Je activiteit in de Google-app bekijken of verwijderen

Je kunt relevantere kaarten en zoekresultaten ontvangen op basis van je feedactiviteit. Als je bijvoorbeeld een bepaalde kaart altijd wegveegt, kan Google de frequentie wijzigen waarmee die kaart wordt weergegeven in je feed.

Informatie die wordt opgeslagen in je feedactiviteit

Wanneer je je feed gebruikt, bewaart en gebruikt Google de volgende informatie in je feedactiviteit:

• De kaarten en resultaten die zijn weergegeven in je feed.
  • Welke kaarten je bekijkt, wegveegt of verbergt.
  • Onderwerpen die je hebt gemarkeerd als 'Niet geïnteresseerd in'.
  • Het apparaat dat je gebruikt om je feed te bekijken.

Je feedactiviteit bekijken

Je feedactiviteit is privé. Je kunt je activiteit alleen bekijken als je bent ingelogd op je Google-account.

1. Ga naar de pagina Mijn activiteit. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op je Google-account.
  2. Op deze pagina kun je een dagoverzicht bekijken van de kaarten die de Google-app naar je apparaat heeft verzonden. Je kunt voor elke kaart zien of je deze hebt bekeken of weggeveegd.

Je feedactiviteit verwijderen

Afzonderlijke items verwijderen
  1. Ga naar de pagina Mijn activiteit. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op je Google-account.
  2. Kies Meer Meeren vervolgens Verwijderen voor het item dat je wilt verwijderen.
Activiteit voor een bepaalde dag of periode verwijderen
  1. Ga naar de pagina Mijn activiteit. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op je Google-account.
  2. Tik op Menu Menu en vervolgens Activiteit verwijderen op basis van.
  3. Kies de dag of periode.
  4. Selecteer Verwijderen.
Alle activiteit verwijderen
  1. Ga naar de pagina Mijn activiteit. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op je Google-account.
  2. Tik op Menu Menu en vervolgens Activiteit verwijderen op basis van.
  3. Selecteer de pijl-omlaag Pijl-omlaag en vervolgens Onbeperkt onder 'Verwijderen op basis van datum'.
  4. Selecteer Verwijderen.

De geschiedenis van de Google iMessage-extensie verwijderen

Wanneer je zoekt vanuit de Google iMessage-app, wordt je zoekgeschiedenis opgeslagen op je apparaat. Als je bent ingelogd op je Google-account en 'Web- en app-activiteit' is ingeschakeld, kunnen je zoekopdrachten worden opgeslagen in je zoekgeschiedenis. Wanneer je de zoekgeschiedenis verwijdert, worden je eerdere zoekopdrachten niet meer weergegeven als voorspellingen in het zoekvak.

1. Open de Google-app Google Zoeken op je iPhone of iPad.
  2. Tik in de linkerbovenhoek op je profielfoto.
  3. Tik onder Privacy op Geschiedenis.
  4. Tik op Wis zoekgeschiedenis iMessage-extensie.

Gerelateerde pagina's