ja verkot -kohtaan ja valitse Lisää.
  3. Laita Lentokonetila pois päältä.

Kokeile hakua uudestaan ja tarkista, näetkö tuloksia.

2. Tarkista Wi-Fi-yhteys

Jos muodostat internetyhteyden Wi-Fin kautta, sinun on ehkä säädettävä Wi-Fi-asetuksiasi.

Näin laitat Wi-Fin päälle:

1. Avaa Asetukset Asetukset​.
  2. Valitse Langaton verkko ja verkot ‑kohdasta Wi-Fi.
  3. Laita Wi-Fi päälle.
  4. Valitse verkko ja lisää salasana pyydettäessä.

Näytön yläreunaan pitäisi tulla näkyviin Wi-Fi-kuvake. Kokeile hakua uudestaan ja tarkista, näetkö tuloksia.

Jos et näe tuloksia, kokeile näitä ohjeita:

• Jos kuvakkeessa näkyy kysymysmerkki (?): Wi-Fi on päällä, mutta laite ei ole yhteydessä verkkoon. Laita Wi-Fi päälle ja valitse verkko.
  • Jos kuvakkeessa näkyy huutomerkki (!): Laite on yhteydessä verkkoon, mutta ei internetiin.
    • Varmista, että olet valinnut oikean verkon.
    • Jos olet julkisessa verkossa, saatat tarvita salasanan. Avaa selaimessa verkkosivu, niin näet kirjautumissivun.
    • Jos modeemi on sinun, käynnistä se uudelleen. Jos se ei toimi, ota yhteyttä internetpalveluntarjoajaasi.
  • Jos kuvake näkyy vain osittain tai välkkyy: Yhteytesi on heikko tai laite yrittää edelleen muodostaa yhteyttä.
    • Varmista, että olet valinnut oikean verkon.
    • Jos tiedät, missä reititin on, siirry lähemmäs sitä saadaksesi paremman signaalin.
    • Jos reititin on sinun, käynnistä se uudelleen.

Jos Wi-Fi ei edelleenkään toimi, sinun on ehkä käytettävä mobiiliyhteyttä sen sijaan. Laita Wi-Fi pois päältä ja yritä hakea uudelleen.

3. Tarkista mobiiliyhteys

Jos Wi-Fiä ei ole saatavilla, voit yhdistää internetiin mobiiliyhteydellä.

Näin voit tarkistaa mobiiliyhteyden: Avaa selain ja siirry mille tahansa verkkosivulle. Jos sivu ei lataudu, seuraa alla olevia ohjeita.

Näin laitat mobiilidatan päälle:

1. Avaa Asetukset Asetukset​.
  2. Valitse Langaton verkko ja verkot ‑kohdasta Datan käyttö.
  3. Laita mobiilidata päälle. Jos se oli jo päällä, laita se pois päältä ja uudelleen päälle.

Näytön yläreunassa pitäisi näkyä signaalin vahvuus ja datayhteyden tyyppi (esim. LTE). Kokeile hakua uudestaan ja tarkista, näetkö tuloksia.

Jos et näe tuloksia tai näet Ei yhteyttä ‑kuvakkeen, kokeile näitä vinkkejä:

1. Siirry alueelle, jossa on voimakkaampi signaali.

Yhteysongelmia saattaa olla esim. maan alla ja maaseudulla. Yritä muodostaa yhteys eri alueella.

2. Ota yhteyttä mobiilioperaattoriisi.

Jos laitteessasi on usein yhteysongelmia, ota yhteyttä palveluntarjoajaasi.

Vaihe 2: Yritä korjata Google-sovellus

1. Käynnistä Google-sovellus uudelleen
  1. Avaa Asetukset Asetukset​.
  2. Valitse Laite-kohdasta Sovellukset tai Sovellusten hallinta.
  3. Valitse Google-sovellus ja sitten Pakota lopetus ja sitten OK.

Kokeile hakua uudestaan ja tarkista, näetkö tuloksia.

2. Käynnistä laite uudelleen
Käynnistä laite uudelleen ja yritä hakea uudelleen.
3. Päivitä Google-sovellus

Jos saat muodostettua internetyhteyden, päivitä Google-sovellus uusimpaan versioon.

Kokeile hakua uudestaan ja tarkista, näetkö tuloksia.

4. Tyhjennä Google-sovelluksen välimuisti

Kun tyhjennät sovelluksen välimuistin, poistat laitteen muistin väliaikaiseen osioon tallennetun datan. Tämä ei poista pysyviä tiedostoja.

Näin tyhjennät Google-sovelluksen välimuistin:

1. Avaa Asetukset Asetukset​.
  2. Valitse Laite-kohdasta Sovellukset tai Sovellusten hallinta.
  3. Valitse Google-sovellus.
  4. Valitse Tallennustila- tai Välimuisti-kohdasta Tyhjennä välimuisti.

Kokeile hakua uudestaan ja tarkista, näetkö tuloksia.

5. Tyhjennä Google-sovelluksen data

Kun tyhjennät sovelluksen datan, poistat pysyvästi sovelluksen kaiken datan, myös tiedostot ja asetukset.

Näin voit tyhjentää Google-sovelluksen datan:

1. Avaa Asetukset Asetukset​.
  2. Valitse Laite-kohdasta Sovellukset tai Sovellusten hallinta.
  3. Valitse Google-sovellus.
  4. Valitse Tallennustila-kohdasta Hallinnoi tallennustilaa ja sitten Tyhjennä Google Haun data.

Kokeile hakua uudestaan ja tarkista, näetkö tuloksia.

Muista, että monet ongelmat ratkeavat itsestään. Jos noudatit näitä ohjeita ja hakutuloksia ei silti tullut näkyviin, yritä uudelleen muutaman tunnin päästä.