Je activiteit in de Google-app bekijken of verwijderen

Als je de Google-app gebruikt, wordt een deel van je activiteit opgeslagen in je Google-account. Je kunt deze activiteit bekijken en verwijderen in Mijn activiteit. Daarnaast kun je het opslaan van de meeste activiteit op elk gewenst moment stoppen.

Afzonderlijke items verwijderen

1. Ga naar de pagina Mijn activiteit. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op je Google-account.
  2. Kies Meer Meer en vervolgens Verwijderen voor het item dat je wilt verwijderen.

Activiteit voor een bepaalde dag of periode verwijderen

1. Ga naar de pagina Mijn activiteit. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op je Google-account.
  2. Tik op Menu Menu en vervolgens Activiteit verwijderen op basis van.
  3. Kies de dag of periode.
  4. Selecteer Verwijderen.
  1. Ga naar de pagina Mijn activiteit. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op je Google-account.
  2. Tik op Menu Menu en vervolgens Activiteit verwijderen op basis van.
  3. Selecteer de pijl-omlaag Pijl-omlaag en vervolgens Onbeperkt onder 'Verwijderen op basis van datum'.
  4. Selecteer Verwijderen.

Alle activiteit verwijderen

1. Ga naar de pagina Mijn activiteit. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op je Google-account.
  2. Tik op Menu Menu en vervolgens Activiteit verwijderen op basis van.
  3. Selecteer de pijl-omlaag Pijl-omlaag en vervolgens Onbeperkt onder 'Verwijderen op basis van datum'.
  4. Selecteer Verwijderen.

De geschiedenis van de Google iMessage-extensie verwijderen

Wanneer je zoekt vanuit de Google iMessage-app, wordt je zoekgeschiedenis opgeslagen op je apparaat. Als je bent ingelogd op je Google-account en 'Web- en app-activiteit' is ingeschakeld, kunnen je zoekopdrachten worden opgeslagen in je zoekgeschiedenis. Wanneer je de zoekgeschiedenis verwijdert, worden je eerdere zoekopdrachten niet meer weergegeven als voorspellingen in het zoekvak.

1. Open de Google-app Google-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsonder op Meer Meer en dan Instellingen en dan Privacy en beveiliging en dan Geschiedenis.
  3. Tik naast 'iMessage-zoekgeschiedenis' op Wissen en dan Zoekgeschiedenis wissen.

Gerelateerde pagina's