Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Uppdatera inaktuellt innehåll

Obs! Om du redan har uppdaterat en aktiv sida behöver du inte fylla i formuläret.

Om innehåll har raderats från en webbplats men ändå visas i Googles sökresultat kan det hända att sidbeskrivningen eller cacheminnet är inaktuellt.

Begäran om att uppdatera inaktuella webbsidor

1. Välj Begär uppdatering längst ned.
  2. På fliken Sida anger du webbadressen till sidan med det inaktuella innehållet som du vill uppdatera.
  3. Välj Skicka.

Begär uppdatering

Begär uppdatering av bilder

Del 1: Kopiera bildlänken

1. Sök efter bilden som du vill uppdatera på images.google.com.
  2. Högerklicka på miniatyrbilden i sökresultaten.
  3. Välj Kopiera länkadress.

Tips! Funktionen för att kopiera länkadresser kan ha olika namn i olika webbläsare.

Del 2: Begär borttagning från Googles sökresultat

1. Välj Begär uppdatering längst ned.
  2. Välj Ny begäran följt av Bild.
  3. I bildsökresultaten väljer du Ange Kopiera länkadress.
  4. Klistra in länkadressen i rutan Webbadressen till sökresultatet.
  5. Välj Skicka.

Begär uppdatering

Tips! Du kan kontrollera statusen för din begäran genom att öppna Uppdatera inaktuellt innehåll i Google Search Console.