Slet søgninger og anden aktivitet

Du kan slette tidligere søgninger, browserhistorik og anden aktivitet fra din Google-konto. Du kontrollerer selv, hvad der gemmes i Min aktivitet, og du kan til enhver tid stoppe med at gemme det meste af din aktivitet. Få flere oplysninger om Min aktivitet, og hvad der gemmes her.

Slet elementer i Min aktivitet

Slet al aktivitet

1. Gå til din Google-konto på din computer.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet øverst til venstre.
  3. Klik på Min aktivitet i panelet Aktivitet og tidslinje.
  4. Klik på ikonet Mere Mere øverst til højre på siden.
  5. Klik på Slet aktivitet efter.
  6. Klik på pilen Pil ned under "Slet efter dato", og vælg Al tid.
  7. Klik på Slet.

Slet individuelle aktivitetselementer

Dette kan f.eks. omfatte en søgning, du foretog på Google, eller et website, du besøgte i Chrome:
  1. Gå til din Google-konto på din computer.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet øverst til venstre.
  3. Klik på Min aktivitet i panelet Aktivitet og tidslinje.
  4. Find det element, du vil slette. Der er flere måder at finde et element på. Du kan f.eks.:
    • Gennemse efter emne eller produkt. Vælg Prøv det på linjen under Slet efter emne eller produkt øverst midt på siden.
    • Søge efter nøgleord eller dato.
  5. Klik på ikonet Mere Mere på det element, du vil slette.
  6.  Klik på Slet.

Slet relaterede elementer

Bemærk! Al lignende aktivitet grupperes muligvis ikke sammen.
  1. Gå til din Google-konto på din computer.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet øverst til venstre.
  3. Klik på Min aktivitet i panelet Aktivitet og tidslinje.
  4. Find den gruppe af aktiviteter, som du vil slette. Der er flere måder at finde en gruppe på. Du kan f.eks.:
    • Gennemse efter dag. Hvis du ikke kan se grupper med elementer: Øverst til højre på siden skal du vælge Mere Mere og derefter Se grupper.
    • Søge efter en term eller bruge filtre øverst på siden.
    • Finde aktivitet efter dato eller produkt.
  5. Vælg Mere Mere øverst i en gruppe.
  6. Klik på Slet.

Slet aktivitet efter dato eller produkt

1. Gå til din Google-konto på din computer.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet øverst til venstre.
  3. Klik på Min aktivitet i panelet Aktivitet og tidslinje.
  4. Vælg Filtrér efter dato, eller søg efter produkt øverst på siden.
  5. Herfra kan du:
    • Tilføje et datointerval.
    • Vælge, hvilke Google-produkter der skal medtages. Bemærk! Nogle Google-produkter gemmer ikke aktivitet i Min aktivitet.
  6. Vælg Søg Søg øverst på siden.
  7. Du kan slette aktivitet ved at vælge Mere Mere ud for søgefeltet.
    • Sådan sletter du bestemte elementer: Vælg muligheden Vælg. Vælg de elementer, du vil slette. Vælg Slet Slet øverst til højre.
    • Sådan sletter du alle elementer: Vælg Slet resultater.

Slet aktivitet andre steder

Din aktivitet gemmes muligvis andre steder end i Min aktivitet. Hvis du f.eks. har aktiveret Placeringshistorik, gemmes den pågældende aktivitet i stedet på din tidslinje i Maps. Du kan slette det meste af den aktivitet, der gemmes disse steder.

Slet anden aktivitet, der er gemt på din konto

1. Gå til din Google-konto på din computer.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet øverst til venstre.
  3. Klik på Min aktivitet i panelet Aktivitet og tidslinje.
  4. Vælg Mere Mere øverst til højre på siden.
  5. Klik på Anden Google-aktivitet.
  6. Herfra kan du:
  • Slette en bestemt aktivitet: Vælg Slet under aktiviteten.
  • Gå til det rette sted for at slette aktivitet: Tryk på Gå til under aktiviteten.

Slet browseraktivitet

Din aktivitet gemmes muligvis i din browser, selvom du sletter den fra Min aktivitet.
  • Se, hvordan du sletter browserhistorik og andre browserdata fra Chrome.
  • Hvis du bruger en anden browser, kan du i vejledningen til den pågældende browser få oplysninger om, hvordan du sletter disse oplysninger.

Stop med at gemme aktivitet

Du kan administrere forskellige typer af aktivitet, der er gemt i Min aktivitet.

Stop helt med at gemme aktivitet

Sådan forhindrer du, at søgninger, browserhistorik og de fleste andre typer aktivitet gemmes på din konto:
  1. Gå til "Aktivitetsadministration" på din computer.
  2. Deaktiver den aktivitet, du ikke vil gemme.

Stop midlertidigt med at gemme aktivitet

Du kan søge og bruge internettet privat. Bemærk! Hvis du logger ind på din Google-konto i et privat browservindue, gemmes din søgeaktivitet muligvis på denne konto.

Løs problemer

Slettet aktivitet vises i Min aktivitet

• Tjek, at enheden har forbindelse til internettet. Hvis du sletter elementer fra Min aktivitet på én enhed, vises de muligvis stadig på andre enheder, der er offline. Når enheden opretter forbindelse til internettet, fjernes elementerne.
  • Ryd cachen, og slet cookies.

Data om din brug af produkter og tjenester

Når du bruger Google-produkter og -tjenester, gemmes nogle af dine data på din Google-konto. Dette omfatter, hvornår og hvordan du bruger visse funktioner.

Din brug af produkter og tjenester gemmes, også selvom du sletter oplysningerne om din aktivitet eller andre elementer. Hvis du f.eks. sletter en søgning i Min aktivitet, gemmer din konto stadig, at du har søgt efter noget, men ikke hvad du søgte efter.

Googles privatlivspolitik forklarer, hvordan Google bruger disse data. Dataene hjælper bl.a. Google med at:

• Forhindre spam og misbrug
  • Forbedre og udvikle nye produkter og tjenester
  • Forstå, hvordan forskellige produkter og funktioner påvirker hinanden
  • Få indsigt i virksomheder, f.eks. hvor mange personer der bruger bestemte produkter eller funktioner og i hvor lang tid

Disse data gemmes, så længe de er relevante for ovenstående brug. Hvis du sletter din konto, fjernes disse data fra den.

Få flere oplysninger om de data, som Google indsamler, og hvorfor vi gør det.