Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Administrer og slet din søgehistorik

Når du søger på Google med Web- og appaktivitet aktiveret, gemmer Google aktivitet som f.eks. din søgehistorik på din Google-konto. Web- og appaktivitet gemmer data om de ting, du foretager dig i Googles tjenester, bl.a. tilknyttede oplysninger som f.eks. lokationer, på din konto for at give dig en mere personligt tilpasset brugeroplevelse. Vi bruger din gemte aktivitet til at give dig en mere personligt tilpasset brugeroplevelse, f.eks. anbefalinger af apps og indhold.

I Min aktivitet kan du gøre følgende:

• Slette søgehistorik, der er gemt på din Google-konto.
  • Administrere søgeindstillingerne, f.eks. hvilken aktivitet Google gemmer, og hvornår Google automatisk sletter din historik.

Din søgehistorik kan også gemmes på din enhed, f.eks. når du bruger Google-appen, mens du er logget ud af din Google-konto. Se, hvordan du administrerer din søgehistorik på enheden.

Administrer din søgehistorik, der er gemt på din Google-konto

Slet søgehistorik

Vigtigt! Hvis du sletter søgehistorikken, der er gemt på din Google-konto, kan du ikke få den tilbage.

Du kan slette en bestemt aktivitet eller slette din søgehistorik fra en bestemt dag, et tilpasset datointerval eller hele tidsrummet.

1. Åbn Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Søgehistorik.
  3. Vælg den søgehistorik, du vil slette. Du kan vælge:
    • Al din søgehistorik: Over din historik skal du trykke på Slet pilen og derefter Slet al aktivitet.
    • Et bestemt tidsrum: Over din historik skal du trykke på Slet pilen og derefter Slet tilpasset datointerval.
    • En bestemt dag: Tryk på Slet al aktivitet fra [dag] ud for dagen.
    • En bestemt aktivitet: Tryk på Slet aktivitetselement ud for aktiviteten.

Administrer din søgehistorik

Slet din søgehistorik automatisk
Vigtigt! Hvis du indstiller din søgehistorik til automatisk sletning, kan du til enhver tid slette din historik manuelt.
  1. Åbn Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Søgehistorik og derefter Administration.
  3. Tryk på Automatisk sletning (deaktiveret) på kortet "Web- og appaktivitet".
    • Hvis "Automatisk sletning (aktiveret)" vises, sletter Google automatisk din web- og appaktivitet, som omfatter din søgehistorik, efter et bestemt tidsrum. Tryk på Automatisk sletning (aktiveret) for at ændre tidsrummet eller deaktivere den.
  4. Følg vejledningen på skærmen.
Sæt lagring af din søgehistorik på pause
Tip! Din søgehistorik gemmes ikke på din Google-konto, når du søger på eller bruger nettet privat.

Sådan sætter du lagring af din historik på pause:

1. Åbn Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Søgehistorik og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Deaktiver under "Web- og appaktivitet".
  4. Tryk på Deaktiver eller Deaktiver, og slet aktivitet.
  5. Hvis du vælger "Deaktiver, og slet aktivitet", skal du følge de yderligere trin for at vælge og bekræfte, hvilken aktivitet du vil slette.

Administrer søgehistorikken, der er gemt på din enhed

Slet de seneste søgeforespørgsler i Google-appen

Når du sletter dine seneste forespørgsler fra søgefeltet, slettes de også fra Min aktivitet.

1. Tryk på Googles søgefelt på din Android-telefon eller -tablet.
    • Åbn Google-appen , hvis du ikke kan finde søgefeltet.
  2. Hold nede på den seneste forespørgsel .
  3. Tryk på Slet.
Slet browserhistorikken

Selvom din søgehistorik ikke gemmes på din Google-konto, eller du sletter den fra Min aktivitet, gemmer din browser den muligvis stadig.

Du kan slette din browserhistorik:

Deaktiver Søgetilpasning, når du er logget ud af din Google-konto
  1. Åbn Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger og derefter Generelt og derefter Søgetilpasning.
  3. Deaktiver Søgetilpasning.

Løs problemer med din søgehistorik

Slettet historik vises i Min aktivitet
  • Opret forbindelse til nettet på din enhed: Hvis du sletter din historik fra Min aktivitet på én enhed, kan du muligvis stadig finde den på en enhed, der er offline. Når denne enhed opretter forbindelse til internettet, fjernes din slettede søgehistorik.
  • Ryd din cache og dine cookies: Se, hvordan du rydder din cache og dine cookies.
Søgefeltet viser din slettede historik
Hvis du bruger Google-appen, mens du er logget ud af din Google-konto, er Søgetilpasning muligvis aktiveret. Hvis indstillingen er aktiveret, anvender Google søgninger fra denne enhed til at give dig mere relevante resultater og anbefalinger.

Sådan deaktiverer du Søgetilpasning:

1. Åbn Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger og derefter Generelt og derefter Søgetilpasning.
  3. Deaktiver Søgetilpasning.

Sådan sletter Google din historik på din Google-konto

Når du vælger at slette aktivitet manuelt, eller aktiviteten slettes automatisk baseret på din indstilling for automatisk sletning, starter vi straks processen med at fjerne den fra produktet og vores systemer.

Først og fremmest bestræber vi os på at sikre, at dataene ikke længere vises, og at de ikke kan bruges til at tilpasse din Google-oplevelse.

Derefter igangsættes processen med at slette dataene fuldstændigt og på forsvarlig vis fra vores lagersystemer.

Google kan opbevare visse typer data i en længere periode til begrænsede formål, f.eks. i forbindelse med forretningsmæssige eller juridiske krav.