Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Rapportér et problem med Google Søgning

Hvis du har problemer med Google Søgning eller vil fortælle os, hvad du mener om værktøjet, kan du sende feedback til Google.

Rapportér et problem

Mobilbrowser
Hvis du bruger en mobilbrowser, som f.eks. Chrome, kan du rapportere et problem ved at følge vejledningen nedenfor:
  1. Foretag en søgning på Google.
  2. Øverst til venstre på siden skal du trykke på menuen Menu og derefter Send feedback.
  3. Giv en beskrivelse af problemet.
  4. Hvis du vil, kan du medtage et screenshot af den side, du er på.
  5. Tryk på Send Send.
Google-appen
  1. Åbn Google-appen på din Android-enhed.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og så Hjælp og feedback og så Send Feedback.
  3. Giv en beskrivelse af problemet.
  4. Tryk på Send Send.

Hvad der sker med din feedback

Vi kan gennemgå den feedback, du sender til os, og bruge den til at forbedre oplevelsen i Google Søgning for alle.

Bemærk! Vi kan ikke altid besvare din feedback, men det betyder ikke, at den ikke er blevet gennemgået.