Verouderde content verwijderen

Als content is verwijderd van een site, maar nog steeds wordt weergegeven in zoekresultaten van Google, kan de paginabeschrijving of het cachegeheugen verouderd zijn. U kunt als volgt de verwijdering van verouderde content aanvragen:

1. Ga naar de pagina Verouderde content verwijderen.
  2. Geef de URL (webadres) op van de pagina met de verouderde content die u wilt verwijderen.
  3. Selecteer Verwijdering aanvragen.
    • Als het bericht 'We denken dat de afbeelding of webpagina die u probeert te verwijderen, niet is verwijderd door de site-eigenaar' wordt weergegeven, volgt u de stappen op het scherm om ons meer informatie te geven.
    • Als het bericht 'Deze content staat niet meer live op de website' wordt weergegeven, selecteert u Verwijdering aanvragen.

U kunt de status van uw verzoek bekijken op de pagina Verouderde content verwijderen.

Katie is a Search expert and author of this help page.

Katie is Google Zoeken-expert en auteur van deze Help-pagina. Geef haar hieronder feedback over de pagina.