Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Gestionar i suprimir l'historial de cerques

Quan feu una cerca a Google amb l'opció Activitat al web i en aplicacions activada, Google desa activitats (per exemple, l'historial de cerques) al vostre Compte de Google. Activitat al web i en aplicacions desa al vostre compte dades sobre les coses que feu en tots els serveis de Google, inclosa la informació associada com ara les ubicacions, per fer la vostra experiència més personalitzada. Utilitzem la vostra activitat desada per oferir-vos experiències més personalitzades, com ara recomanacions d'aplicacions i de contingut.

A La meva activitat, podeu:

• Suprimir l'historial de cerques desat al vostre Compte de Google.
  • Gestionar la configuració de la Cerca, com ara quina activitat desa Google i quan suprimeix automàticament l'historial.

L'historial de cerques també es pot desar al vostre dispositiu, com ara quan feu servir l'aplicació Google amb la sessió tancada al vostre Compte de Google. Obteniu informació sobre com podeu gestionar l'historial de cerques en un dispositiu.

Gestionar l'historial de cerques desat al vostre Compte de Google

Suprimir l'historial de cerques

Important: si suprimiu l'historial de cerques desat al vostre Compte de Google, no el podreu recuperar.

Podeu suprimir una activitat específica o l'historial de cerques d'un dia concret o d'un interval de dates personalitzat, així com tota l'activitat i tot l'historial.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o foto de perfil i, a continuació, Historial de cerques.
  3. Seleccioneu l'historial de cerques que vulgueu suprimir. Podeu triar:
    • Tot l'historial de cerques: a sobre de l'historial, toqueu Suprimeix Fletxa avall i, a continuació, Suprimeix tota l'activitat.
    • Un període de temps concret: a sobre de l'historial, toqueu Suprimeix Fletxa avall i, a continuació, Suprimeix tota l'activitat d'un interval de dates personalitzat.
    • Un dia concret: al costat del dia, toqueu Suprimeix tota l'activitat del dia [dia] .
    • Una activitat concreta: al costat de l'activitat, toqueu Suprimeix l'element d'activitat .

Controlar l'historial de cerques

Consell: per augmentar la seguretat, podeu fer que es requereixi un pas de verificació addicional per veure tot l'historial.
Suprimir l'historial de cerques automàticament
Important: si establiu l'historial de cerques perquè se suprimeixi automàticament, continueu tenint la possibilitat de suprimir-lo de manera manual en qualsevol moment.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o foto de perfil i, a continuació, Historial de cerques i, a continuació, Controls.
  3. A la targeta "Activitat al web i en aplicacions", toqueu Supressió automàtica (desactivada).
    • Si veieu l'opció "Supressió automàtica (activada)", Google suprimeix automàticament l'activitat al web i en aplicacions, que inclou l'historial de cerques, després d'un període de temps específic. Per canviar el període de temps o desactivar la supressió automàtica, toqueu Supressió automàtica (activada).
  4. Seguiu les instruccions en pantalla.
Posar en pausa el desament de l'historial de cerques
Consell: l'historial de cerques no es desa al vostre Compte de Google quan feu cerques i navegueu pel web de manera privada.

Per posar en pausa el desament de l'historial:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto o inicial de perfil i, a continuació, Historial de cerques i, a continuació, Controls.
  3. A "Activitat al web i en aplicacions", toqueu Desactiva.
  4. Toqueu Desactiva o Desactiva i suprimeix l'activitat.
  5. Si trieu "Desactiva i suprimeix l'activitat", seguiu els passos addicionals per seleccionar i confirmar quina activitat voleu suprimir.

Gestionar l'historial de cerques desat en un dispositiu

Suprimir consultes de cerca recents a l'aplicació Google

Quan suprimiu les consultes recents de la barra de cerca, també se suprimeixen de La meva activitat.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, toqueu la barra de cerca de Google.
    • Si no la trobeu, obriu l'aplicació Google .
  2. Mantingueu premuda la consulta recent .
  3. Toqueu Suprimeix.
Suprimir l'historial del navegador

Encara que l'historial de cerques no es desi al vostre Compte de Google o el suprimiu de La meva activitat, és possible que el navegador igualment el desi.

Per suprimir l'historial del navegador:

Desactivar la personalització de la cerca amb la sessió tancada al vostre Compte de Google
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto o inicial de perfil i, a continuació, Configuració i, a continuació, General i, a continuació, Personalització de la cerca.
  3. Desactiveu Personalització de la cerca.

Solucionar problemes relacionats amb l'historial de cerques

L'historial suprimit es mostra a La meva activitat
  • Connectar el dispositiu a Internet: si suprimiu l'historial de La meva activitat en un dispositiu, pot ser que continueu veient l'historial en un altre dispositiu que no tingui connexió. Quan aquest dispositiu es connecti a Internet, se suprimirà l'historial de cerques.
  • Esborrar la memòria cau i les galetes: obteniu informació sobre com podeu esborrar la memòria cau i les galetes.
A la barra de cerca es mostra l'historial suprimit
Si feu servir l'aplicació Google amb la sessió tancada al vostre Compte de Google, és possible que tingueu activada la personalització de la cerca. Si ho està, Google utilitza les cerques d'aquest dispositiu per oferir-vos resultats i recomanacions més rellevants.

Per desactivar la personalització de la cerca:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto o inicial de perfil i, a continuació, Configuració i, a continuació, General i, a continuació, Personalització de la cerca.
  3. Desactiveu Personalització de la cerca.

Com suprimeix Google l'historial del vostre Compte de Google

Quan decidiu suprimir l'activitat manualment o bé se suprimeix automàticament en funció de la configuració de supressió automàtica, iniciem immediatament el procés de supressió de l'activitat del producte i dels nostres sistemes.

En primer lloc, el nostre objectiu és suprimir-la immediatament dels llocs on és visible; així dades ja no es podran utilitzar per personalitzar la vostra experiència a Google.

A continuació, iniciem un procés dissenyat per suprimir completament i de manera segura aquestes dades dels nostres sistemes d'emmagatzematge.

Amb finalitats limitades, com ara requisits empresarials o legals, Google pot conservar determinats tipus de dades durant un període més llarg de temps.

Articles relacionats