Slet din aktivitet

Når du bruger Googles websites, apps og tjenester, gemmes dele af din aktivitet på din Google-konto. Du kan se og slette denne aktivitet under Min aktivitet, og det meste aktivitet kan du til enhver tid stoppe med at gemme.

Slet al aktivitet

1. Gå til myactivity.google.com på min computer.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på menuen Menu efterfulgt af Slet aktivitet efter.
  3. Klik på Altid under "Slet aktivitet".
  4. Klik på Næste efterfulgt af Slet.

Slet individuelle aktivitetselementer

Dette kan f.eks. omfatte en søgning, du foretog på Google, eller et website, du besøgte i Chrome:
  1. Gå til myactivity.google.com på min computer.
  2.  Øverst til venstre skal du klikke på menuen Menu efterfulgt af  Se elementer.
  3. Rul ned til din aktivitet.
  4. Find det element, du vil slette. Der er flere måder at finde et element på. Du kan f.eks. gøre følgende:
    • Se en bestemt dag.
    • Søge eller bruge filtre.
  5. På det element, du vil slette, skal du klikke på Mere Mereefterfulgt af Slet

Slet relaterede elementer

Bemærk! Al lignende aktivitet grupperes muligvis ikke sammen.
  1. Gå til myactivity.google.com på min computer.
  2. Rul ned til aktivitet.
  3. Find den gruppe af aktiviteter, som du vil slette. Der er flere måder at finde en gruppe på. Du kan f.eks. gøre følgende:
    • Se en bestemt dag (hvis du ikke kan se grupper af elementer,  skal du øverst til venstre klikke på menuen Menu  efterfulgt af Se grupper).
    • Søge efter en term eller bruge filtre.
    • Finde aktivitet efter dato eller produkt.
  4. Øverst i en gruppe skal du vælge Mere Mere efterfulgt af Slet.

Slet aktivitet efter dato eller produkt

1. Gå til myactivity.google.com på din computer.
  2. Rul ned til din aktivitet
  3. Vælg Filtrér efter dato og produkt.
  4. Herfra kan du:
    • Tilføje et datointerval. Tryk på Anvend.
    • Vælge, hvilke Google-produkter der skal medtages. Tryk på Anvend. Bemærk! Nogle Google-produkter gemmer ikke aktivitet i Min aktivitet.
  5. Du kan slette aktivitet ved at vælge Mere Mere ud for søgefeltet.
    • Sådan sletter du bestemte elementer: Tryk på Se elementer. Ud for det element, du vil slette, skal du vælge  Mere Mere efterfulgt af Slet Slet.
    • Sådan sletter du alle elementer: Vælg Slet resultater.

Slet din aktivitet automatisk

Du kan automatisk slette dele af aktiviteten på din Google-konto.

1. Gå til din Google-konto på din computer.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet øverst til venstre.
  3. Klik på Benyt Aktivitetsadministration under "Aktivitetsadministration".
  4. Under "Web- og appaktivitet", "YouTube-historik" eller "Placeringshistorik" skal du klikke på Automatisk sletning
  5. Brug knappen til at vælge, hvor længe du vil gemme din aktivitet efterfulgt af Næste efterfulgt af Bekræft for at gemme dit valg.

Bemærk! Nogle aktiviteter kan udløbe hurtigere end den tidsramme, du vælger.

Slet aktivitet andre steder

Din aktivitet gemmes muligvis andre steder end i Min aktivitet. Hvis du f.eks. har aktiveret Placeringshistorik, gemmes aktiviteten for denne i stedet på din tidslinje i Maps. Du kan slette det meste af den aktivitet, der gemmes disse steder.

Slet anden aktivitet, der er gemt på din konto

1. Gå til myactivity.google.com på din computer.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på menuen Menu efterfulgt af Anden Google-aktivitet.
  3. Herfra kan du:
  • Slette en bestemt aktivitet: Vælg Slet under aktiviteten.
  • Gå til det rette sted for at slette aktivitet: Tryk på Gå til under aktiviteten.

Slet browseraktivitet

Din aktivitet gemmes muligvis i din browser, selvom du sletter den i Min aktivitet.

Stop med at gemme aktivitet

Du kan administrere de fleste af de oplysninger, der vises i Min aktivitet.

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet til venstre.
  3. Klik på Administrer din aktivitet under "Aktivitetsadministration".
  4. Deaktiver den aktivitet, du ikke vil gemme.

Bemærk! Ikke al aktivitet medtages i Min aktivitet.

Stop midlertidigt med at gemme aktivitet

Du kan søge og bruge internettet privat.

Bemærk! Hvis du logger ind på din Google-konto i et privat browservindue, gemmes din søgeaktivitet muligvis på denne konto.

Løs problemer

Slettet aktivitet vises i Min aktivitet

• Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet. Hvis du sletter elementer fra Min aktivitet på én enhed, vises de muligvis stadig på andre enheder, der er offline. Når enheden opretter forbindelse til internettet, fjernes elementerne.
  • Ryd cachen, og slet cookies.

Sådan slettes din aktivitet

Når du vælger at slette aktivitet manuelt, eller aktiviteten slettes automatisk baseret på din indstilling for automatisk sletning, starter vi straks processen med at fjerne den fra produktet og vores systemer.

Ført og fremmest bestræber vi os på at sikre, at dataene ikke længere vises, og at de ikke kan bruges til at tilpasse din Google-oplevelse.

Derefter igangsættes processen med at slette dataene fuldstændigt og på forsvarlig vis fra vores lagersystemer.

Ud over at hjælpe dig med at slette data manuelt eller automatisk, kan Google slette visse typer aktivitet tidligere, når de ikke længere kan bruges til at forbedre din oplevelse.

Google kan opbevare visse typer data i en længere periode til begrænsede formål, f.eks. i forbindelse med forretningsmæssige eller juridiske krav.