Gestionar l'opció de configuració Informació dels dispositius

Amb l'opció de configuració Informació dels dispositius, podeu desar una còpia d'algunes dades del telèfon o de la tauleta, com ara:

• contactes
  • calendaris
  • aplicacions
  • música
  • informació sobre el dispositiu (per exemple, el nivell de bateria)

Aquesta informació és privada. Només la podreu veure si inicieu la sessió al compte de Google.

De quina manera us beneficia desar aquesta informació

Si activeu aquesta opció de configuració, obtindreu resultats i suggeriments més precisos de Google.

Activar o desactivar l'opció Informació dels dispositius

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització
  3. Al tauler "Controls d'activitat", feu clic a Informació dels dispositius.
  4. Activeu o desactiveu l'opció Informació dels dispositius.

Quan aquesta opció de configuració està activada, es desa la informació de qualsevol dispositiu que faci servir el Compte de Google.

Consultar i suprimir la informació dels dispositius

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització
  3. Al tauler "Controls d'activitat", feu clic a Informació dels dispositius.
  4. A sota d'"Informació dels dispositius", seleccioneu Gestiona l'activitat.

5. Per suprimir-ho tot, seleccioneu Més Més i després Suprimeix-ho tot a la part superior dreta.

Què es desa a l'activitat d'Informació dels dispositius

Aplicacions i informació emmagatzemades al vostre dispositiu

Aquestes dades poden incloure llistes de contactes, calendaris, alarmes, aplicacions o música, i poden ajudar Google a proporcionar-vos resultats i suggeriments més precisos.

Per exemple, quan demaneu a Google que truqui a un contacte, Google pot utilitzar la informació dels contactes per proporcionar-vos els millors resultats.

Informació sobre el dispositiu

Aquesta secció pot incloure informació sobre el nivell de la bateria i indicar si la pantalla està activada. També pot incloure informació sobre la qualitat de la connexió Wi-Fi o Bluetooth, lectures dels sensors i de la pantalla tàctil i informes d'errors.