Consultar o suprimir la vostra activitat a l'aplicació Google

Quan utilitzeu l'aplicació Google, algunes de les activitats es desen al vostre Compte de Google. Podeu consultar i suprimir aquesta activitat a la secció La meva activitat, i podeu deixar de desar gran part de l'activitat en qualsevol moment.

Suprimir elements concrets

1. Aneu a la pàgina La meva activitat. És possible que se us demani que inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. A l'element que vulgueu suprimir, trieu Més Més i, a continuació, Suprimeix.

Suprimir l'activitat d'un dia o d'un període de temps concrets

1. Aneu a la pàgina La meva activitat. És possible que se us demani que inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Suprimeix l'activitat per.
  3. Trieu el dia o l'interval de dates.
  4. Seleccioneu Suprimeix.
  1. Aneu a la pàgina La meva activitat. És possible que se us demani que inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Suprimeix l'activitat per.
  3. A sota de "Suprimeix per data", seleccioneu la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Tot.
  4. Seleccioneu Suprimeix.

Suprimir tota l'activitat

1. Aneu a la pàgina La meva activitat. És possible que se us demani que inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Suprimeix l'activitat per.
  3. A sota de "Suprimeix per data", seleccioneu la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Tot.
  4. Seleccioneu Suprimeix.

Suprimir l'historial d'extensions de Google iMessage

Quan cerqueu des de l'aplicació Google iMessage, l'historial de cerques es desa al dispositiu. Si heu iniciat la sessió al Compte de Google i teniu activada l'opció Activitat al web i en aplicacions, és possible que les cerques es desin a l'historial de cerques. Si suprimiu l'historial de cerques, les cerques anteriors no es mostraran com a prediccions al quadre de cerca.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i després Configuració i després Privadesa i seguretat i després Historial.
  3. Al costat de l'opció "Historial de cerques iMessage", toqueu Esborra i després Esborra l'historial de cerques.

Pàgines relacionades