Se og indstil din søge- og browseraktivitet

Dine søgninger og din browserhistorik gemmes på din Google-konto, hvis Web- og appaktivitet er slået til. Når Web- appaktivitet er slået til, kan du få bedre søgeresultater og anbefalinger i alle Google-tjenester.

Du bestemmer selv, hvad der gemmes, og du kan til enhver tid slette dine tidligere søgninger og din browseraktivitet eller slå Web- og appaktivitet fra.

Slå Web- og appaktivitet til eller fra

1. Afhængigt af hvilken enhed du har, kan du åbne Google-indstillingerne fra ét af følgende steder:
    • Appen Indstillinger Indstillingerog dernæst Google
    • Google Indstillinger
  2. Tryk på Personlige oplysninger og privatliv og dernæst Administration af aktivitet og dernæstWeb- og appaktivitet og dernæst slå kontakten til eller fra.
  3. Hvis du slår kontakten til, kan du markere afkrydsningsfeltet ud for "Medtag browserhistorik i Chrome og aktivitet på websites og apps, der anvender Google-tjenester".
    • Når dette felt er markeret, kan du styre, om appaktivitet fra denne enhed skal gemmes. Tryk på Data fra denne enhed, og slå kontakten til eller fra. Bemærk! På visse enheder er der i stedet et afkrydsningsfelt for denne indstilling.

Bemærk! Nogle browsere og enheder kan have flere indstillinger, der påvirker, hvordan denne aktivitet gemmes.

Se eller slet din Web- og appaktivitet

Du kan finde og slette dine søgninger og din browseraktivitet ved at gå til Min aktivitet. Få flere oplysninger om, hvordan du ser og indstiller din aktivitet, eller hvordan du sletter din aktivitet.

Hvad gemmes som Web- og appaktivitet

Web- og appaktivitet

Når Web- og appaktivitet er slået til, gemmer Google bl.a. følgende oplysninger:

• Søgninger og andet, du foretager dig i Googles produkter og tjenester, f.eks. Søgning og Maps
  • Oplysninger om din forbindelse, herunder placering, sprog, og om du bruger en browser eller en app
  • Annoncer, du reagerer på ved at klikke på selve annoncen eller ved at købe noget på annoncørens website
  • Din IP-adresse
  • Resultater, der returneres, herunder resultaterne vedrørende oplysninger på din enhed (f.eks. de seneste apps eller kontaktpersoner, du søgte efter) og søgeresultater fra andre Google-produkter

Bemærk! Der kan også gemmes aktivitet, når du er offline.

Aktivitet fra Chrome, websites og apps

Når Web- og appaktivitet er slået til, og du markerer afkrydsningsfeltet ud for "Medtag browserhistorik i Chrome og aktivitet på websites og apps, der anvender Google-tjenester", gemmer Google bl.a. følgende oplysninger:

• Din browserhistorik i Chrome. Disse oplysninger hjælper dig med at se mere nøjagtige søgeresultater og -forslag. Hvis du f.eks. læser en masse artikler om et bestemt fodboldhold, kan du se en mulighed for at modtage nyhedsopdateringer om dette hold. Bemærk! Din Chrome-historik gemmes kun, hvis du er logget ind på din Google-konto og Chrome-synkronisering er slået til.
  • De websites og apps, du bruger, og de data, de deler med Google. Med disse oplysninger kan du se, hvad du har set på andre websites og i apps, i dine Google-søgeresultater.
  • Din aktivitet på websites og i apps, der anvender Google-tjenester. Disse tjenester omfatter f.eks. indlejrede kort og søgefelter samt annoncer, som Google viser på andre websites og i andre apps.

Bemærk! Det er ikke alle websites og apps, der gemmer web- og appaktivitet på din konto.

Sådan bruger Google din gemte aktivitet

Få flere oplysninger, hvordan Google bruger din gemte aktvitet, og hvordan vi holder den privat.

Få flere oplysninger om, hvordan Googler behandler søgeresultater generelt, under Ofte stillede spørgsmål om privatlivspolitikken.

Sådan virker Web- og appaktivitet, når du er logget ud

Dine søge- og annonceresultater kan tilpasses ved hjælp af søgerelateret aktivitet, også selvom du er logget ud. Du kan slå denne form for søgetilpasninger fra ved at søge på internettet uden registrering.

Browserhistorik

Dine søgninger og de websites, du besøger, kan også gemmes i din browser eller i Google Toolbar. Lær, hvordan du sletter din historik i Chrome, Toolbar, Safari, Internet Explorer eller Firefox.