Slet din søgehistorik og andre data

Du kan slette tidligere søgninger, browserhistorik og anden aktivitet fra din Google-konto. Du kontrollerer selv, hvad der gemmes i Min aktivitet, og du kan til enhver tid stoppe med at gemme det meste af din aktivitet.

Få flere oplysninger om Min aktivitet, og hvad der gemmes her.

Slet aktivitet, der er gemt i Min aktivitet

Du kan finde og slette aktivitet, der er gemt i Min aktivitet, ved at vælge blandt nedenstående valgmuligheder. Du kan slette et eller flere elementer, herunder elementer fra en bestemt tjeneste som f.eks. Søgning. Når du sletter aktivitet, kan du ikke fortryde handlingen.

Sådan sletter du enkelte elementer som f.eks. en søgning, du har foretaget på Google, eller et website, du har besøgt i Chrome:

1. Gå til Min aktivitet. Du er muligvis nødt til at logge ind på din Google-konto.
  2. Find det element, du vil slette. Der er flere måder at finde et element på, bl.a.:
  3. På det element, du vil slette, skal du vælge Mere Mere og dernæst Slet.
  4. Bekræft dit valg, hvis du bliver bedt om det.
Slet relateret aktivitet

Min aktivitet grupperer lignende aktiviteter. Bemærk! Grupperne registrerer muligvis ikke alle lignende aktiviteter.

Sådan sletter du aktivitet i en gruppe:

1. Gå til Min aktivitet. Du skal muligvis logge ind på din Google-konto.
  2. Find den gruppe, du vil slette. Der er flere måder at finde grupper på, bl.a.:
    • Ved at gennemse aktivitet efter dag (hvis du ikke kan se nogen grupper, skal du vælge Mere Mereog dernæst Se grupper på banneret "Min aktivitet").
    • Via søgning eller filtre
  3. Øverst i gruppen skal du vælge Mere Mereog dernæst Slet.
  4. Bekræft dit valg.
Slet aktivitet ved hjælp af søgning og filtre

Sådan finder og sletter du aktivitet ved hjælp af søgning eller ved at tilføje produkt- og datofiltre:

1. Gå til Min aktivitet. Du skal muligvis logge ind på din Google-konto.
  2. Vælg søgelinjen eller Filtrer efter dato og produkt øverst på siden.
  3. Herfra kan du:
    • Indtaste et søgeord.
    • Tilføje et datointerval.
    • Vælge, hvilke Google-produkter der skal medtages. Bemærk! Nogle Google-produkter gemmer ikke aktivitet i Min aktivitet.
  4. Vælg Søg Søg øverst på siden.
  5. Vælg Mere Mere ud for søgelinjen for at slette søgeresultater.
    • Sådan sletter du bestemte resultater: Klik eller tryk på Vælg og derefter på de elementer, du vil slette. Vælg Slet Slet øverst til højre.
    • Sådan sletter du alle resultater: Vælg Slet resultater.
  6. Bekræft dit valg.
Slet aktivitet fra en bestemt dag eller et bestemt tidsrum

Sådan sletter du al aktivitet fra i dag, i går, en anden dag eller et bestemt datointerval:

1. Gå til Min aktivitet. Du skal muligvis logge ind på din Google-konto.
  2. På banneret "Min aktivitet" skal du vælge Mere Mere og dernæst Slet aktivitet efter.
  3. Vælg dagen eller datointervallet.
  4. Vælg Slet.
  5. Bekræft dit valg.
Slet alt i Min aktivitet

Sådan sletter du al aktivitet, der er gemt i Min aktivitet:

1. Gå til Min aktivitet. Du skal muligvis logge ind på din Google-konto.
  2. På banneret "Min aktivitet" skal du vælge Mere Mere og dernæst Slet aktivitet efter.
  3. Under "Slet efter dato" skal du vælge pilen Pil nedog dernæst Al tid.
  4. Vælg Slet.
  5. Bekræft dit valg.

Slet aktivitet, der er gemt på din computer

Din aktivitet gemmes muligvis andre steder end i Min aktivitet. Du kan slette det meste af den aktivitet, der gemmes i disse produkter.

