Slet søgninger og anden aktivitet

Du kan slette tidligere søgninger, browserhistorik og anden aktivitet fra din Google-konto. Du kontrollerer selv, hvad der gemmes i Min aktivitet, og du kan til enhver tid stoppe med at gemme det meste af din aktivitet. Få flere oplysninger om Min aktivitet, og hvad der gemmes her.

Slet elementer i Min aktivitet

Slet al aktivitet

1. Gå til Min aktivitet på din computer.
  2. Øverst til højre på siden skal du vælge Mere Mere og dernæst Slet aktivitet efter.
  3. Under "Slet efter dato" skal du vælge pilen Pil nedog dernæst Al tid.
  4. Vælg Slet.

Slet individuelle aktivitetselementer

Dette kan f.eks. omfatte en søgning, du foretog på Google, eller et website, du besøgte i Chrome:

1. Gå til Min aktivitet på din computer.
  2. Find det element, du vil slette. Der er flere måder at finde et element på, bl.a.:
    • Gennemse efter dag. Øverst til højre på siden skal du vælge Mere Mere og dernæst Se elementer.
    • Søg, eller brug filtre.
  3. På det element, du vil slette, skal du vælge Mere Mere og dernæst Slet.
Slet relaterede elementer

Bemærk! Al lignende aktivitet grupperes muligvis ikke sammen.

1. Gå til Min aktivitet på din computer.
  2. Find den gruppe af aktiviteter, som du vil slette. Der er flere måder at finde en gruppe på, bl.a.:
    • Gennemse efter dag. Hvis du ikke kan se grupper med elementer: Øverst til højre på siden skal du vælge Mere Mere og dernæst Se grupper.
    • Øverst på siden skal du søge efter en term eller bruge filtre.
    • Find aktivitet efter dato eller produkt.
  3. Øverst i en gruppe skal du vælge Mere Mere og dernæst Slet.

Slet aktivitet efter dato eller produkt

1. Gå til Min aktivitet på din computer.
  2. Vælg Filtrér efter dato og produkt øverst på siden.
  3. Herfra kan du:
    • Tilføje et datointerval.
    • Vælge, hvilke Google-produkter der skal medtages. Bemærk! Nogle Google-produkter gemmer ikke aktivitet i Min aktivitet.
  4. Øverst på siden skal du vælge Søg Søg
  5. Du kan slette aktivitet ved at vælge Mere Mere ud for søgefeltet.
  • Sådan sletter du bestemte elementer: Vælg muligheden Vælg. Vælg de elementer, du vil slette. Vælg Slet Slet øverst til højre.
  • Sådan sletter du alle elementer: Vælg Slet resultater.

Slet aktivitet andre steder

Din aktivitet gemmes muligvis andre steder end i Min aktivitet. Hvis du f.eks. har aktiveret Placeringshistorik, gemmes aktiviteten for denne i stedet på din tidslinje i Maps. Du kan slette det meste af den aktivitet, der gemmes disse steder.

Slet anden aktivitet, der er gemt på din konto
  1. Gå til Min aktivitet på din computer.
  2. Øverst til højre på siden skal du vælge Mere Mere og dernæst Anden Google-aktivitet.
  3. Herfra kan du:
  • Slette en bestemt aktivitet: Vælg Slet under aktiviteten.
  • Gå til det rette sted for at slette aktivitet: Tryk på Gå til under aktiviteten.
Slet browseraktivitet

Din aktivitet gemmes muligvis i din browser, selvom du sletter den fra Min aktivitet.

Se, hvordan du sletter browserhistorik og andre browserdata fra Chrome.

Hvis du bruger en anden browser, kan du i vejledningen til den pågældende browser få oplysninger om, hvordan du sletter disse oplysninger.

Stop med at gemme aktivitet

Du kan administrere forskellige typer af aktivitet, der er gemt i Min aktivitet.

Stop helt med at gemme aktivitet

Sådan kan du forhindre, at søgninger, browserhistorik og de fleste andre typer af aktivitet gemmes på din konto:

1. Gå til "Aktivitetsadministration" på din computer.
  2. Deaktiver den aktivitet, du ikke vil gemme.
  3. Vælg Sæt på pause for at bekræfte.

Stop midlertidigt med at gemme aktivitet

Du kan søge og bruge internettet privat.

Bemærk! Hvis du logger ind på din Google-konto i et privat browservindue, gemmes din søgeaktivitet muligvis på denne konto.

Løs problemer

Slettet aktivitet vises i Min aktivitet

• Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet. Hvis du sletter elementer fra Min aktivitet på én enhed, vises de muligvis stadig på andre enheder, der er offline. Når enheden opretter forbindelse til internettet, fjernes elementerne.
  • Ryd cachen, og slet cookies.

Data om din brug af produkter og tjenester

Når du bruger Google-produkter og -tjenester, gemmes visse data på din Google-konto, f.eks. hvornår og hvordan du bruger visse funktioner. Vi gemmer disse data, selvom du sletter aktivitet eller andre elementer.

Hvis du f.eks. går til Min aktivitet og sletter en søgning, du har foretaget på Google, kan vi stadig se, at du foretog en søgning, men vi kan ikke se, hvad du søgte efter. Det, du har søgt efter, gemmes ikke længere på din konto.

Googles privatlivspolitik forklarer, hvordan vi bruger disse data. Det hjælper os med at gøre følgende:

• Forhindre spam og misbrug
  • Forbedre vores produkter og tjenester og udvikle nye produkter og tjenester
  • Forstå, hvordan forskellige produkter og funktioner påvirker hinanden
  • Få indsigt i virksomheder, f.eks. hvor mange personer der bruger bestemte produkter eller funktioner og i hvor lang tid

Disse data gemmes, så længe det er relevant for ovenstående brug. Hvis du sletter din konto, fjerner vi disse data fra den.

Få flere oplysninger om de data, vi indsamler, og hvorfor vi gør det.