Slett søk og annen aktivitet

Du kan slette tidligere søk, nettlesingsloggen og annen aktivitet fra Google-kontoen din. Det er du som styrer hva som lagres i Min aktivitet, og du kan når som helst stoppe lagringen av de fleste aktivitetstyper. Finn ut mer om Min aktivitet og hva som lagres der.

Slett Min aktivitet-elementer

Slett all aktivitet

1. Gå til Min aktivitet på datamaskinen.
  2. Velg Mer Mer og deretter Slett aktivitet etter øverst til høyre på siden.
  3. Velg nedoverpilen Pil ned og deretter Alle datoer under «Slett etter dato».
  4. Velg Slett.

Slett aktivitetselementer enkeltvis

Dette kan for eksempel være et søk du har gjort på Google, eller et nettsted du har besøkt i Chrome:
  1. Gå til Min aktivitet på datamaskinen.
  2. Finn elementet du vil slette. Du kan finne elementer på forskjellige måter, for eksempel sånn:
    • Bla gjennom etter dag. Velg Mer Mer og deretter Elementvisning øverst til høyre på siden.
    • Søk eller bruk filtre.
  3. Velg Mer Mer og deretter Slett på elementet du vil slette.

Slett relaterte elementer

Merk: All lignende aktivitet grupperes muligens ikke sammen.
  1. Gå til Min aktivitet på datamaskinen.
  2. Finn aktivitetsgruppen du vil slette. Du kan finne den på forskjellige måter, for eksempel sånn:
    • Bla gjennom etter dag. (Hvis du ikke ser grupper med elementer: Velg Mer Mer og deretter Gruppevisning øverst til høyre på siden.)
    • Søk etter en frase eller bruk filtre oppe på siden.
    • Finn aktivitet etter dato eller produkt.
  3. Velg Mer Mer og deretter Slett øverst i en gruppe.

Slett aktivitet etter dato eller produkt

1. Gå til Min aktivitet på datamaskinen.
  2. Velg Filtrer etter dato og produkt oppe på siden.
  3. Her kan du
    • legge inn datoperioder
    • velge hvilke Google-produkter som skal inkluderes (Merk: Det lagres ikke aktivitet i Min aktivitet for alle Google-produkter.)
  4. Øverst på siden velger du Søk Søk
  5. For å slette aktivitet, velg Mer Mer ved siden av søkefeltet.
    • Slik sletter du bestemte elementer: Bruk Velg. Velg elementene du vil slette. Velg Slett Slett øverst til høyre.
    • Slik sletter du alle elementene: Velg Slett resultater.

Slett aktivitet andre steder

Aktiviteten din kan være lagret andre steder enn i Min aktivitet. Hvis du for eksempel har slått på Posisjonslogg, blir denne aktiviteten lagret i Maps-tidslinjen i stedet. Du kan slette mesteparten av aktiviteten din fra slike steder.

Slett annen aktivitet som er lagret i kontoen din

1. Gå til Min aktivitet på datamaskinen.
  2. Velg Mer Mer og deretter Annen Google-aktivitet øverst til høyre på siden.
  3. Her kan du
  • slette bestemt aktivitet: Velg Slett under aktiviteten.
  • gå til det rette stedet for å slette aktivitet: Velg Besøk under aktiviteten.

Slett nettleseraktivitet

Det kan hende at aktiviteten din er lagret i nettleseren du bruker – selv om du har slettet den fra Min aktivitet.

Stopp lagring av aktivitet

Du kan kontrollere forskjellige aktivitetstyper som er lagret i Min aktivitet.

Stopp all lagring av aktivitet

Du kan hindre at søk, nettleserloggen og nesten all annen aktivitet blir lagret i kontoen din:
  1. Gå til Aktivitetslagring på datamaskinen.
  2. Slå av aktiviteten du ikke vil lagre.

Stopp lagring av aktivitet midlertidig

Du kan søke og surfe privat på nettet. Merk: Hvis du logger på Google-kontoen din i et vindu for privat surfing, blir muligens søkeaktiviteten din lagret i kontoen.

Løs problemer

Slettet aktivitet vises i Min aktivitet

• Kontrollér at enheten er koblet til Internett. Hvis du har slettet elementer fra Min aktivitet på én enhet, kan de fortsatt vises på andre enheter som er uten nett. Når enheten kobles til Internett, fjernes elementene.
  • Tøm bufferen og slett informasjonskapslene.

Data om hvordan du bruker produkter og tjenester

Når du bruker Google-produkter og -tjenester, oppbevarer vi enkelte data med Google-kontoen din, for eksempel når og hvordan du bruker visse funksjoner. Vi oppbevarer disse dataene selv om du sletter aktivitet eller andre elementer.

Hvis du for eksempel går til Min aktivitet og sletter et søk du har gjort på Google, vet vi fremdeles at du søkte, men ikke hva du søkte etter. Hva du søkte etter, blir ikke lagret med kontoen din lenger.

Googles personvernregler forklarer hvordan vi bruker disse dataene. Dataene hjelper oss blant annet med å

• hindre nettsøppel og misbruk
  • forbedre produktene og tjenestene og utvikle nye produkter og tjenester
  • forstå hvordan forskjellige produkter og funksjoner påvirker hverandre
  • få forretningsinnsikt, for eksempel hvor mange personer som bruker visse produkter og tjenester, og hvor lenge de gjør det

Vi beholder disse dataene så lenge de er relevante for bruksområder som de ovenfor. Hvis du sletter kontoen din, fjerner vi disse dataene fra den.

Finn ut mer om dataene vi samler inn, og hvorfor vi gjør det.