Administrer indstillingen Enhedsoplysninger

Indstillingen Enhedsoplysninger gemmer en kopi af nogle oplysninger fra din telefon eller tablet, bl.a.:

• Kontaktpersoner
  • Kalendere
  • Apps
  • Musik
  • Oplysninger om enheden, f.eks. batteriniveauet

Disse oplysninger er private. Du kan kun se dem, når du er logget ind på din Google-konto.

Fordele ved at gemme disse oplysninger

Hvis du aktiverer denne indstilling, hjælper det Google med at give dig mere nøjagtige resultater og forslag.

Aktivér eller deaktiver Enhedsoplysninger

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet til venstre.
  3. Klik på Enhedsoplysninger i panelet "Aktivitetsadministration".
  4. Aktivér eller deaktiver Enhedsoplysninger.

Når denne indstilling er aktiveret, kan der gemmes oplysninger fra en hvilken som helst enhed, du bruger din Google-konto på.

Se og slet dine enhedsoplysninger

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet til venstre.
  3. Klik på Enhedsoplysninger i panelet "Aktivitetsadministration".
  4. Klik på Administrer aktivitet under "Enhedsoplysninger".

5. Du kan slette alt ved øverst til højre at vælge Mere Mere and then Slet alt.

Følgende gemmes i enhedens oplysningsaktivitet

Apps og oplysninger, som er gemt på din enhed

Det kan f.eks. være lister over dine kontaktpersoner, kalendere, alarmer, apps og musik, og det kan hjælpe Google med at give dig mere nøjagtige resultater og forslag.

Hvis du f.eks. beder Google om at ringe til en kontaktperson, kan Google bruge oplysninger fra dine kontaktpersoner til at give dig de bedste resultater.

Oplysninger om din enhed

Oplysningerne omfatter bl.a. batteriniveauet, og om skærmen er tændt. Kvaliteten af din Wi-Fi- eller Bluetooth-forbindelse, touchskærm- og sensoraflæsninger samt nedbrudsrapporter kan også være angivet.