Paikan lähettäminen Googlen hakutuloksista puhelimeen

Kun haet paikkaa Googlessa, voit lähettää sen puhelimeesi tai tablettiisi ja käyttää tietoa liikkeellä ollessasi.

1. Varmista, että olet kirjautunut samalle Google-tilille tietokoneella ja mobiililaitteella.
  2. Hae tietokoneellasi paikkaa Googlessa.
  3. Tietopaneeliin tulee näkyviin Lähetä puhelimeen ‑vaihtoehto. Valitse Lähetä, ja valitse sitten, minne haluat lähettää tiedot.
  4. Saat ilmoituksen mobiililaitteeseesi. Kosketa ilmoitusta, jos haluat avata paikan Google Maps ‑sovelluksessa.

Huom. Voit lähettää paikan puhelimeesi myös Google Mapsista.

Ongelmien korjaus

Laite ei tule näkyviin

Jos puhelimesi tai tablettisi ei näy luettelossa, kun valitset Lähetä, sinun on ehkä liitettävä laite Google-tiliisi.

1. Varmista, että käytössäsi on uusin Google Maps ‑sovelluksen versio.
  2. Kirjaudu samalle Google-tilille tietokoneellasi ja mobiililaitteellasi.
    • Sisäänkirjautuminen tietokoneella: Avaa Google. Valitse yläoikealla Kirjaudu sisään tai tilisi profiili.
    • Sisäänkirjautuminen puhelimella tai tabletilla: Avaa Google Maps ‑sovellus Maps. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko. Kirjaudu tilillesi.
  3. Poista ilmoitukset käytöstä laitteellasi ohjeiden mukaan.
  4. Odota muutama minuutti ja yritä etsiä uudelleen tietokoneella.
Tapahtumista ei tule ilmoituksia

Jos et saa ilmoituksia, puhelimesi tai tablettisi ei ehkä ole yhdistetty verkkoon. Tarkista, että matkapuhelinverkon datayhteys tai Wi-Fi on käytössä ja että olet ottanut ilmoitukset käyttöön.

Android

Näin voit ottaa ilmoitukset käyttöön Android-puhelimella tai ‑tabletilla:

1. Varmista, että käytössäsi on uusin Google-sovelluksen versio.
  2. Avaa Google-sovellus Google .
  3. Valitse oikeasta alakulmasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset ja sitten Fiidi.
  4. Ota käyttöön Fiidi ja Muistutukset.

iPhone ja iPad

Näin otat ilmoitukset käyttöön iPhonella tai iPadilla:

Ilmoitusten käyttöönotto Asetukset-sovelluksesta

1. Avaa Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Ilmoitukset.
  3. Vieritä alas ja valitse Google Maps.
  4. Valitse Salli ilmoitukset