Een probleem met Google Zoeken melden

Als u een probleem ondervindt met Google Zoeken, of ons feedback over Google Zoeken wilt geven, kunt u een feedbackrapport naar Google verzenden.

Een probleem melden

Mobiele browser
Als u een mobiele browser gebruikt (zoals Chrome), volgt u deze stappen om een probleem te melden:
  1. Voer een zoekopdracht uit op Google.
  2. Scrol omlaag op de pagina met resultaten.
  3. Tik op Feedback.
  4. Geef een beschrijving op van het probleem dat u ondervindt.
  5. U kunt desgewenst een screenshot toevoegen van de pagina die u bekijkt.
  6. Tik op Verzenden Verzenden.
Google-app
  1. Open de Google-app Google op uw Android-apparaat.
  2. Tik in de linkerbovenhoek op Menu Menu en vervolgens Feedback verzenden.
  3. Geef een beschrijving op van het probleem dat u ondervindt.
  4. Tik op Verzenden Verzenden.

Wat we met uw feedback doen

We bekijken de feedback die u ons stuurt en gebruiken deze om de functionaliteit van Google Zoeken te verbeteren voor iedereen.

Opmerking: We reageren niet altijd persoonlijk op uw feedback, maar dat betekent niet dat we uw feedback niet hebben bekeken.

Aaron is Google Zoeken-expert en auteur van deze Help-pagina. Geef hem hieronder feedback over de pagina.