Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Rapporter problemer med Google Søk

Hvis du har problemer med Google Søk, eller hvis du bare vil fortelle oss hvordan du synes det fungerer, kan du sende en tilbakemeldingsrapport til Google.

Rapportér et problem

Mobilnettleser
Hvis du bruker en mobilnettleser (for eksempel Chrome), kan du følge denne fremgangsmåten for å rapportere et problem:
  1. Gjør et søk med Google.
  2. Øverst til venstre på siden trykker du på Meny Meny og så Send tilbakemelding.
  3. Skriv inn en beskrivelse av problemet.
  4. Hvis du vil, kan du legge ved en skjermdump av siden du ser på.
  5. Trykk på Send Send.
Google-appen
  1. Åpne Google-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din etterfulgt av Hjelp og tilbakemelding etterfulgt av Send tilbakemelding.
  3. Skriv inn en beskrivelse av problemet.
  4. Trykk på Send Send.

Dette skjer med tilbakemeldingen din

Vi kan gå gjennom tilbakemeldingen din og bruke den til å forbedre Google Søk-opplevelsen for alle brukere.

Viktig: Vi kan ikke svare på alle tilbakemeldinger vi mottar, men det betyr ikke at vi ikke går gjennom dem.