Visa och radera aktivitet i Google-appen

När du använder Google-appen sparas viss aktivitet i ditt Google-konto. Du kan se och radera denna aktivitet i Min aktivitet, och du kan när som helst sluta spara det mesta av aktiviteten.

Radera enskilda objekt

1. Öppna sidan Min aktivitet. Du kanske måste logga in på Google-kontot.
  2. Välj Mer Mer vid objektet som du vill radera och sedan Radera.

Radera aktivitet från en viss dag eller tidsperiod

1. Öppna sidan Min aktivitet. Du kanske måste logga in på Google-kontot.
  2. Tryck på menyn Meny och sedan Radera aktivitet efter.
  3. Välj dag eller datumintervall.
  4. Välj Radera.
  1. Öppna sidan Min aktivitet. Du kanske måste logga in på Google-kontot.
  2. Tryck på menyn Meny och sedan Radera aktivitet efter.
  3. Välj nedåtpilen Nedåtpil under Radera efter datum och sedan Sedan kontot skapades.
  4. Välj Radera.

Radera all aktivitet

1. Öppna sidan Min aktivitet. Du kanske måste logga in på Google-kontot.
  2. Tryck på menyn Meny och sedan Radera aktivitet efter.
  3. Välj nedåtpilen Nedåtpil under Radera efter datum och sedan Sedan kontot skapades.
  4. Välj Radera.

Radera historiken för tillägget Google iMessage

När du gör en sökning i Google iMessage-appen sparas sökhistoriken på din enhet. Om du är inloggad på ditt Google-konto och har aktiverat Webb- och appaktivitet kan dina sökningar sparas i sökhistoriken. När du raderar sökhistoriken visas inte dina tidigare sökningar som förslag i sökrutan.

1. Öppna Google-appen Google-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer nere till höger följt av Inställningar följt av Sekretess och säkerhet följt av Historik.
  3. Tryck på Rensa vid Sökhistorik i iMessage följt av Rensa sökhistoriken.

Relaterade sidor