Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Paikan lähettäminen Googlen hakutuloksista puhelimeen

Kun haet paikkaa Googlessa, voit lähettää sen puhelimeesi tai tablettiisi ja käyttää tietoa liikkeellä ollessasi.

Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, jos olet kirjautunut samalle Google-tilille sekä tietokoneella että puhelimella tai tabletilla.

1. Varmista, että olet kirjautunut samalle Google-tilille tietokoneella ja mobiililaitteella.
  2. Hae tietokoneellasi paikkaa Googlessa.
  3. Tietopaneeliin tulee näkyviin Lähetä puhelimeen ‑vaihtoehto. Valitse Lähetä ja valitse sitten, minne haluat lähettää tiedot.
  4. Saat ilmoituksen mobiililaitteeseesi. Kosketa ilmoitusta, jos haluat avata paikan Google Maps ‑sovelluksessa.

Huom. Voit lähettää paikan puhelimeesi myös Google Mapsista.

Ongelmien korjaaminen

Laite ei tule näkyviin

Jos puhelimesi tai tablettisi ei näy, kun valitset Lähetä, sinun on ehkä liitettävä laite Google-tiliisi.

1. Varmista, että käytössäsi on uusin Google Maps ‑sovelluksen versio.
  2. Kirjaudu samalle Google-tilille tietokoneellasi ja mobiililaitteellasi.
    • Sisäänkirjautuminen tietokoneella: Avaa Google. Valitse oikeasta yläreunasta Kirjaudu sisään tai tilisi profiili.
    • Sisäänkirjautuminen puhelimella tai tabletilla: Avaa Google Maps ‑sovellus Maps. Etsi oikeasta yläreunasta Google-tilisi profiilikuva. Jos et näe samaa tiliä kuin tietokoneellasi, valitse profiilikuva ja sitten Lisää toinen tili.
  3. Laita ilmoitukset päälle laitteellasi ohjeiden mukaan.
  4. Odota muutama minuutti ja yritä etsiä uudelleen tietokoneella.

Tapahtumista ei tule ilmoituksia

Jos et saa ilmoituksia, puhelimesi tai tablettisi ei ehkä ole yhteydessä verkkoon. Varmista, että mobiilidatayhteys tai Wi-Fi on käytössä ja että olet laittanut ilmoitukset päälle.

Android

Näin laitat Discoverin päälle Android-puhelimellasi tai ‑tabletillasi:

1. Varmista, että käytössäsi on uusin Google-sovelluksen versio.
  2. Avaa Google-sovellus Google-sovellus.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Yleiset.
  4. Laita Discover päälle.

Näin laitat ilmoitukset päälle Android-puhelimellasi tai ‑tabletillasi:

1. Varmista, että käytössäsi on uusin Google-sovelluksen versio.
  2. Avaa Google-sovellus Google-sovellus.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Ilmoitukset ja sitten Ilmoitukset.
  4. Laita Kaikki Googlen ilmoitukset päälle.

iPhone ja iPad

Näin laitat ilmoitukset päälle iPhonella tai iPadilla:

Ilmoitusten laittaminen päälle Asetukset-sovelluksesta

1. Avaa Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Ilmoitukset.
  3. Vieritä ja valitse Google Maps.
  4. Valitse Salli ilmoitukset.