Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Een probleem met Google Zoeken melden

Als je een probleem ondervindt met Google Zoeken, of ons feedback over Google Zoeken wilt geven, kun je Google een feedbackrapport sturen.

Een probleem melden

Mobiele browser
Als je een mobiele browser gebruikt (zoals Chrome), volg je deze stappen om een probleem te melden:
  1. Voer een zoekopdracht uit op Google.
  2. Tik linksboven op de pagina op Menu Menu en dan Feedback sturen.
  3. Voer een beschrijving van het probleem in.
  4. Je kunt eventueel een screenshot toevoegen van de pagina die je bekijkt.
  5. Tik op Sturen Sturen.
Google-app
  1. Open de Google-app op je Android-apparaat.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal en dan Hulp en feedback en dan Feedback sturen.
  3. Voer een beschrijving van het probleem in.
  4. Tik op Sturen Sturen.

Wat we met je feedback doen

We bekijken de feedback die je ons stuurt en gebruiken deze om de functionaliteit van Google Zoeken te verbeteren voor iedereen.

Belangrijk: We reageren niet altijd persoonlijk op je feedback, maar dat betekent niet dat we je feedback niet hebben bekeken.