Google-hakuun liittyvästä ongelmasta ilmoittaminen

Jos sinulla on ongelmia Google-haun kanssa tai haluat kertoa mielipiteesi sen toimivuudesta, voit lähettää palauteraportin Googlelle.

Ongelmasta ilmoittaminen

Tietokoneella
  1. Tee haku.
  2. Vieritä alaspäin tulossivun alareunaan asti.
  3. Valitse Lähetä palautetta.
  4. Kirjoita ongelman kuvaus.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Voit halutessasi korostaa sen sivun osion, josta haluat lähettää palautetta.
  7. Valitse Seuraava > Lähetä.
Mobiiliselaimella
  1. Tee haku.
  2. Vieritä alaspäin tulossivun alareunaan asti.
  3. Valitse Palaute.
  4. Kirjoita ongelman kuvaus.
  5. Voit halutessasi sisällyttää kuvakaappauksen katsomastasi sivusta.
  6. Valitse Lähetä.
Android-sovelluksessa
  1. Avaa Google-sovellus Google .
  2. Kosketa vasemman yläkulman valikkokuvaketta .
  3. Valitse Lähetä palautetta.
iPhone- tai iPad-sovelluksessa
  1. Avaa Google-sovellus .
  2. Kosketa vasemmassa ylänurkassa kuvaasi tai Asetukset-kuvaketta Settings.
  3. Valitse Palaute.

Mitä palautteellesi tapahtuu

Voimme tutustua lähettämääsi palautteeseen ja parantaa sen avulla Google-hakua.

Huom. Emme voi aina vastata palautteeseesi, mutta tämä ei tarkoita, ettei palautetta ole luettu.