Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Ilmoituksen luominen

Voit tilata ilmoituksia tietyn aiheen uusista hakutuloksista Google Haussa. Voit saada tietoa esim. uutisista, tuotteista tai oman nimesi maininnoista.

Ilmoituksen luominen

1. Siirry Google-ilmoituksiin.
  2. Kirjoita yläosassa näkyvään kenttään aihe, jota haluat seurata.
  3. Jos haluat muuttaa asetuksia, valitse Näytä vaihtoehdot. Voit vaihtaa
    • ilmoitusten tiheyttä
    • näkemiäsi sivustotyyppejä
    • kieltä
    • paikkoja, joista haluat nähdä tietoja
    • näkemiesi tulosten lukumäärää
    • sitä, mille tileille ilmoituksia lähetetään.
  4. Klikkaa Luo ilmoitus. Saat sähköpostia, kun löydämme vastaavia hakutuloksia.

Ilmoituksen muokkaaminen

1. Siirry Google-ilmoituksiin.
  2. Valitse ilmoituksen vierestä Muokkaa Muuta.
  3. Jos et näe vaihtoehtoja, valitse Näytä vaihtoehdot.
  4. Tee muutokset.
  5. Valitse Päivitä ilmoitus.
  6. Muokkaa ilmoitusasetuksia valitsemalla Asetukset Asetukset ja sitten haluamasi vaihtoehdot ja sitten Tallenna.

Ilmoituksen poistaminen

1. Siirry Google-ilmoituksiin.
  2. Valitse poistettavan ilmoituksen vierestä Poista Poista.
  3. Valinnainen: Voit poistaa hälytyksen valitsemalla Peruuta tilaus sähköposti-ilmoituksen alareunassa.

Ilmoitusten saamisen tai näkemisen ongelmanratkaisu

Vaihe 1: Tarkista, mille tilille olet kirjautunut
  1. Siirry Google-ilmoituksiin.
  2. Tarkista nykyisen tilisi Google-palkki.
  3. Jos et ole kirjautuneena oikealle tilille, klikkaa profiilikuvaasi ja sitten Kirjaudu ulos.
  4. Kirjaudu sisään oikealle tilille.
Vaihe 2: Tarkista ilmoitusasetukset
  1. Siirry Google-ilmoituksiin.
  2. Jos näet viestin, jonka mukaan ilmoituksia on poistettu käytöstä, valitse Ota käyttöön.
  3. Klikkaa Omat ilmoitukset ‑osiossa ilmoitusta, jonka tuloksia haluat nähdä.
  4. Tarkista sähköpostiosoite ja asetukset valitsemalla Näytä vaihtoehdot.
Vaihe 3: Tarkista sähköpostiasetukset

Jos uusia ilmoituksia ei vieläkään näy, vaikka kävit yllä luetellut vaiheet läpi, tarkista sähköpostitilisi:

• Varmista, että Saapuneet-kansiossa on tilaa.
  • Varmista, etteivät Google-ilmoitussähköpostit mene roskapostikansioon. Jos käytät Gmailia, lisää googlealerts-noreply@google.com yhteystietoihisi.