Visa och radera aktivitet i Google-appen

Från Förslag i Google-appen kan du få kort och sökresultat som är mer användbara för dig. Du kan ändra hur ofta ett kort visas när du anpassar vad som visas i Förslag.

Information som sparas i Förslag

När du använder Förslag lagrar och använder Google följande information i din aktivitet:

• de kort och resultat som visades i Förslag
  • vilka kort du tittat på eller anpassat
  • de ämnen du har markerat att du inte är intresserad av
  • enheterna du använder för att komma åt Förslag.

Visa din aktivitet

Din aktivitet i Förslag är privat och du kan bara visa den om du är inloggad på Google-kontot.

1. Öppna sidan Min aktivitet. Du kanske måste logga in på Google-kontot.
  2. På sidan visas en daglig sammanfattning av korten som skickades till enheten från Google-appen. Du kan se om du har visat, anpassat eller dolt korten.

Radera aktiviteten

Radera enskilda objekt
  1. Öppna sidan Min aktivitet. Du kanske måste logga in på Google-kontot.
  2. Välj Mer Mer för objektet som du vill radera och sedan Radera.
Radera aktivitet från en viss dag eller tidsperiod
  1. Öppna sidan Min aktivitet. Du kanske måste logga in på Google-kontot.
  2. Tryck på menyn Meny och sedan Radera aktivitet efter.
  3. Välj dag eller datumintervall.
  4. Välj Radera.
Radera all aktivitet
  1. Öppna sidan Min aktivitet. Du kanske måste logga in på Google-kontot.
  2. Tryck på menyn Meny och sedan Radera aktivitet efter.
  3. Välj nedåtpilen Nedåtpil under Radera efter datum och sedan Genom tiderna.
  4. Välj Radera.

Radera historiken för tillägget Google iMessage

När du gör en sökning i Google iMessage-appen sparas sökhistoriken på din enhet. Om du är inloggad på ditt Google-konto och har aktiverat Webb- och appaktivitet kan dina sökningar sparas i sökhistoriken. När du raderar sökhistoriken visas inte dina tidigare sökningar som förslag i sökrutan.

1. Öppna Google-appen Google-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer nere till höger följt av Inställningar följt av Sekretess och säkerhet följt av Historik.
  3. Tryck på Rensa vid Sökhistorik i iMessage följt av Rensa sökhistoriken.

Relaterade sidor