Send et sted fra Googles søgeresultater til din telefon

Når du søger efter et sted på Google, kan du sende det til din telefon eller tablet og bruge det på farten.

1. Sørg for, at du er logget ind på den samme Google-konto på din computer og din mobilenhed.
  2. Søg efter et sted på Google på computeren.
  3. Muligheden "Send til din telefon" vises i det oplysningspanel, der åbnes. Vælg Send, og vælg derefter, hvortil oplysningerne skal sendes.
  4. Du modtager nu en notifikation på din mobilenhed. Tryk på notifikationen for at åbne stedet i Google Maps-appen.

Bemærk! Du kan også bruge Google Maps til at sende et sted til din telefon.

Løs problemer

Enheden vises ikke

Hvis din telefon eller tablet ikke vises, når du vælger "Send", er du muligvis nødt til at knytte enheden til din Google-konto.

1. Sørg for, at du bruger den nyeste version af appen Google Maps.
  2. Log ind på den samme Google-konto på din computer og din mobilenhed.
    • Log ind på din computer: Gå til Google. Øverst til højre skal du vælge Log ind eller din kontoprofil.
    • Log ind på din telefon eller tablet: Åbn Google Maps-appen Maps. Øverst til højre skal du kigge efter profilbilledet for din Google-konto. Hvis du ikke kan se den samme konto, som du brugte på din computer, skal du trykke på profilbilledet og derefter Tilføj en anden konto.
  3. Følg vejledningen i, hvordan du aktiverer notifikationer på din enhed.
  4. Vent et par minutter, og prøv at søge på din computer igen.
Der modtages ikke nogen notifikationer

Hvis du ikke modtager nogen notifikationer, er din telefon eller tablet muligvis ikke tilsluttet netværket. Sørg for, at dine data eller din Wi-Fi er slået til, og at du har aktiveret notifikationer.

På en Android-enhed

Sådan aktiverer du Discover på din Android-telefon eller -tablet:

1. Sørg for, at du bruger den nyeste version af Google-appen.
  2. Åbn Google-appen Google-appen.
  3. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Generelt.
  4. Aktivér Discover.

Sådan aktiverer du notifikationer på din Android-telefon eller -tablet:

1. Sørg for, at du bruger den nyeste version af Google-appen.
  2. Åbn Google-appen Google-appen.
  3. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Generelt.
  4. Aktivér Vis notifikationer.

På en iPhone eller iPad

Sådan aktiverer du notifikationer på din iPhone eller iPad:

Aktivér notifikationer via appen Indstillinger

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Notifikationer.
  3. Rul ned, og tryk på Google Maps.
  4. Aktivér Tillad notifikationer.

Aktivér notifikationer via Google Maps

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Tryk på menuen Menu og så Indstillinger og så Notifikationer.
  3. Aktivér Sendt fra Maps på computer.