Søg efter hoteller på Google

Hotelsøgning på Google hjælper dig med at finde, sammenligne og booke indkvarteringsmuligheder til din rejse. Du kan:

• Finde hoteller, der passer til dine behov og præferencer. Du kan filtrere efter parametre som pris, beliggenhed, brugerbedømmelse og hotelklasse.
  • Få oplysninger om et hotel og det omkringliggende område ved hjælp af billeder, brugeranmeldelser, oplysninger om faciliteter og placeringsoplysninger.
  • Sammenligne priser for dit ophold eller reservere et værelse med en af vores bookingpartnere.

Start din hotelsøgning på Google

Der er 2 måder at starte din hotelsøgning på Google på:

• Gå til google.com/travel/hotels, og angiv dine søgetermer og rejsedatoer. Hvis du bare vil ose, kan du også vælge mellem populære destinationer.
  • Start på google.com. Søg efter "hoteller i" + den by eller region, du vil besøge, og tilføj krav, f.eks. "kæledyrsvenligt" eller "i nærheden af centrum". I søgeresultaterne kan du finde feltet Hotelsøgning, som normalt består af en liste på 4 hoteller med et kort. Klik på feltet, hvis du vil fortsætte din søgning på Google.

Sådan rangerer Google hoteller

Vigtigt! Hoteller betaler ikke Google for at blive vist i hotelsøgeresultater og kan ikke betale for at påvirke deres rangering.

Når du har angivet dine søgetermer, får du vist en liste over hotelresultater og et kort, der viser de samme resultater. På mobilen får du muligvis vist enten det ene eller det andet. Disse resultater sorteres som standard efter relevans. Dusinvis af faktorer indgår i rangeringen efter relevans, bl.a. dine søgetermer og forskellige hotelaspekter såsom:

• Placering
  • Pris
  • Brugerbedømmelser og -anmeldelser

Dine resultater kan være tilpasset ud fra din browseraktivitet og dine seneste søgninger på Google. Hvis du er logget ind på din Google-konto, kan tilpasningen også være baseret på dine tidligere bookinger. Dine resultater kan indeholde meddelelser, der angiver tilpasning, f.eks. "Du har søgt efter dette hotel for nylig". Du kan styre, hvad du finder, ved at justere følgende:

Du kan muligvis se en eller flere betalte annoncer øverst i resultaterne, der er markeret med badget "Annonce" og navnet på annoncøren. Disse annoncer udvælges og rangeres efter en auktion, hvor Google tager bud og annoncens kvalitet i betragtning. Disse annoncer vises kun, når de er relevante for din søgeforespørgsel, og de har ingen indflydelse på søgeresultaterne. Få flere oplysninger om hotelannoncer.

Begræns din hotelsøgning

Hvert hotelresultat giver dig et øjebliksbillede af det pågældende hotel. Du kan finde oplysninger som f.eks. den gennemsnitlige brugerbedømmelse, vigtige faciliteter og den laveste pris fra vores partnere, der kan bookes på dine valgte datoer. Vi fortæller dig, hvis prisen er en god værdi sammenlignet med lignende hoteller i området ved at vise badget "Særtilbud" eller "Supertilbud". Få flere oplysninger om, hvordan vi identificerer tilbud

Du kan også finde hoteller, hvis bæredygtighedspraksis lever op til standarderne for akkrediterede organisationer, ved hjælp af det grønne badge "Øko-certificeret". Få flere oplysninger om bæredygtighed på hoteller.

For at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter, kan du justere resultaterne med filtrene og sorteringsindstillingerne øverst på siden. Du kan:

• Justere dine datoer eller antallet af personer i din rejsegruppe.
  • Sortere dine resultater efter laveste pris eller højeste brugerbedømmelse.
  • Filtrere dine resultater efter parametre som pris, brugerbedømmelse, hotelklasse og faciliteter.
  • Brug kortet til at finde hoteller, ud fra hvor de ligger, eller juster dine søgeresultater baseret på en bestemt placering.

Tip! Hvis det er muligt, kan du også søge efter ferieboliger i stedet.

Få flere oplysninger om et bestemt hotel

Hvis du vil have flere oplysninger om et bestemt hotel, kan du klikke et vilkårligt sted på hotelprofilen for at gå til panelet med hotelinfo eller infosiden. Hvis muligheden vises, kan du også klikke på Se priser for at få en liste over priser for dine valgte datoer fra Google-partnere.

