Slett aktiviteten din

Når du bruker Google-nettsteder, -apper og -tjenester, lagres noe av aktiviteten i Google-kontoen din. Du kan se og slette denne aktiviteten i Min aktivitet, og du kan når som helst stoppe lagring av de fleste typer aktivitet.

Slett all aktivitet

1. Gå til myactivity.google.com på Android-enheten din.
  2. Øverst til venstre trykker du på Meny Meny og så Slett aktivitet etter.
  3. Trykk på Alltid under «Slett aktiviteten».
  4. Trykk på Neste og så Slett.

Slett aktivitetselementer enkeltvis

Dette kan for eksempel være et søk du har gjort på Google, eller et nettsted du har besøkt i Chrome:

1. Gå til myactivity.google.com på Android-enheten din.
  2. Øverst til venstre trykker du på Meny Meny og så Elementvisning.
  3. Rull ned til aktiviteten din.
  4. Finn elementet du vil slette. Du kan finne elementer på forskjellige måter, for eksempel sånn:
    • Bla gjennom etter dag.
    • Søk eller bruk filtre.
  5. På elementet du vil slette, trykker du på Mer Merog så Slett.

Slett relaterte elementer

Merk: Ikke all lignende aktivitet grupperes sammen.

1. Gå til myactivity.google.com på Android-enheten din.
  2. Rull ned til aktiviteten din.
  3. Finn aktivitetsgruppen du vil slette. Du kan finne den på forskjellige måter, for eksempel sånn:
    • Bla gjennom etter dag. (Hvis du ikke ser noen grupper med elementer: Øverst til venstre trykker du på Meny Meny og så Gruppevisning.)
    • Søk etter en term eller bruk filtre.
    • Du kan også finne aktiviteter oppført etter dato eller produkt.
  4. Øverst i en gruppe trykker du på Mer Merog så Slett.

Slett aktivitet etter dato eller produkt

1. Gå til myactivity.google.com på Android-enheten din.
  2. Rull ned til aktiviteten din.
  3. Trykk på Filtrer etter dato og produkt.
  4. Her kan du
    • legge inn datoperioder – trykk på Bruk.
    • velge hvilke Google-produkter som skal inkluderes – trykk på Bruk.
      (Merk: Ikke alle Google-produkter lagrer aktivitet i Min aktivitet.)
  5. For å slette aktivitet, trykk på Mer Mer ved siden av søkefeltet.
    • Slik sletter du spesifikke elementer: Trykk på Elementvisning. Ved siden av elementene du vil slette, trykker du på Mer Mer og så Slett Slett.
    • Slik sletter du alle elementene: Trykk på Slett resultater.

Slett aktiviteten din automatisk

Du kan automatisk slette en del aktivitet i Google-kontoen din.

1. På Android-enheten din åpner du Innstillinger-appen og så Google og så Administrer Google-kontoen din.
  2. Trykk på Data og personlig tilpasning øverst.
  3. Trykk på Administrer aktivitetslagringen din under «Aktivitetslagring».
  4. Trykk på Slett automatisk under «Nett- og appaktivitet», «YouTube-logg» eller «Posisjonslogg»
  5. Trykk på alternativet for hvor lenge du vil beholde aktiviteten din og så Neste og så Bekreft for å lagre valget ditt.

Merk: En del aktivitet kan utløpe raskere enn tidsrammen du velger.

Slett aktivitet andre steder

Aktiviteten din kan være lagret andre steder enn i Min aktivitet. Hvis du for eksempel har slått på Posisjonslogg, blir denne aktiviteten lagret i Maps-tidslinjen din i stedet. Du kan slette mesteparten av aktiviteten din fra slike steder.

Slett annen aktivitet som er lagret i kontoen din

1. Gå til myactivity.google.com på Android-enheten din.
  2.  Øverst til venstre trykker du på Meny Meny og så  Annen Google-aktivitet.
  3. Her kan du
    • slette spesifikk aktivitet: Trykk på Slett under aktiviteten.
    • gå til det rette stedet for å slette aktivitet: Trykk på Besøk under aktiviteten.
Slett nettleseraktivitet

Det kan hende aktiviteten din er lagret i nettleseren du bruker – selv om du har slettet den fra Min aktivitet.

Stopp lagring av aktivitet

Du kan kontrollere det meste av informasjonen som vises i Min aktivitet.

1. På Android-enheten din åpner du Innstillinger-appen og så Google og så Administrer Google-kontoen din.
  2. Trykk på Data og personlig tilpasning øverst.
  3. Trykk på Administrer aktivitetslagringen din under «Aktivitetslagring».
  4. Slå av aktiviteten du ikke vil lagre.

Merk: Noen aktiviteter inkluderes ikke i Min aktivitet.

Stopp lagring av aktivitet midlertidig

Du kan søke og surfe privat på nettet.

Merk: Hvis du logger på Google-kontoen din i et vindu for privat surfing, kan søkeaktiviteten din bli lagret i den kontoen.

Løs problemer

Slettet aktivitet vises i Min aktivitet

• Sjekk at enheten er koblet til internett. Hvis du har slettet elementer fra Min aktivitet på én enhet, kan de fortsatt vises på andre enheter som er uten nett. Når disse enhetene kobles til internett, fjernes elementene.
  • Tøm bufferen og slett informasjonskapslene.

Slik slettes aktiviteten din

Når du velger å slette aktivitet manuelt eller aktivitet slettes automatisk basert på innstillingen din for automatisk sletting, begynner vi umiddelbart å fjerne aktiviteten fra produktet og systemene våre.

Først tar vi sikte på umiddelbart å sørge for at dataene ikke er synlige, og de kan ikke lenger brukes for å tilpasse Google-opplevelsen din.

Deretter starter vi en prosess som er utarbeidet for å fullstendig slette dataene fra lagringssystemene våre på en trygg måte.

I tillegg til å hjelpe deg med å slette data manuelt eller automatisk kan Google slette enkelte aktivitetstyper tidligere, når de ikke lenger er nyttige for å forbedre opplevelsen din.

For begrensede formål, for eksempel forretningsmessige eller juridiske krav, kan Google oppbevare visse typer data over en lengre periode.