Se eller slet din aktivitet i Google-appen

Du kan få mere nyttige kort og søgeresultater fra Discover i Google-appen. Du kan ændre, hvor ofte et kort vises, når du tilpasser det, du ser i Discover.

Følgende oplysninger gemmes i Discover

Når du bruger Discover, gemmer og anvender Google følgende oplysninger i din aktivitet:

• De kort og resultater, der vises i Discover
  • De kort, du ser eller tilpasser
  • Emner, du markerer som "Ikke interesseret i"
  • De enheder, du bruger til at få adgang til Discover

Se din aktivitet

Din Discover-aktivitet er privat, og du kan kun se din aktivitet, når du er logget ind på din Google-konto.

1. Gå til siden Min aktivitet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind på din Google-konto.
  2. På denne side kan du se en daglig oversigt over de kort, som Google-appen har sendt til din enhed. For hvert kort kan du se, om du har set, tilpasset eller skjult kortet.

Slet din aktivitet

Slet elementer enkeltvis
  1. Gå til siden Min aktivitet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind på din Google-konto.
  2. På det element, du vil slette, skal du vælge Mere Mere og derefter Slet.
Slet aktivitet fra en bestemt dag eller et bestemt tidsrum
  1. Gå til siden Min aktivitet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind på din Google-konto.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Slet aktivitet efter.
  3. Vælg dagen eller datointervallet.
  4. Vælg Slet.
Slet al aktivitet
  1. Gå til siden Min aktivitet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind på din Google-konto.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Slet aktivitet efter.
  3. Under "Slet efter dato" skal du vælge pil ned Pil nedog derefter Altid.
  4. Vælg Slet.

Slet historikken for din Google iMessage-udvidelse

Når du søger fra appen Google iMessage, gemmes din søgehistorik på din enhed. Hvis du er logget ind på din Google-konto, og Web- og appaktivitet er slået til, kan dine søgninger gemmes i din søgehistorik. Når du sletter din søgehistorik, vises dine tidligere søgninger ikke som forslag i søgefeltet.

1. Åbn Google-appen Google-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Sikkerhed og privatliv og derefter Historik.
  3. Ud for "iMessage-søgehistorik" skal du trykke på Ryd og derefter Ryd søgehistorik.

Relaterede sider