Se eller slet din aktivitet i Google-appen

Når du bruger Google-appen, gemmes dele af din aktivitet på din Google-konto. Du kan se og slette denne aktivitet under Min aktivitet, og for størstedelen af din aktivitet har du til enhver tid mulighed for at stoppe med at gemme.

Slet elementer enkeltvis

1. Gå til siden Min aktivitet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind på din Google-konto.
  2. På det element, du vil slette, skal du vælge Mere Mere og derefter Slet.

Slet aktivitet fra en bestemt dag eller et bestemt tidsrum

1. Gå til siden Min aktivitet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind på din Google-konto.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Slet aktivitet.
  3. Vælg dagen eller datointervallet.
  4. Vælg Slet.
  1. Gå til siden Min aktivitet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind på din Google-konto.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Slet aktivitet.
  3. Under "Slet efter dato" skal du vælge den nedadvendte pil Pil ned og derefter Altid.
  4. Vælg Slet.

Slet al aktivitet

1. Gå til siden Min aktivitet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind på din Google-konto.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Slet aktivitet.
  3. Under "Slet efter dato" skal du vælge den nedadvendte pil Pil ned og derefter Altid.
  4. Vælg Slet.

Slet historikken for din Google iMessage-udvidelse

Når du søger fra appen Google iMessage, gemmes din søgehistorik på din enhed. Hvis du er logget ind på din Google-konto, og Web- og appaktivitet er slået til, kan dine søgninger gemmes i din søgehistorik. Når du sletter din søgehistorik, vises dine tidligere søgninger ikke som forslag i søgefeltet.

1. Åbn Google-appen Google-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Sikkerhed og privatliv og derefter Historik.
  3. Ud for "iMessage-søgehistorik" skal du trykke på Ryd og derefter Ryd søgehistorik.

Relaterede sider