Slet søgninger og anden aktivitet fra din konto

Du kan slette tidligere søgninger, browserhistorik og anden aktivitet fra din Google-konto. Du kontrollerer selv, hvad der gemmes i Min aktivitet, og du kan til enhver tid stoppe med at gemme det meste af din aktivitet.

Få flere oplysninger om Min aktivitet, og hvad der gemmes i Min aktivitet.

Slet aktivitet, der er gemt i Min aktivitet

Du kan finde og slette aktivitet, der er gemt i Min aktivitet, ved at vælge fra nedenstående valgmuligheder. Når du sletter aktivitet, kan du ikke fortryde handlingen.

Tips til mobilenheder! Stryg til højre for hurtigt at slette et element eller en gruppe af relateret aktivitet.

Slet elementer enkeltvis

Sådan sletter du enkelte elementer, som f.eks. en søgning, du har foretaget på Google, eller et website, du har besøgt i Chrome:

1. Gå til Min aktivitet. Du er muligvis nødt til at logge ind på din Google-konto.
  2. Find det element, du vil slette. Der er flere måder at finde et element på, bl.a.:
  3. Tryk på Mere Mereog dernæst Slet på det element, du vil slette.
  4. Bekræft dit valg, hvis du bliver bedt om det.
Slet relateret aktivitet

Min aktivitet grupperer lignende aktivitet. Bemærk! Grupperne registrerer muligvis ikke al lignende aktivitet.

Sådan sletter du aktivitet i en gruppe:

1. Gå til Min aktivitet. Du er muligvis nødt til at logge ind på din Google-konto.
  2. Find den gruppe, du vil slette. Der er flere måder at finde grupper på, bl.a.:
    • Ved at gennemse efter dag. Hvis du ikke kan se nogen grupper, skal du vælge Mere Mereog dernæst Se grupper på banneret "Min aktivitet".
    • Via søgning eller filtre
  3. Vælg Mere Mereog dernæst Slet øverst i gruppen.
  4. Bekræft dit valg.
Slet aktivitet ved hjælp af søgning og filtre

Sådan finder og sletter du aktivitet ved hjælp af søgning eller ved at tilføje produkt- og datofiltre:

1. Gå til Min aktivitet. Du er muligvis nødt til at logge ind på din Google-konto.
  2. Vælg søgelinjen eller Filtrer efter dato og produkt øverst på siden.
  3. Herfra kan du:
    • Indtaste en søgeterm.
    • Tilføje et datointerval.
    • Vælge, hvilke Google-produkter der skal medtages. Bemærk! Nogle Google-produkter gemmer ikke aktivitet i Min aktivitet.
  4. Vælg Søg Søg øverst på siden.
  5. Vælg Mere Mere ud for søgelinjen for at slette søgeresultater.
    • Sådan sletter du bestemte resultater: Klik eller tryk på Vælg og derefter på de elementer, du vil slette. Vælg Slet øverst til højre.
    • Sådan sletter du alle resultater: Vælg Slet resultater.
  6. Bekræft dit valg.
Slet aktivitet fra en bestemt dag eller et bestemt tidsrum

Sådan sletter du al aktivitet fra i dag, i går, en anden dag eller et andet datointerval:

1. Gå til Min aktivitet. Du er muligvis nødt til at logge ind på din Google-konto.
  2. På banneret "Min aktivitet" skal du vælge Mere Mereog dernæst Slet aktivitet efter.
  3. Vælg dagen eller datointervallet fra rullemenuen eller fra start eller stop datoer.
  4. Vælg Slet.
  5. Bekræft dit valg.
Slet alt i Min aktivitet

Sådan sletter du al aktivitet, der er gemt i Min aktivitet:

1. Gå til Min aktivitet. Du er muligvis nødt til at logge ind på din Google-konto.
  2. På banneret "Min aktivitet" skal du vælge Mere Mereog dernæst Slet aktivitet efter.
  3. Under "Slet efter dato" skal du vælge rullepilen Pil nedog dernæst Altid.
  4. Vælg Slet.
  5. Bekræft dit valg.

Stop med at gemme aktivitet

Du kan kontrollere de fleste af de oplysninger, der gemmes i Min aktivitet.

Stop helt med at gemme aktivitet

Sådan forhindrer du søgninger, browsere eller anden aktivitet i at blive gemt i Min aktivitet:

1. Gå til Administration af aktivitet. Du er muligvis nødt til at logge ind på din Google-konto.
  2. Slå kontakten fra ud for den aktivitet, du ikke vil gemme.
  3. Vælg Sæt på pause for at bekræfte.
Stop midlertidigt med at gemme aktivitet

Hvis du lejlighedsvis vil forhindre din aktivitet i at blive gemt på din konto, kan du bruge internettet privat. Undlad at logge ind på din Google-konto i inkognitovinduet.

Løs problemer

Slettet aktivitet vises i Min aktivitet

Hvis du sletter elementer, og de stadig vises i Min aktivitet:

• Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet. Hvis du sletter elementer fra Min aktivitet på én enhed, vises de muligvis stadig på andre enheder, der er offline. Når enheder, der er offline, opretter forbindelse til internettet, fjernes elementerne.
  • Ryd din browsers cache og cookies. Få oplysninger om, hvordan du rydder cache og cookies i Chrome. Hvis du bruger en anden browser, kan du i vejledningen til den pågældende browser få oplysninger om, hvordan du rydder cache og cookies.

Hvad der sker med slettet aktivitet

Når du sletter elementer fra Min aktivitet, slettes de permanent på din Google-konto. Google kan dog opbevare oplysninger om din konto, der er relateret til tjenester, som f.eks. hvilke Google-produkter du har brugt, og hvornår du brugte dem, for at forhindre spam og misbrug og for at forbedre vores tjenester.

Få oplysninger om de oplysninger, vi indsamler, og hvorfor vi gør det.

Slet aktivitet, der er gemt andre steder

Din aktivitet gemmes muligvis andre steder end i Min aktivitet. Du kan slette det meste af den aktivitet, der gemmes disse steder.

Slet anden aktivitet, der er gemt på din konto

Ikke al aktivitet, der er gemt på din konto, vises i Min aktivitet. Hvis du f.eks. har aktiveret Placeringshistorik, gemmes aktiviteten for denne i stedet på din tidslinje i Maps.

Sådan sletter du aktivitet, der er gemt et andet sted på din konto:

1. Gå til Min aktivitet. Du er muligvis nødt til at logge ind på din Google-konto.
  2. På banneret "Min aktivitet" skal du vælge Mere Mereog dernæst Anden Google-aktivitet.
  3. Herfra kan du:
    • Slette en bestemt aktivitet: Vælg Slet under den aktivitet, du vil slette. Bekræft dit valg.
    • Gå til det rette sted for at slette aktivitet: Vælg den relevante valgmulighed under den aktivitet, du vil slette. Du føres nu til en side, hvor du kan slette aktiviteten.
Slet aktivitet fra din browser

Din aktivitet forbliver muligvis gemt i din browser, selvom du sletter den fra Min aktivitet.

Få oplysninger om, hvordan du sletter browserhistorik og andre browserdata fra Chrome.

Hvis du bruger en anden browser, kan du i vejledningen til den pågældende browser få oplysninger om, hvordan du sletter browserhistorik og andre browserdata.