Informar d'un problema amb la Cerca de Google

Si teniu problemes amb la Cerca de Google o si voleu compartir amb nosaltres la vostra opinió sobre com funciona, podeu enviar un informe amb els vostres suggeriments a Google.

Informar d'un problema

Navegador per a mòbils
Si feu servir un navegador per a mòbils, com ara Chrome, seguiu aquests passos per informar d'un problema:
  1. Feu una cerca a Google.
  2. Desplaceu-vos fins a la part inferior de la pàgina de resultats.
  3. Toqueu Suggeriments.
  4. Introduïu una descripció del problema amb què us heu trobat.
  5. Si ho trobeu adient, també podeu incloure una captura de pantalla de la pàgina que veieu.
  6. Toqueu Envia Envia.
Aplicació Google
  1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Google Google .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Més Més i, a continuació, Envia suggeriments.
  3. Introduïu una descripció del problema amb què us heu trobat.
  4. Toqueu Envia Envia.

Com s'utilitzen els vostres suggeriments

Podem llegir els suggeriments que ens envieu i utilitzar-los per millorar la Cerca de Google per a tots els usuaris.

Important: no podem respondre a tots els suggeriments que ens arriben, però això no vol dir que no els hàgim revisat.