Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Rapportera ett problem med Google Sök

Om du har problem med Google Sök eller vill berätta vad du tycker om hur det fungerar kan du skicka feedback till Google.

Rapportera ett problem

Mobil webbläsare

Om du använder en mobil webbläsare, till exempel Chrome eller Safari, gör du så här för att rapportera ett problem:

1. Sök efter något på Google.
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster på sidan följt av Skicka feedback.
  3. Beskriv problemet.
  4. Om du vill kan du bifoga en skärmdump av sidan.
  5. Tryck på Skicka Skicka.
 Google-appen
  1. Öppna Google-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på din profilbild eller initial uppe till höger följt av Hjälp och feedback.
  3. Beskriv problemet i meddelandefältet högst upp.
  4. Tryck på Skicka Skicka.

Vad händer med den feedback du skickar?

Vi granskar din feedback och kan använda den för att förbättra upplevelsen av Google Sök för alla.

Obs! Vi kan inte alltid svara på din feedback, men det betyder inte att vi inte har tagit emot den.