Slet anden aktivitet, der er gemt på din konto

Ikke al aktivitet, der er gemt på din konto, vises i Min aktivitet. Hvis du f.eks. har aktiveret Placeringshistorik, gemmes aktiviteten for denne i stedet på din tidslinje i Maps.

Sådan sletter du aktivitet, der er gemt et andet sted på din konto:

1. Gå til Min aktivitet. Du skal muligvis logge ind på din Google-konto.
  2. Vælg Mere Mere og dernæst Anden Google-aktivitet på banneret "Min aktivitet".
  3. Herfra kan du:
    • Slette en bestemt aktivitet: Vælg Slet under den aktivitet, du vil slette. Bekræft dit valg.
    • Gå til det rette sted for at slette aktivitet: Vælg den relevante valgmulighed under den aktivitet, du vil slette. Du føres nu til en side, hvor du kan slette aktiviteten.
Slet aktivitet fra din browser

Din aktivitet forbliver muligvis gemt i din browser, selvom du sletter den fra Min aktivitet.

Find ud af, hvordan du sletter browserhistorik og andre browserdata fra Chrome.

Hvis du bruger en anden browser, kan du i vejledningen til den pågældende browser få oplysninger om, hvordan du sletter browserhistorik og andre browserdata.

Hvad sker der med slettet aktivitet?

Når du sletter elementer fra Min aktivitet, fjernes de permanent fra din Google-konto. Du får ikke længere forslag, f.eks. søgetermer eller anbefalede videoer, baseret på aktivitet, du har slettet.

Google kan gemme visse data på din konto i forbindelse med din brug af produkter og tjenester. Hvis du f.eks. sletter en søgning, ved vi stadig, at du søgte, men ikke hvad du søgte efter.

Stop med at gemme aktivitet

Du kan bestemme de fleste af de oplysninger, der gemmes i Min aktivitet.

Stop helt med at gemme aktivitet

Sådan forhindrer du søgninger, browsere eller anden aktivitet i at blive gemt i Min aktivitet:

1. Gå til Aktivitetsadministration. Du skal muligvis logge ind på din Google-konto.
  2. Slå kontakten fra ud for den aktivitet, du ikke vil gemme.
  3. Vælg Sæt på pause for at bekræfte.
Stop midlertidigt med at gemme aktivitet

Hvis du lejlighedsvis vil undgå, at din aktivitet gemmes på din konto, kan du bruge internettet privat. Undlad at logge ind på din Google-konto i inkognitovinduet.

Løs problemer

Slettet aktivitet vises i Min aktivitet

Hvis du sletter elementer, og de stadig vises i Min aktivitet:

• Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet. Hvis du sletter elementer fra Min aktivitet på én enhed, vises de muligvis stadig på andre enheder, der er offline. Når enheder, der er offline, opretter forbindelse til internettet, fjernes elementerne.
  • Ryd din browsers cache og cookies. Se, hvordan du rydder cache og cookies i Chrome. Hvis du bruger en anden browser, kan du i vejledningen til den pågældende browser få oplysninger om, hvordan du rydder cache og cookies.

Data om din brug af produkter og tjenester

Når du bruger Google-produkter og -tjenester, gemmes visse data på din Google-konto, f.eks. hvornår og hvordan du bruger visse funktioner. Vi gemmer disse data, selvom du sletter aktivitet eller andre elementer.

• Hvis du f.eks. går til Min aktivitet og sletter en Google-søgning, ved vi muligvis stadig, hvor ofte du foretager søgninger. Det, du har søgt efter, gemmes ikke længere på din konto.

Googles privatlivspolitik forklarer, hvordan vi bruger disse data. Det hjælper os med at gøre følgende:

• Forhindre spam og misbrug
  • Forbedre vores produkter og tjenester og udvikle nye produkter og tjenester
  • Forstå, hvordan forskellige produkter og funktioner påvirker hinanden
  • Få indsigt i virksomheder, f.eks. hvor mange personer der bruger bestemte produkter eller funktioner, og i hvor lang tid

Disse data gemmes, så længe det er relevant for ovenstående brug. Hvis du sletter din konto, fjerner vi disse data fra den.

Få flere oplysninger om de data, vi indsamler, og hvorfor vi gør det.