Se og indstil din søgeaktivitet

Når Web- og appaktivitet er aktiveret, gemmes dine søgninger og din aktivitet fra andre Google-tjenester på din Google-konto, så du får bedre søgeresultater og -forslag.

Du bestemmer selv, hvad der gemmes, og du kan til enhver tid slette dine tidligere søgninger og din aktivitet eller deaktivere Web- og appaktivitet.

Slå Web- og appaktivitet til eller fra

1. Afhængigt af hvilken enhed du har, kan du åbne Google-indstillingerne fra ét af følgende steder:
    • Appen Indstillinger Indstillinger og dernæst Google
    • Google Indstillinger Google Settings
    • På nogle Android-enheder skal du åbne appen Indstillinger og dernæst Generelt
  2. Tryk på Personlige oplysninger og privatliv og dernæst Administration af aktivitet og dernæstWeb- og appaktivitet.
  3. Slå kontakten til eller fra.
  4. Hvis du slår kontakten til, kan du markere afkrydsningsfeltet ud for "Medtag browserhistorik i Chrome og aktivitet på websites og apps, der anvender Google-tjenester".
  5. Valgfrit: Du kan vælge, om appaktiviteten på din enhed skal gemmes, ved at trykke på Data fra denne enhed og derefter trykke på kontakten eller afkrydsningsfeltet.

Bemærk! Nogle browsere og enheder kan have flere indstillinger, der påvirker, hvordan denne aktivitet gemmes.

Se eller slet din søgeaktivitet

Du kan finde og slette dine søgninger og din browseraktivitet ved at gå til Min aktivitet. Få flere oplysninger om, hvordan du ser og indstiller din aktivitet, eller hvordan du sletter din aktivitet.

Følgende gemmes som Web- og appaktivitet

Oplysninger om dine søgninger m.m.

Når Web- og appaktivitet er slået til, gemmer Google bl.a. følgende oplysninger:

• Søgninger og andet, du foretager dig i Googles produkter og tjenester, f.eks. Maps
  • Din placering, dit sprog, din IP-adresse, og om du bruger en browser eller en app
  • Annoncer, du klikker på, eller varer, du køber på en annoncørs website
  • Oplysninger om din enhed, som f.eks. de seneste apps eller kontaktpersoner, du har søgt efter

Bemærk! Der kan også gemmes aktivitet, når du er offline.

Oplysninger om din internetbrug m.m.

Google kan gemme oplysninger som f.eks.:

• Websites og apps, du bruger
  • Din aktivitet på websites og i apps, der anvender Google-tjenester.
  • Din browserhistorik i Chrome

Hvis du vil give Google tilladelse til at gemme disse oplysninger, skal du aktivere Web- og appaktivitet og markere afkrydsningsfeltet ud for "Medtag browserhistorik i Chrome og aktivitet på websites og apps, der anvender Google-tjenester".

Bemærk! Din Chrome-historik gemmes kun, når du er logget ind på din Google-konto, og Chrome-synkronisering er slået til.

Sådan bruger Google din gemte aktivitet

Få flere oplysninger om, hvordan Google bruger din gemte aktivitet og hjælper dig med at beskytte den.

Få flere oplysninger om, hvordan Googler behandler søgeresultater generelt, under Ofte stillede spørgsmål om privatlivspolitikken.

Sådan virker Web- og appaktivitet, når du er logget ud

Dine søge- og annonceresultater kan tilpasses ved hjælp af søgerelateret aktivitet, også selvom du er logget ud. Du kan slå denne form for søgetilpasninger fra ved at søge på internettet uden registrering.

Browserhistorik

På siden Administration af aktivitet kan du også markere afkrydsningsfeltet ud for "Medtag browserhistorik i Chrome og aktivitet på websites og apps, der anvender Google-tjenester". Når dette felt er markeret, kan du styre, om appaktivitet fra denne enhed skal gemmes.

Dine søgninger og de websites, du besøger, kan også gemmes i din browser eller i Google Toolbar. Se, hvordan du sletter din historik i Chrome, Toolbar, Safari, Internet Explorer og Firefox.