Je activiteit in de Google-app bekijken of verwijderen

Je kunt relevantere kaarten en zoekresultaten ontvangen op basis van Discover in de Google-app. Je kunt wijzigen hoe vaak een kaart wordt weergegeven wanneer je aanpast wat je ziet in Discover.

Informatie die wordt opgeslagen in Discover

Wanneer je Discover gebruikt, bewaart en gebruikt Google de volgende informatie in je activiteit:

• De kaarten en resultaten die zijn weergegeven in Discover.
  • Welke kaarten je bekijkt of aanpast.
  • Onderwerpen die je markeert als 'Niet geïnteresseerd in'.
  • De apparaten die je gebruikt om Discover te bekijken.

Je activiteit bekijken

Je Discover-activiteit is privé. Je kunt je activiteit alleen bekijken als je bent ingelogd op je Google-account.

1. Ga naar de pagina Mijn activiteit. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op je Google-account.
  2. Op deze pagina kun je een dagoverzicht bekijken van de kaarten die de Google-app naar je apparaat heeft verzonden. Je kunt zien of je een kaart hebt bekeken, aangepast of verborgen.

Je activiteiten wissen

Afzonderlijke items verwijderen
  1. Ga naar de pagina Mijn activiteit. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op je Google-account.
  2. Kies Meer Meer en vervolgens Verwijderen voor het item dat je wilt verwijderen.
Activiteit voor een bepaalde dag of periode verwijderen
  1. Ga naar de pagina Mijn activiteit. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op je Google-account.
  2. Tik op Menu Menu en vervolgens Activiteit verwijderen op basis van.
  3. Kies de dag of periode.
  4. Selecteer Verwijderen.
Alle activiteit verwijderen
  1. Ga naar de pagina Mijn activiteit. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op je Google-account.
  2. Tik op Menu Menu en vervolgens Activiteit verwijderen op basis van.
  3. Selecteer de pijl-omlaag Pijl-omlaag en vervolgens Onbeperkt onder 'Verwijderen op basis van datum'.
  4. Selecteer Verwijderen.

De geschiedenis van de Google iMessage-extensie verwijderen

Wanneer je zoekt vanuit de Google iMessage-app, wordt je zoekgeschiedenis opgeslagen op je apparaat. Als je bent ingelogd op je Google-account en 'Web- en app-activiteit' is ingeschakeld, kunnen je zoekopdrachten worden opgeslagen in je zoekgeschiedenis. Wanneer je de zoekgeschiedenis verwijdert, worden je eerdere zoekopdrachten niet meer weergegeven als voorspellingen in het zoekvak.

1. Open de Google-app Google-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsonder op Meer Meer en dan Instellingen en dan Privacy en beveiliging en dan Geschiedenis.
  3. Tik naast 'iMessage-zoekgeschiedenis' op Wissen en dan Zoekgeschiedenis wissen.

Gerelateerde pagina's