Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Administrer og slett søkeloggen din

Når du søker på Google og har slått på Nett- og appaktivitet, lagrer Google aktivitet som søkeloggen i Google-kontoen din. Med nett- og appaktivitet lagres data om tingene du gjør i Google-tjenester, inkludert tilknyttet informasjon som steder, i kontoen din. Dette gir deg en mer personlig tilpasset opplevelse. Vi bruker den lagrede aktiviteten din til å gi deg mer personlig tilpassede opplevelser, for eksempel app- og innholdsanbefalinger.

I Min aktivitet kan du

• slette søkeloggen som er lagret i Google-kontoen din
  • administrere innstillinger for søk, for eksempel hva slags aktivitet Google lagrer, og når Google sletter loggen din automatisk

Søkeloggen din kan også lagres på enheten din, for eksempel når du bruker Google-appen mens du er logget av Google-kontoen din. Finn ut hvordan du administrerer søkeloggen på enheten din.

Administrer søkeloggen som er lagret i Google-kontoen din

Slett søkeloggen

Viktig: Hvis du sletter søkeloggen som er lagret i Google-kontoen din, kan du ikke gjenopprette den.

Du kan slette en bestemt aktivitet eller slette søkeloggen fra en bestemt dag, en egendefinert datoperiode eller alle datoer.

1. Åpne Google-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Søkelogg.
  3. Velg søkeloggoppføringene du vil slette. Du kan velge mellom disse alternativene:
    • Hele søkeloggen: Over loggen trykker du på Slett Nedoverpil og så Slett all aktiviteten.
    • En bestemt tidsperiode: Over loggen trykker du på Slett Nedoverpil og så Slett egendefinert datoperiode.
    • En bestemt dag: Ved siden av dagen trykker du på Slett all aktivitet fra [dag] .
    • En spesifikk aktivitet: Ved siden av den valgte aktiviteten trykker du på Slett aktivitetselement .

Kontrollér søkeloggen din

Slett søkeloggen automatisk
Viktig: Hvis du angir at søkeloggen skal slettes automatisk, kan du fremdeles slette loggen manuelt når som helst.
  1. Åpne Google-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Søkelogg og så Kontroller.
  3. På «Nett- og appaktivitet»-kortet trykker du på Automatisk sletting (av).
    • Hvis du ser «Automatisk sletting (på)», sletter Google automatisk nett- og appaktiviteten din, som inkluderer søkeloggen, etter en bestemt tidsperiode. For å endre tidsperioden eller slå av alternativet, trykk på Automatisk sletting (på).
  4. Følg veiledningen på skjermen.
Sett søkeloggen på pause
Tips: Søkeloggen din lagres ikke i Google-kontoen din når du søker og surfer privat på nettet.

Slik setter du loggen din på pause:

1. Åpne Google-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Søkelogg og så Kontroller.
  3. Under «Nett- og appaktivitet» trykker du på Slå av.
  4. Trykk på Slå av eller Slå av og slett aktiviteten.
  5. Hvis du velger «Slå av og slett aktiviteten», følger du trinnene for å velge og bekrefte hvilken aktivitet du vil slette.

Administrer søkeloggen som er lagret på enheten din

Slett nylige søkord i Google-appen

Når du sletter de nylige søkene dine fra søkefeltet, slettes de også fra Min aktivitet.

1. Trykk på Google-søkefeltet på Android-enheten din.
    • Hvis du ikke finner søkefeltet, åpner du Google-appen .
  2. Trykk og hold på det nylige søket .
  3. Trykk på Slett.
Slett nettleserloggen

Selv om søkeloggen ikke lagres i Google-kontoen din eller du har slettet den fra Min aktivitet, kan det hende at den lagres i nettleseren din.

Du kan slette nettleserloggen:

Slå av søketilpasning når du er logget av Google-kontoen din
  1. Åpne Google-appen på en Android-enhet.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger og så Generelt og så Søketilpasning.
  3. Slå av søketilpasning.

Løs problemer med søkeloggen

Slettede loggoppføringer vises i Min aktivitet
I søkefeltetet ser du den slettede loggen
Hvis du bruker Google-appen mens du er logget av Google-kontoen din, er det mulig at innstillingen for søketilpasning er slått på. Hvis den er på, bruker Google søk fra denne enheten for å gi deg mer relevante resultater og anbefalinger.

Slik slår du av søketilpasning:

1. Åpne Google-appen på en Android-enhet.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger og så Generelt og så Søketilpasning.
  3. Slå av søketilpasning.

Slik sletter Google loggen i Google-kontoen din

Når du velger å slette aktivitet manuelt eller aktivitet slettes automatisk basert på innstillingen din for automatisk sletting, begynner vi umiddelbart å fjerne aktiviteten fra produktet og systemene våre.

Først tar vi sikte på å sørge for at dataene ikke er synlige, og de kan ikke lenger brukes for å tilpasse Google-opplevelsen din.

Deretter starter vi en prosess som er utarbeidet for å fullstendig slette dataene fra lagringssystemene våre på en trygg måte.

For begrensede formål, for eksempel forretningsmessige eller juridiske krav, kan Google oppbevare visse typer data over en lengre periode.