Verouderde content verwijderen

Belangrijk: Als je al een wijziging hebt aangebracht op een live pagina, hoef je het formulier niet in te vullen.

Als content is verwijderd van een site, maar nog steeds wordt weergegeven in zoekresultaten van Google, kan de paginabeschrijving of het cachegeheugen verouderd zijn. Zo kun je de verwijdering van verouderde content aanvragen:

1. Ga naar de pagina Verouderde content verwijderen.
  2. Geef de URL (webadres) op van de pagina met de verouderde content die je wilt verwijderen.
  3. Selecteer Verwijdering aanvragen.
    • Als het bericht 'We denken dat de afbeelding of webpagina die je probeert te verwijderen, niet is verwijderd door de site-eigenaar' wordt weergegeven, volg je de stappen op het scherm om ons meer informatie te geven.
    • Als het bericht 'Deze content staat niet meer live op de website' wordt weergegeven, selecteer je Verwijdering aanvragen.

Je kunt de status van je verzoek bekijken op de pagina Verouderde content verwijderen.