Slet din aktivitet

Når du bruger Googles websites, apps og tjenester, gemmes dele af din aktivitet på din Google-konto. Du kan se og slette denne aktivitet under Min aktivitet, og det meste aktivitet kan du til enhver tid stoppe med at gemme.

Slet din aktivitet manuelt

Slet al aktivitet

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger Appen Indstillinger and then Google and then Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Tryk på Min aktivitet under "Aktivitet og tidslinje".
  4. Til højre for søgefeltet skal du trykke på Mere Mere and then Slet aktivitet efter.
  5. Under "Slet efter dato" skal du trykke på pilen Pil ned and then Altid.
  6. Tryk på Slet.

Slet individuelle aktivitetselementer

Dette kan f.eks. omfatte en søgning, du foretog på Google, eller et website, du besøgte i Chrome:

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger Appen Indstillinger and then Google and then Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Tryk på Min aktivitet under "Aktivitet og tidslinje".
  4. Find det element, du vil slette. Der er flere måder at finde et element på, bl.a.:
    • Gennemse efter dag. Til højre for søgefeltet skal du trykke på Mere Mere and then Se elementer.
    • Søg, eller brug filtre.
  5. På det element, du vil slette, skal du trykke på Mere Mereand then Slet.

Slet relaterede elementer

Bemærk! Al lignende aktivitet grupperes muligvis ikke sammen.

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger Appen Indstillinger and then Google and then Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Tryk på Min aktivitet under "Aktivitet og tidslinje".
  4. Find den gruppe af aktiviteter, som du vil slette. Der er flere måder at finde en gruppe på. Du kan f.eks.:
    • Gennemse efter dag. Hvis du ikke kan se grupper med elementer: Øverst til højre skal du trykke på Mere Mereand then Se grupper.
    • Søge efter en term eller bruge filtre øverst på siden.
    • Finde aktivitet efter dato eller produkt.
  5. Øverst i en gruppe skal du trykke på Mere Mereand then Slet.

Slet aktivitet efter dato eller produkt

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger Appen Indstillinger and then Google and then Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Tryk på Min aktivitet under "Aktivitet og tidslinje".
  4. Tryk på Filtrér efter dato og produkt øverst på siden.
  5. Herfra kan du:
    • Tilføje et datointerval. Tryk på Anvend.
    • Vælge, hvilke Google-produkter der skal medtages. Tryk på Anvend.
      Bemærk! Nogle Google-produkter gemmer ikke aktivitet i Min aktivitet.
  6. Tryk på Søg øverst på siden.
  7. Du kan slette aktivitet ved at trykke på Mere Mere ud for søgefeltet.
    • Sådan sletter du bestemte elementer: Tryk på Vælg. Tryk på de elementer, du vil slette. Tryk på Slet Slet øverst til højre.
    • Hvis du vil slette alle elementer: Tryk på Slet resultater.

Slet din aktivitet automatisk

Du kan automatisk slette dele af aktiviteten på din Google-konto.

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger Appen Indstillinger and then Google and then Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Under "Aktivitetsadministration" skal du trykke på Web- og appaktivitet and then Administrer aktivitet.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere and then Gem aktivitet i.
  5. Tryk på valgmuligheden for, hvor længe du vil gemme din aktivitet and then Næste and then Bekræft for at gemme dit valg.

Bemærk! Nogle aktiviteter kan udløbe hurtigere end den tidsramme, du vælger.

Slet aktivitet andre steder

Din aktivitet gemmes muligvis andre steder end i Min aktivitet. Hvis du f.eks. har aktiveret Placeringshistorik, gemmes den pågældende aktivitet i stedet på din tidslinje i Maps. Du kan slette det meste af den aktivitet, der gemmes disse steder.

Slet anden aktivitet, der er gemt på din konto

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger Appen Indstillinger and then Google and then Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Tryk på Min aktivitet under "Aktivitet og tidslinje".
  4. Til højre for søgefeltet skal du trykke på Mere Mere and then Anden Google-aktivitet.
  5. Herfra kan du:
    • Slette en bestemt aktivitet: Tryk på Slet under aktiviteten.
    • Gå til det rette sted for at slette en aktivitet: Tryk på Gå til under aktiviteten.
Slet browseraktivitet

Din aktivitet gemmes muligvis i din browser, selvom du sletter den fra Min aktivitet.

• Se, hvordan du sletter browserhistorik og andre browserdata fra Chrome.
  • Hvis du bruger en anden browser, kan du i vejledningen til den pågældende browser finde ud af, hvordan du sletter disse oplysninger.

Stop med at gemme aktivitet

Du kan administrere de fleste af de oplysninger, der vises i Min aktivitet.

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger Appen Indstillinger and then Google and then Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Tryk på Administrer din aktivitet under "Aktivitetsadministration".
  4. Deaktiver den aktivitet, du ikke vil gemme.

Bemærk! Det er ikke al aktivitet, som medtages i Min aktivitet.

Stop midlertidigt med at gemme aktivitet

Du kan søge og bruge internettet privat.

Bemærk! Hvis du logger ind på din Google-konto i et privat browservindue, gemmes din søgeaktivitet muligvis på denne konto.

Løs problemer

Slettet aktivitet vises i Min aktivitet

• Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet. Hvis du sletter elementer fra Min aktivitet på én enhed, vises de muligvis stadig på andre enheder, der er offline. Når enheden opretter forbindelse til internettet, fjernes elementerne.
  • Ryd cachen, og slet cookies.

Hvordan din aktivitet slettes

Når du bruger Googles websites, apps og tjenester, gemmes dele af din aktivitet på din Google-konto. De fleste af disse data gemmes, indtil du sletter dem, ligesom når du manuelt sletter eller indstiller tidsrammer til automatisk at slette dine data i Min aktivitet. Nogle data kan udløbe tidligere.

Når du sletter data, følger vi en politik, så de fjernes fuldstændigt og på forsvarlig vis fra din konto. Først fjernes slettet aktivitet med det samme fra visningen, og den bruges ikke længere til at tilpasse din brugeroplevelse på Google. Derefter igangsættes processen med at slette dataene fuldstændigt og på forsvarlig vis fra vores lagersystemer.

Selvom aktivitet slettes, kan nogle data om din brug af Google-tjenester blive gemt, så længe du har din Google-konto. Hvis du f.eks. sletter en søgning i Min aktivitet, gemmer din konto stadig, at du har søgt efter noget, men ikke hvad du søgte efter.

Nogle gange opbevarer vi visse oplysninger i længere tid for at opfylde specifikke forretningsbehov eller juridiske krav. Når du sletter din Google-konto, fjernes mange af disse oplysninger også.

Få flere oplysninger om de data, vi opbevarer, og hvorfor.