Enviar un lloc dels resultats de la cerca de Google al telèfon

Quan cerqueu un lloc a Google, podeu enviar-lo al telèfon o a la tauleta per accedir-hi des de qualsevol lloc.

1. Comproveu que hàgiu iniciat la sessió al mateix compte de Google tant a l'ordinador com al dispositiu mòbil.
  2. A l'ordinador, cerqueu un lloc a Google.
  3. Al tauler d'informació que es mostra veureu l'opció "Envia al telèfon". Seleccioneu Envia i trieu on voleu enviar la informació.
  4. Rebreu una notificació al dispositiu mòbil. Toqueu-la per obrir el lloc a l'aplicació Google Maps.

Nota: també podeu utilitzar Google Maps per enviar un lloc al telèfon.

Solucionar problemes

El dispositiu no es mostra

Si el vostre telèfon o la vostra tauleta no es mostren quan seleccioneu "Envia", és possible que hàgiu de connectar el dispositiu al compte de Google.

1. Comproveu que tingueu la versió més recent de l'aplicació Google Maps.
  2. Inicieu la sessió al mateix compte de Google tant a l'ordinador com al dispositiu mòbil.
    • Per iniciar la sessió a l'ordinador: aneu a Google. A la part superior dreta, seleccioneu Inicia la sessió o bé el perfil del compte.
    • Per iniciar la sessió al telèfon o a la tauleta: obriu l'aplicació Google Maps Maps. A la part superior dreta, cerqueu la foto de perfil del Compte de Google. Si no veieu el mateix compte que heu fet servir a l'ordinador, toqueu la foto de perfil i després Afegeix un altre compte.
  3. Seguiu els passos indicats per activar les notificacions al dispositiu.
  4. Espereu uns quants minuts i torneu a fer la cerca a l'ordinador.
No rebo notificacions

Si no rebeu notificacions, és possible que el telèfon o la tauleta no estiguin connectats a la xarxa. Assegureu-vos que hàgiu activat les dades o la Wi-Fi i l'opció per rebre notificacions.

Android

Per activar Discover en un telèfon o en una tauleta Android, seguiu els passos següents:

1. Comproveu que tingueu la versió més recent de l'aplicació Google.
  2. Obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  3. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i després Configuració i després General.
  4. Activeu Discover.

Per activar les notificacions en un telèfon o en una tauleta Android, seguiu els passos següents:

1. Comproveu que tingueu la versió més recent de l'aplicació Google.
  2. Obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  3. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i després Configuració i després General.
  4. Activeu l'opció Mostra les notificacions.

iPhone i iPad

Per activar les notificacions en un dispositiu iPhone o iPad, seguiu aquests passos:

Activar les notificacions des de l'aplicació Configuració

1. Obriu l'aplicació Configuració.
  2. Toqueu Notificacions.
  3. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Google Maps.
  4. Activeu Permet notificacions.

Activar les notificacions de Google Maps

1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Menú Menú i després Configuració i després Notificacions.
  3. Activeu l'opció Enviat des de Maps per a ordinador.