Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Fjern eksplisitte eller intime personlige bilder fra Google

Vi er klar over at det kan være svært ubehagelig når seksuelt innhold som viser deg, er tilgjengelig i Google-søkeresultater. Vi kan fjerne intime eller eksplisitte bilder og videoer som er opprettet eller delt uten samtykke. Denne artikkelen er utarbeidet for å hjelpe deg gjennom prosessen med å be om fjerning av slikt innhold fra Google-søkeresultatene.

Krav

For at vi skal kunne vurdere å fjerne innholdet, må det oppfylle følgende krav:

1. Bildene viser deg (eller personen du representerer) naken, i en seksuell handling eller i en intim tilstand.
  2. Du (eller personen du representerer) har ikke gitt samtykke til bildene eller handlingen, og de er gjort offentlig tilgjengelige, ELLER bildene er gjort tilgjengelige på nettet uten samtykke fra deg.
  3. Du får for øyeblikket ikke betalt for dette innholdet på nettet eller andre steder.

Be om fjerning av eksplisitte eller intime personlige bilder fra Google Søk

Du eller den autoriserte representanten din kan sende inn en forespørsel om å fjerne linker til innholdet fra Google-søkeresultatene. Alle autoriserte representanter må forklare hvordan de har myndighet til å opptre på vegne av deg.

Viktig: Vi går bare gjennom nettadressene du eller den autoriserte representanten din sender inn via skjemaet.

Hvis forespørselen din ikke oppfyller kravene ovenfor – for eksempel at du for øyeblikket får betalt for dette innholdet på nettet eller andre steder – kan det finnes et annet alternativ for å fjerne dette innholdet i henhold til Digital Millennium Copyright Act (fjerning av opphavsrettsbeskyttet innhold). Bruk dette skjemaet for å be om fjerning i henhold til Digital Millennium Copyright Act.

Dette skjer når du har sendt inn en forespørsel om fjerning

1. Du får en automatisk e-postbekreftelse. Dette bekrefter at vi har mottatt forespørselen.
  2. Vi går gjennom forespørselen din. Hver forespørsel evalueres i henhold til kravene ovenfor.
  3. Hvis det er nødvendig, samler vi inn mer informasjon. I noen tilfeller kan vi be om mer informasjon. Hvis forespørselen ikke har nok informasjon til at vi kan evaluere den, for eksempel hvis det mangler nettadresser, gir vi deg spesifikk veiledning og ber deg sende inn forespørselen på nytt.
  4. Vi varsler deg om eventuelle tiltak vi treffer. Hvis forespørselen ikke oppfyller kravene for fjerning, inkluderer vi også en kort forklaring. Hvis forespørselen blir avvist og du senere har mer materiell som støtter saken din, kan du sende inn forespørselen på nytt.
Dette tar vi med i gjennomgangen vår

Vi tar offentlig interesse og nyhetsverdi med i vurderingen når vi avgjør hvorvidt innhold skal fjernes.

• I de aller fleste tilfeller har disse bildetypene og innholdet som følger dem, ingen verdi av offentlig interesse.
  • I svært sjeldne tilfeller kan vi ikke fjerne rapportert innhold på grunn av at det har høy offentlig interesse.
  • I andre tilfeller kan det finnes informasjon ved siden av et bilde som det er av offentlig interesse at forblir tilgjengelig i resultatene våre, men forekomster av selve bildet uten kontekst kan fjernes.

Vanlige spørsmål

Skjemaet har flere fjerningsalternativer. Hvilket bør jeg velge?

I delen der du oppgir hvorfor du ber om fjerning av personlig innhold fra Google Søk, velger du Innholdet omfatter nakenhet eller seksuelt materiale. Velg deretter landet du bor i, og klikk på Neste. I beskrivelsesdelen velger du Innholdet viser meg naken, i en seksuell handling eller i en intim situasjon. (Dette kan omfatte, men er ikke begrenset til, hevnporno.)

Hvilke nettadresser skal jeg sende inn til gjennomgang?

Send inn alle bildene eller nettadressene du vil at vi skal gjennomgå for fjerning fra Google-søkeresultater.

Hvordan finner jeg nettadressen til innholdet jeg vil rapportere?

For å finne nettadressen til innholdet, søk etter siden eller bildet du vil rapportere.

Finn ut hvordan du

Hvordan sender jeg inn flere nettadresser til gjennomgang?

Legg til én nettadresse per linje. Du kan sende inn opptil 1000 nettadresser.

Hvorfor ber dere om skjermdumper i skjemaet?

Når du sender inn skjermdumper av innhold som er knyttet til deg, blir det lettere for oss å identifisere støtende innhold som bør fjernes. Et bilde kan ha innhold som er relevant for flere enkeltpersoner.

Viktig: Bilder som viser seksuelt misbruk av barn, er ulovlige og må ikke deles via dette skjemaet. Du må ikke ta eller legge ved skjermdumper med innhold som viser misbruk av barn, eller innhold som viser personer under 18 år på en seksuell måte. Finn ut hvordan du rapporterer bilder som viser seksuelt misbruk av barn.

Hvordan tar jeg skjermdumper?

Du kan ta en skjermdump på en datamaskin eller mobilenhet. Det kan være lurt å ta skjermdumpen på enheten du bruker til å sende inn skjemaet. Rediger skjermdumper du sender inn, slik at eventuelle seksuelt eksplisitte deler skjules.

Finn ut hvordan du tar skjermdumper:

Viktig: Bilder som viser seksuelt misbruk av barn, er ulovlige og skal IKKE deles via dette skjemaet. Ikke ta eller legg ved skjermdumper med innhold som viser seksuelt misbruk av barn, eller innhold som fremstiller personer under 18 år på en seksuell måte. Finn ut hvordan du rapporterer bilder som viser seksuelt misbruk av barn.

Hvordan ber jeg om å få fjernet innhold som ikke er publisert lenger?

Hvis du vil ha fjernet innhold som fortsatt vises i Google-søkeresultatene eller som en bufret side, men er borte fra den aktuelle nettsiden, bør du be om en oppdatering av utdatert innhold.