Slet din aktivitet

Når du bruger Googles websites, apps og tjenester, gemmes dele af din aktivitet på din Google-konto. Du kan se og slette denne aktivitet under Min aktivitet, og det meste aktivitet kan du til enhver tid stoppe med at gemme.

Slet din aktivitet manuelt

Slet al aktivitet

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger og derefter Google Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Tryk på Min aktivitet under "Aktivitet og tidslinje".
  4. Til højre for søgefeltet skal du trykke på Mere Mere og derefter Slet aktivitet efter.
  5. Under "Slet efter dato" skal du trykke på den nedadvendte pil Pil ned og derefter Altid.
  6. Tryk på Slet.

Slet individuelle aktivitetselementer

Dette kan f.eks. omfatte en søgning, du foretog på Google, eller et website, du besøgte i Chrome:

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger og derefter Google Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Tryk på Min aktivitet under "Aktivitet og tidslinje".
  4. Find det element, du vil slette. Der er flere måder at finde et element på. Du kan f.eks. gøre følgende:
    • Gennemse efter dag. Til højre for søgefeltet skal du trykke på Mere Mere og derefter Se elementer.
    • Søg, eller brug filtre.
  5. På det element, du vil slette, skal du trykke på Mere Mereog derefter Slet.

Slet relaterede elementer

Bemærk! Al lignende aktivitet grupperes muligvis ikke sammen.

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger og derefter Google Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Tryk på Min aktivitet under "Aktivitet og tidslinje".
  4. Find den gruppe af aktiviteter, som du vil slette. Der er flere måder at finde en gruppe på. Du kan f.eks. gøre følgende:
    • Gennemse efter dag. Hvis grupper af elementer ikke vises: Øverst til højre skal du trykke på Mere Mereog derefterSe grupper.
    • Søg efter en term, eller brug filtre øverst på siden.
    • Find aktivitet efter dato eller produkt.
  5. Øverst i en gruppe skal du trykke på Mere Mereog derefter Slet.

Slet aktivitet efter dato eller produkt

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger og derefter Google Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Tryk på Min aktivitet under "Aktivitet og tidslinje".
  4. Tryk på Filtrér efter dato og produkt øverst på siden.
  5. Herfra kan du:
    • Tilføje et datointerval. Tryk på Anvend.
    • Vælge, hvilke Google-produkter der skal medtages. Tryk på Anvend.
      Bemærk! Nogle Google-produkter gemmer ikke aktivitet i Min aktivitet.
  6. Du kan slette aktivitet ved at trykke på Mere Mere ud for søgefeltet.
    • Hvis du vil slette bestemte elementer: Tryk på Vælg. Tryk på de elementer, du vil slette. Tryk på Slet Slet øverst til højre.
    • Hvis du vil slette alle elementer: Tryk på Slet resultater.

Slet din aktivitet automatisk

Du kan automatisk slette dele af aktiviteten på din Google-konto.

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger og derefter Google Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Under "Aktivitetsadministration" skal du trykke på Web- og appaktivitet eller YouTube-historik og derefter Administrer.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Gem aktivitet i.
  5. Tryk på valgmuligheden for, hvor længe du vil gemme din aktivitet og derefter Næste Bekræft for at gemme dit valg.

Bemærk! Nogle aktiviteter kan udløbe hurtigere end den tidsramme, du vælger.

Slet aktivitet andre steder

Din aktivitet gemmes muligvis andre steder end i Min aktivitet. Hvis du f.eks. har aktiveret Placeringshistorik, gemmes aktiviteten for denne i stedet på din tidslinje i Maps. Du kan slette det meste af den aktivitet, der gemmes disse steder.

Slet anden aktivitet, der er gemt på din konto

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger og derefter Google Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Tryk på Min aktivitet under "Aktivitet og tidslinje".
  4. Til højre for søgefeltet skal du trykke på Mere Mere og derefter Anden Google-aktivitet.
  5. Herfra kan du:
    • Slette en bestemt aktivitet: Tryk på Slet under aktiviteten.
    • Gå til det rette sted for at slette en aktivitet: Tryk på Gå til under aktiviteten.
Slet browseraktivitet

Din aktivitet gemmes muligvis i din browser, selvom du sletter den fra Min aktivitet.

Stop med at gemme aktivitet

Du kan administrere de fleste af de oplysninger, der vises i Min aktivitet.

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger og derefter Google Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Tryk på Administrer din aktivitet under "Aktivitetsadministration".
  4. Deaktiver den aktivitet, du ikke vil gemme.

Bemærk! Det er ikke al aktivitet, som medtages i Min aktivitet.

Stop midlertidigt med at gemme aktivitet

Du kan søge og bruge internettet privat.

Bemærk! Hvis du logger ind på din Google-konto i et privat browservindue, gemmes din søgeaktivitet muligvis på denne konto.

Løs problemer

Slettet aktivitet vises i Min aktivitet

• Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet. Hvis du sletter elementer fra Min aktivitet på én enhed, vises de muligvis stadig på andre enheder, der er offline. Når enheden opretter forbindelse til internettet, fjernes elementerne.
  • Ryd cachen, og slet cookies.

Sådan slettes din aktivitet

Når du bruger Googles websites, apps og tjenester, gemmes dele af din aktivitet på din Google-konto. De fleste af disse data gemmes, indtil du sletter dem, ligesom når du manuelt sletter eller indstiller tidsrammer for automatisk at slette dine data i Min aktivitet. Nogle data kan udløbe tidligere.

Når du sletter data, følger vi en politik, så de fjernes fuldstændigt og på forsvarlig vis fra din konto. Først fjernes slettet aktivitet med det samme fra visningen, og den bruges ikke længere til at tilpasse din brugeroplevelse på Google. Derefter igangsættes processen med at slette dataene fuldstændigt og på forsvarlig vis fra vores lagersystemer.

Selvom aktivitet slettes, kan nogle data om din brug af Google-tjenester blive gemt, så længe du har din Google-konto. Hvis du f.eks. sletter en søgning i Min aktivitet, gemmer din konto stadig, at du har søgt efter noget, men ikke hvad du søgte efter.

Nogle gange opbevarer vi visse oplysninger i længere tid for at opfylde specifikke forretningsbehov eller juridiske krav. Når du sletter din Google-konto, fjernes mange af disse oplysninger også.

Få flere oplysninger om de data, vi opbevarer, og hvorfor.