Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Administrer kontaktoplysninger fra dine enheder

Du kan vælge at gemme oplysninger på din Google-konto om dine kontakter fra de enheder, hvor du er logget ind, bl.a. om du ofte kontakter dem. Dataene bruges til at gøre det nemmere at interagere med kontakterne i alle Googles tjenester, uanset hvilken enhed du bruger.

1. Gå til sektionen Personer og deling på din Google-konto.
  2. Vælg Kontaktoplysninger fra dine enheder under "Kontakter".
  3. Aktivér eller deaktiver Gem kontaktoplysninger fra enheder, hvor du er logget ind.

Bemærk! Denne indstilling påvirker ikke lagring af kontaktoplysninger i andre Google-tjenester såsom Google Kontakter eller Android-sikkerhedskopiering. Det er ikke alle Google-tjenester, der gemmer eller bruger disse data.

Slet kontaktoplysninger fra dine enheder

Kontaktoplysninger fra dine enheder slettes fra din Google-konto, når du deaktiverer indstillingen. Dine kontakter slettes ikke fra dine enheder.

Sådan kan kontaktoplysninger fra dine enheder hjælpe dig

Disse data hjælper Google med at genkende, hvilken kontakt du skal sættes i forbindelse med. Hvis du f.eks. siger "Hey Google, ring til Niels" til Google Assistent eller en smartenhed, hjælper disse data med at vælge den kontakt, du vil ringe til.

Grunden til, at kontaktoplysninger fra dine enheder er aktiveret

Data, der gemmes af indstillingen Kontaktoplysninger fra dine enheder, blev tidligere gemt af indstillingen Enhedsoplysninger. Vi forsøger at give dig en ensartet brugeroplevelse, og derfor er indstillingen Kontaktoplysninger fra dine enheder aktiveret, hvis indstillingen Enhedsoplysninger var aktiveret. Du kan til enhver tid deaktivere Kontaktoplysninger fra dine enheder.