På fanen "Oversigt" i panelet med hotelinfo kan du finde hotellets kontaktoplysninger, et link til hotellets website og en rutevejledning. Du kan også finde øjebliksbilleder af hotellets beliggenhed, brugeranmeldelser, billeder og faciliteter. Gå til den relevante fane øverst på siden, eller klik på de angivne links for at få flere oplysninger. Du kan også finde links til booking af hotelværelser via Googles hotel-, onlinerejsebureau- og metasøgepartnere.

Hotelpriser

Hotelpriser kommer fra Google-partnere såsom hotelejere, onlinerejsebureauer, metasøgemaskiner og andre rejseudbydere. Få flere oplysninger om, hvordan partnere deler priser med Google.

Vores partnere accepterer vores politik vedrørende prisnøjagtighed. Denne politik kræver, at de priser, de sender til Google, skal indeholde afgifter og gebyrer, og at de matcher den samlede pris, du betaler på bookingsiden. Vi tjekker regelmæssigt, om priserne er nøjagtige, for at sikre, at de priser, som partnere viser på Google, er de priser, du betaler. Hotelpriser kan dog ændre sig hurtigt, så hvis du vælger at booke hos en af vores partnere, skal du tjekke den endelige pris på dit værelse omhyggeligt.

Nogle gange tilbyder vores partnere priser, der varierer afhængigt af følgende faktorer:

• Din enhedstype, f.eks. mobil eller computer
  • Om du er logget ind på din Google-konto
  • Om du er en del af en målgruppeliste

Der vises en stjerne (*) ud for disse "tilpassede" priser.

Nogle gange vises der gennemsnitlige priser. Google beregner den gennemsnitlige pris pr. overnatning, der vises for hver ejendom, ved at finde medianprisen i løbet af de næste 90 tilgængelige dage.

Skift den viste valuta for hotelpriser

Rul ned til bunden af listen over resultater for at finde valutavælgeren. Udvalgte valutaer er muligvis ikke tilgængelige på alle partnerwebsites.

Links til hotelbooking

Under dine rejsedatoer kan du muligvis se bookinglinks fra vores hotelpartnere, der er relateret til din søgning. Disse links er baseret på dine aktuelle søgetermer og kan desuden være baseret på, om du er logget ind på en Google-konto.

Bookinglinks kan være gratis eller betalte. Betalte links har altid badget "Annoncer". Google rangerer gratis bookinglinks ud fra mange faktorer, bl.a. forbrugerpræferencer, landingssideoplevelse og den historiske nøjagtighed af de priser, Google har modtaget. Få flere oplysninger om gratis bookinglinks.

Betalte bookinglinks – eller hotelannoncer – er altid tydeligt markeret med badget "Annoncer" og er angivet som "Udvalgte muligheder". Google rangerer disse annoncer i henhold til en annonceauktion baseret på en kombination af bud og annoncekvalitet (der tager højde for faktorer som relevans, prisnøjagtighed og henvisnings-/landingssideoplevelse). Google modtager muligvis kompensation, hvis du klikker på en hotelannonce, eller i nogle tilfælde hvis du gennemfører en booking. Få flere oplysninger om hotelannoncer.

Hvis du klikker på et bookinglink, føres du til partnerwebsitet for at gennemføre din booking. Kundeservicespørgsmål, herunder anmodninger om ændringer, annulleringer eller refusioner, skal sendes til bookingpartneren.

Specialtilbud på hoteller

Vi hjælper dig med din hotelsøgning ved at fremhæve priser, der repræsenterer god værdi for pengene, f.eks. badget "Særtilbud" eller "Supertilbud" ud for hotellets navn. Der er 2 typer særtilbud:

