Slet din aktivitet

Når du bruger Googles websites, apps og tjenester, gemmes dele af din aktivitet på din Google-konto. Du kan se og slette denne aktivitet under Min aktivitet, og det meste aktivitet kan du til enhver tid stoppe med at gemme.

Slet din aktivitet manuelt

Slet al aktivitet

1. Gå til din Google-konto på din computer.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet øverst til venstre.
  3. Klik på Min aktivitet under "Aktivitet og tidslinje".
  4. Klik på Mere Mere øverst til højre på siden.
  5. Klik på Slet aktivitet efter.
  6. Klik på pilen Pil ned under "Slet efter dato", og vælg Altid.
  7. Klik på Slet.

Slet individuelle aktivitetselementer

Dette kan f.eks. omfatte en søgning, du foretog på Google, eller et website, du besøgte i Chrome:
  1. Gå til din Google-konto på din computer.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet øverst til venstre.
  3. Klik på Min aktivitet under "Aktivitet og tidslinje".
  4. Find det element, du vil slette. Der er flere måder at finde et element på, bl.a.:
    • Gennemse efter emne eller produkt. Klik på Prøv det under "Slet efter emne eller produkt" øverst på siden.
    • Søge efter ord eller dato.
  5. Klik på Mere Mere på det element, du vil slette.
  6.  Klik på Slet.

Slet relaterede elementer

Bemærk! Al lignende aktivitet grupperes muligvis ikke sammen.
  1. Gå til din Google-konto på din computer.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet øverst til venstre.
  3. Klik på Min aktivitet under "Aktivitet og tidslinje".
  4. Find den gruppe af aktiviteter, som du vil slette. Der er flere måder at finde en gruppe på. Du kan f.eks.:
    • Gennemse efter dag. Hvis du ikke kan se grupper med elementer: Øverst til højre på siden skal du vælge Mere Mere and then Se grupper.
    • Søge efter en term eller bruge filtre øverst på siden.
    • Finde aktivitet efter dato eller produkt.
  5. Vælg Mere Mere øverst i en gruppe.
  6. Klik på Slet.

Slet aktivitet efter dato eller produkt

1. Gå til din Google-konto på din computer.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet øverst til venstre.
  3. Klik på Min aktivitet under "Aktivitet og tidslinje".
  4. Vælg Filtrér efter dato og produkt øverst på siden.
  5. Herfra kan du:
    • Tilføje et datointerval.
    • Vælge, hvilke Google-produkter der skal medtages. Bemærk! Nogle Google-produkter gemmer ikke aktivitet i Min aktivitet.
  6. Vælg Søg Søg øverst på siden.
  7. Du kan slette aktivitet ved at vælge Mere Mere ud for søgefeltet.
    • Sådan sletter du bestemte elementer: Vælg muligheden Vælg. Vælg de elementer, du vil slette. Vælg Slet Slet øverst til højre.
    • Sådan sletter du alle elementer: Vælg Slet resultater.

Slet din aktivitet automatisk

Du kan automatisk slette dele af aktiviteten på din Google-konto.

1. Gå til din Google-konto på din computer.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet øverst til venstre.
  3. Klik på Web- og appaktivitet under "Aktivitetsadministration".
  4. Klik på Administrer aktivitet under "Web- og appaktivitet".
  5. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere and then Gem aktivitet i.
  6. Klik på knappen for, hvor længe du vil gemme din aktivitet and then Næste and then Bekræft for at gemme dit valg.

Bemærk! Nogle aktiviteter kan udløbe hurtigere end den tidsramme, du vælger.

Slet aktivitet andre steder

Din aktivitet gemmes muligvis andre steder end i Min aktivitet. Hvis du f.eks. har aktiveret Placeringshistorik, gemmes den pågældende aktivitet i stedet på din tidslinje i Maps. Du kan slette det meste af den aktivitet, der gemmes disse steder.

Slet anden aktivitet, der er gemt på din konto

1. Gå til din Google-konto på din computer.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet øverst til venstre.
  3. Klik på Min aktivitet under "Aktivitet og tidslinje".
  4. Vælg Mere Mere øverst til højre på siden.
  5. Klik på Anden Google-aktivitet.
  6. Herfra kan du:
  • Slette en bestemt aktivitet: Vælg Slet under aktiviteten.
  • Gå til det rette sted for at slette aktivitet: Tryk på Gå til under aktiviteten.

Slet browseraktivitet

Din aktivitet gemmes muligvis i din browser, selvom du sletter den fra Min aktivitet.
  • Se, hvordan du sletter browserhistorik og andre browserdata fra Chrome.
  • Hvis du bruger en anden browser, kan du i vejledningen til den pågældende browser finde ud af, hvordan du sletter disse oplysninger.

Stop med at gemme aktivitet

Du kan administrere de fleste af de oplysninger, der vises i Min aktivitet.

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet til venstre.
  3. Klik på Administrer din aktivitet under "Aktivitetsadministration".
  4. Deaktiver den aktivitet, du ikke vil gemme.

Bemærk! Ikke al aktivitet medtages i Min aktivitet.

Stop midlertidigt med at gemme aktivitet

Du kan søge og bruge internettet privat.

Bemærk! Hvis du logger ind på din Google-konto i et privat browservindue, gemmes din søgeaktivitet muligvis på denne konto.

Løs problemer

Slettet aktivitet vises i Min aktivitet

• Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet. Hvis du sletter elementer fra Min aktivitet på én enhed, vises de muligvis stadig på andre enheder, der er offline. Når enheden opretter forbindelse til internettet, fjernes elementerne.
  • Ryd cachen, og slet cookies.

Hvordan din aktivitet slettes

Når du bruger Googles websites, apps og tjenester, gemmes dele af din aktivitet på din Google-konto. De fleste af disse data gemmes, indtil du sletter dem, ligesom når du manuelt sletter eller indstiller tidsrammer til automatisk at slette dine data i Min aktivitet. Nogle data kan udløbe tidligere.

Når du sletter data, følger vi en politik, så de fjernes fuldstændigt og på forsvarlig vis fra din konto. Først fjernes slettet aktivitet med det samme fra visningen, og den bruges ikke længere til at tilpasse din brugeroplevelse på Google. Derefter igangsættes processen med at slette dataene fuldstændigt og på forsvarlig vis fra vores lagersystemer.

Selvom aktivitet slettes, kan nogle data om din brug af Google-tjenester blive gemt, så længe du har din Google-konto. Hvis du f.eks. sletter en søgning i Min aktivitet, gemmer din konto stadig, at du har søgt efter noget, men ikke hvad du søgte efter.

Nogle gange opbevarer vi visse oplysninger i længere tid for at opfylde specifikke forretningsbehov eller juridiske krav. Når du sletter din Google-konto, fjernes mange af disse oplysninger også.

Få flere oplysninger om de data, vi opbevarer, og hvorfor.