Veure i controlar l'activitat de cerca

L'historial de cerques i d'activitats dutes a terme en altres serveis de Google es desa al compte de Google sempre que tinguis activada l'opció Activitat al web i en aplicacions. D'aquesta manera, podràs obtenir millors recomanacions i resultats de la cerca als serveis de Google.

Pots controlar què es desa, suprimir les cerques i l'activitat anteriors o desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions en qualsevol moment.

Activar o desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions

Des de l'ordinador

Activar o desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions

1. Aneu a la pàgina Controls d'activitat. És possible que se us demani que inicieu la sessió al vostre compte de Google.
  2. Activeu o desactiveu l'opció.
  3. Si l'activeu, podeu marcar la casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou l'historial de navegació de Chrome i l'activitat als llocs web i a les aplicacions que utilitzen els serveis de Google".

Nota: alguns navegadors i dispositius poden tenir més opcions de configuració que afecten la manera de desar aquesta activitat.

Des de dispositius Android

Activar o desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions

1. En funció del dispositiu, obriu la configuració de Google en un dels llocs següents:
    • Aplicació Configuració Aplicació Configuració Després Google
    • Configuració Google Configuració Google
    • En alguns dispositius Android, obriu l'aplicació Configuració Després toqueu General.
  2. Toqueu Informació personal i privadesa Després Controls d'activitat Després Activitat al web i en aplicacions.
  3. Activeu o desactiveu l'opció "Activitat al web i en aplicacions".
  4. Si l'activeu, podeu marcar la casella al costat de l'opció "Inclou l'historial de navegació de Chrome i l'activitat als llocs web i a les aplicacions que utilitzen els serveis de Google" per controlar si es desa l'activitat a les aplicacions del vostre dispositiu.
  5. Opcional: per triar si es desa l'activitat en aplicacions del vostre dispositiu, toqueu Dades d'aquest dispositiu i toqueu l'opció o la casella de selecció.

Nota: alguns navegadors i dispositius poden tenir més opcions de configuració que afecten la manera de desar aquesta activitat.

Des de dispositius iPhone o iPad

Activar o desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions

1. Aneu a la pàgina Controls d'activitat. És possible que se us demani que inicieu la sessió al compte de Google.
  2. Activeu o desactiveu aquesta opció.
  3. Si l'activeu, podeu marcar la casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou l'historial de navegació de Chrome i l'activitat als llocs web i a les aplicacions que utilitzen els serveis de Google".

Nota: alguns navegadors i dispositius poden tenir més opcions de configuració que afecten la manera de desar aquesta activitat.

Veure o suprimir l'activitat de cerca

Pots cercar i suprimir les cerques i l'activitat de navegació des de La meva activitat. Obtén més informació sobre com consultar i controlar l'activitat o com suprimir-la.

Què es desa a Activitat al web i en aplicacions

Informació sobre les cerques i molt més

Quan l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada, Google desa informació com ara:

• les cerques i altres accions que duus a terme en productes i serveis de Google, com ara Maps;
  • la ubicació, l'idioma, l'adreça IP i si fas servir un navegador o bé una aplicació;
  • els anuncis als quals cliques o les compres que fas al lloc de l'anunciant;
  • informació del dispositiu, com ara aplicacions recents o noms de contactes que has cercat.

Nota: l'activitat es pot desar encara que no tinguis connexió.

Informació sobre la navegació i molt més

Google pot desar informació com ara:

• els llocs web i les aplicacions que utilitzes;
  • la teva activitat en llocs web i aplicacions que utilitzen els serveis de Google;
  • el teu historial de navegació de Chrome.

Per permetre que Google desi aquesta informació, has de tenir activada l'opció Activitat al web i en aplicacions i marcar la casella situada al costat d'"Inclou l'historial de navegació de Chrome i l'activitat als llocs web i a les aplicacions que utilitzen els serveis de Google".

Nota: l'historial de Chrome només es desa si tens la sessió iniciada al compte de Google i tens activada l'opció Sincronització de Chrome.

Com s'utilitza l'activitat desada

Obtén més informació sobre com fa servir Google l'activitat desada i com la mantenim privada.

Per obtenir més informació sobre com tracta Google les consultes de cerca en general, consulta les Preguntes freqüents de la política de privadesa.

Com funciona l'opció Activitat al web i en aplicacions amb la sessió tancada

Els resultats d'anuncis i de la cerca es poden personalitzar mitjançant activitats relacionades amb la cerca, encara que no hagis iniciat la sessió. Per desactivar aquest tipus de personalització de la cerca, pots fer cerques i navegar de manera privada.

Historial del navegador

A la pàgina Controls d'activitat també pots marcar la casella "Inclou l'historial de navegació de Chrome i l'activitat als llocs web i a les aplicacions que utilitzen els serveis de Google". Si ho fas, podràs controlar si es desa l'activitat del dispositiu.

Pot ser que les cerques que facis i els llocs que visitis també es desin al navegador o a la Barra Google. Obtén informació sobre com suprimir l'historial a Chrome, a la Barra Google, a Safari, a Internet Explorer o a Firefox.