• Hoteller, hvor priserne er under deres normale niveau eller under priserne for tilsvarende hoteller i nærheden.
    • Google bestemmer et "prisforhold" for lignende hoteller i området for at vurdere, om et hotel giver gode resultater. Vi sammenligner gennemsnitsprisen for det seneste år for disse hoteller med den aktuelle gennemsnitspris. Denne sammenligning tager højde for sæsonudsving, større begivenheder eller helligdage.
    • Vi beregner herefter den samme pris for det specifikke hotel og sammenligner prisforholdet for det specifikke hotel med tilsvarende hoteller i nærheden. Hvis forholdet mellem det specifikke hotel er mindst 15 % lavere end tilsvarende hoteller, angiver vi det som "Særtilbud". Hvis det er mindst 25 % lavere, markerer vi det som "Supertilbud".
  • Hoteller, hvor en partner tilbyder en eksplicit rabat sammenlignet med den aktuelle markedspris for hotellet. Det beløb, du sparer, vises som en procentdel.
Hotelklasser

For at hjælpe dig med at sammenligne indkvarteringsmuligheder viser Google enten den officielle klassebedømmelse, som er tildelt hoteller af lokale myndigheder, hvor det er muligt, eller tildeler hoteller klassebedømmelser. Hvert hotel modtager en bedømmelse på mellem én og fem stjerner.

Hvis vi ikke har officielle bedømmelser, indsamler Google data fra forskellige kilder. Kilder omfatter tredjepartspartnere, direkte research, feedback fra hotelejere og udledning via maskinlæring, der undersøger og evaluerer hotelattributter såsom pris, beliggenhed, værelsernes størrelse og hotellets faciliteter. Et tostjernet hotel kan f.eks. have beskedne værelser og lavere priser, mens et firestjernet hotel kan have eksklusiv indretning, en dedikeret receptionist og luksuriøse faciliteter.

Hvis et hotel ikke viser en klassebedømmelse, har det muligvis ikke en officiel klassificering fra den relevante myndighed, eller også har Google muligvis ikke evalueret det endnu. Hvis du har feedback vedrørende hotelklasser, er du velkommen til at kontakte os.

Brugeranmeldelser

Google indsamler hotelanmeldelser fra brugere, der er logget ind, på Google Søgning og Maps. Vi bruger automatiserede systemer til at fjerne spam og upassende sprog og vil fjerne enhver anmeldelse, som vi mener er falsk, eller som ikke overholder Googles politikker vedrørende anmeldelser. Når en anmeldelse er offentliggjort, er det kun forfatteren, der kan ændre eller opdatere den. Anmeldelsen kan vises, så længe Google viser den anmeldte indkvarteringsmulighed.

Vi licenserer også anmeldelser fra betroede tredjepartsudbydere af anmeldelser. Google foretager ikke yderligere filtrering af spam eller upassende sprog ud over det, udbyderen udfører, og vi bekræfter heller ikke disse anmeldelser.

Mange hoteller viser en oversigt over anmeldelser, der omfatter den gennemsnitlige bedømmelse ud af 5 stjerner, som Google-brugerne har givet hotellet. Denne oversigt omfatter ikke tredjepartsanmeldelser, selvom tredjepartsanmeldelser er tilgængelige for hotellet. Vi kan også vise oversigter over specifikke emner, f.eks. værelser, tjenester, beliggenhed og bedømmelser efter type besøgende. Disse oversigter leveres af en tredjepart – TrustYou.

Hotelfaciliteter

Google viser tjenester og faciliteter på hvert hotel, f.eks. Wi-Fi eller swimmingpool, for at hjælpe dig med din hotelsøgning. Disse oplysninger kan hjælpe dig med at sammenligne indkvarteringsmuligheder og indsnævre din søgning.

Google indsamler oplysninger om hotelfaciliteter fra forskellige kilder. Kilderne omfatter hotelejere og deres websites, tredjepartspartnere, direkte research og feedback fra brugerne.

Hvis du bemærker unøjagtige oplysninger om faciliteter, er du velkommen til at ⁠kontakte os.

Oplysninger om bæredygtighed

Google kan vise oplysninger om hotellers bæredygtighedspraksis og miljøcertificeringer, hvor det er relevant. Få flere oplysninger om bæredygtighed på hoteller.

Hotelværelser

Google kan hjælpe dig med din hotelsøgning ved at vise oplysninger om værelserne på hvert hotel, f.eks. maks. antal gæster eller sengetyper. Disse oplysninger kan hjælpe dig med at sammenligne indkvarteringsmuligheder og indsnævre din søgning.

Google indsamler oplysninger om hotelværelser fra forskellige kilder. Disse kilder omfatter hotelejere og deres websites, tredjepartspartnere, direkte research og feedback fra brugerne.