Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Filtrér eller slør eksplicitte resultater med Beskyttet søgning

I dine Google-søgeresultater kan Beskyttet søgning hjælpe dig med at administrere eksplicit indhold på arbejdet, for børn eller til personlig brug. Eksplicitte resultater omfatter indhold som f.eks.:

• Nøgenhed, udpenslede seksuelle aktiviteter eller seksuelt eksplicit materiale
  • Vold og blodsudgydelse

Få flere oplysninger om indholdspolitikker for Google Søgning.

Vigtigt! Beskyttet søgning fungerer kun for Google-søgeresultater. Funktionen påvirker ikke eksplicit indhold, du finder i andre søgemaskiner eller på websites, som du kan gå til direkte.

Skift indstillinger for Beskyttet søgning

Hvis du har din egen Google-konto, kan du administrere Beskyttet søgning for din personlige konto eller browser.

I Google-appen

1. Åbn Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger og derefter Beskyttet søgning.
  3. Vælg Filtrér, Slør eller Fra.
Mobilbrowser
  1. Gå til indstillingerne for Beskyttet søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Vælg Filtrér, Slør eller Fra.
  3. Tryk på Tilbage Gå op øverst til højre.
Android TV
  1. På startskærmen i Android TV skal du rulle ned og vælge Indstillinger.
  2. Under "Præferencer" skal du vælge Søg og derefter Filter for Beskyttet søgning.

Se, hvordan Beskyttet søgning fungerer

I Google Søgning kan Beskyttet søgning registrere eksplicit indhold som f.eks. voksenindhold og udpenslet vold.

• Du kan blokere alt registreret eksplicit indhold ved at vælge Filtrér.
    • Dette er standardindstillingen, hvis det fremgår af Googles systemer, at du kan være under 18 år.
  • Du kan sløre eksplicitte billeder ved at vælge Sløring. Dette er standardindstillingen, hvis ovenstående ikke er tilfældet.
    • Denne indstilling hjælper med at sløre eksplicitte billeder, men eksplicitte tekststykker og links kan blive vist, hvis de er relevante for din søgning.
  • Hvis Beskyttet søgning er slået "Fra", får du vist relevante resultater for din søgning, også selvom de er eksplicitte.

Hvis du ikke kan ændre indstillingen for Beskyttet søgning, skyldes det, at den administreres af din konto-, enheds- eller netværksadministrator. Eksempel:

• Når det gælder børne- og elevkonti, kan forældre og skoler låse Beskyttet søgning under "Filtrér".
  • Offentlige Wi-Fi-netværk som f.eks. i en lufthavn eller på et bibliotek kan også låse Beskyttet søgning under Filtrér.
  • Indstillinger for børnesikring i dit operativsystem og din antivirussoftware kan tilsidesætte din individuelle indstilling for Beskyttet søgning.

Find ud af, hvem der kan ændre din indstilling for Beskyttet søgning

Administrer indstillinger for Beskyttet søgning for andre

Skift dit barns indstilling for Beskyttet søgning i Family Link-appen

Beskyttet søgning er som standard indstillet til "Filtrér" for børn, der er logget ind på en konto, der administreres via Family Link, og dem, der er under 13 år eller den fastsatte minimumsalder i dit land eller din region. Det er kun forældre, som kan ændre indstillingen for Beskyttet søgning for disse konti. Se, hvordan du administrerer søgning på dit barns Google-konto.

Lås indstillingen for Beskyttet søgning på de enheder og netværk, du administrerer

Hvis du vil være sikker på, at resultater filtreres af Beskyttet søgning på en anden enhed, som du administrerer, f.eks. din pc eller MacBook, kan du knytte Google-domæner til forcesafesearch.google.com. Se, hvordan du låser Beskyttet søgning på de konti, enheder og netværk, du administrerer.

Løs problemer med Beskyttet søgning

Hvis Beskyttet søgning ikke fungerer, kan du se, hvordan du løser problemer med Beskyttet søgning.

Rapportér eksplicit indhold

Hvis du har aktiveret filtrering med Beskyttet søgning, og du får vist eksplicit indhold, kan du rapportere indholdet.