Veure i controlar les cerques i l'activitat de navegació

L'historial de cerques i de navegació es desa al compte de Google sempre que tingueu activada l'opció Activitat al web i en aplicacions. D'aquesta manera, podreu obtenir millors recomanacions i resultats de la cerca als serveis de Google.

Podeu controlar què es desa, suprimir les cerques i l'activitat de navegació anterior o desactivar Activitat al web i en aplicacions en qualsevol moment.

Activar o desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions

1. En funció del dispositiu, obriu la configuració de Google en un dels llocs següents:
    • Aplicació Configuració ConfiguracióDesprés Google
    • Configuració Google
  2. Toqueu Informació personal i privadesa Després Controls d'activitat DesprésActivitat al web i en aplicacions Després activeu o desactiveu el commutador.
  3. Si l'activeu, podeu marcar la casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou l'historial de navegació de Chrome i l'activitat als llocs web i a les aplicacions que utilitzen els serveis de Google".
    • Si marqueu aquesta casella, podreu controlar si es desa l'activitat en aplicacions del vostre dispositiu. Toqueu Dades d'aquest dispositiu i activeu o desactiveu el commutador. Nota: en alguns dispositius, aquesta opció de configuració es mostra en una casella de selecció.

Nota: alguns navegadors i dispositius poden tenir més opcions de configuració que afecten la manera de desar aquesta activitat.

Veure o suprimir l'activitat al web i en aplicacions

Podeu cercar i suprimir les cerques i l'activitat de navegació des de La meva activitat. Obteniu més informació sobre com consultar i controlar l'activitat o sobre com suprimir activitat.

Què es desa com a activitat al web i en aplicacions

Activitat al web i en aplicacions

Quan l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada, Google desa informació com ara:

• Les cerques i altres accions que dueu a terme en productes i serveis de Google, com ara a la Cerca i Maps.
  • Dades sobre la vostra connexió, inclosa la ubicació, l'idioma i si feu servir un navegador o bé una aplicació.
  • Els anuncis als quals responeu fent clic a l'anunci mateix o fent alguna compra al lloc de l'anunciant.
  • La vostra adreça IP.
  • Els resultats que es retornen, inclosos els resultats procedents d'informació del dispositiu (com ara aplicacions recents o noms de contactes que heu cercat) i els resultats de la cerca d'altres productes de Google.

Nota: l'activitat es pot desar encara que estigueu sense connexió.

Activitat de Chrome, llocs web i aplicacions

Si l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada i marqueu la casella situada al costat de l'opció "Inclou l'historial de navegació de Chrome i l'activitat als llocs web i a les aplicacions que utilitzen els serveis de Google", Google desa la informació següent:

• El vostre historial de navegació de Chrome. Aquesta informació us permet veure resultats de la cerca i suggeriments més precisos. Per exemple, si llegiu molts articles sobre el vostre equip esportiu preferit, pot ser que vegeu una opció per rebre notificacions de notícies sobre aquest equip. Nota: l'historial de Chrome només es desa si teniu iniciada la sessió al compte de Google i teniu activada l'opció Sincronització de Chrome.
  • Els llocs web i les aplicacions que feu servir, així com les dades que comparteixen amb Google. Aquesta informació us permet veure als resultats de la Cerca de Google contingut que heu consultat en altres llocs web i aplicacions.
  • La vostra activitat en llocs web i aplicacions que utilitzen els serveis de Google. Aquests serveis inclouen contingut com ara mapes inserits i quadres de cerca, així com anuncis publicats per Google en altres llocs i aplicacions.

Nota: no tots els llocs webs i aplicacions desen l'activitat al web i en aplicacions al vostre compte.

Com s'utilitza la vostra activitat desada

Obteniu més informació sobre com fa servir Google la vostra activitat desada i com la mantenim privada.

Per obtenir més informació sobre com tracta Google les consultes de cerca en general, consulteu les Preguntes freqüents de la Política de privadesa.

Com funciona l'opció Activitat al web i en aplicacions amb la sessió tancada

Els resultats d'anuncis i de la cerca es poden personalitzar mitjançant activitats relacionades amb la cerca, encara que no hàgiu iniciat la sessió. Per desactivar aquest tipus de personalització de la cerca, podeu cercar i navegar de manera privada.

Historial del navegador

Pot ser que les cerques que feu i els llocs que visiteu també es desin al navegador o a la Barra Google. Obteniu més informació sobre com suprimir l'historial a Chrome, la Barra Google, Safari, Internet Explorer o Firefox.