Suprimir l'activitat

En utilitzar llocs web, aplicacions i serveis de Google, algunes de les activitats es desen al Compte de Google. Podeu consultar i suprimir aquesta activitat a la secció La meva activitat, i podeu deixar de desar gran part de l'activitat en qualsevol moment.

Suprimir la vostra activitat manualment

Suprimir tota l'activitat

1. A l'ordinador, aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació superior de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. A "Activitat i cronologia", feu clic a La meva activitat.
  4. A la part superior dreta de la pàgina, feu clic a Més Més.
  5. Feu clic a Suprimeix l'activitat per.
  6. A sota de "Suprimeix per data", feu clic a la fletxa avall Fletxa avall i seleccioneu Tot.
  7. Feu clic a Suprimeix.

Suprimir elements d'activitat concrets

Per exemple, per suprimir una cerca que hàgiu fet a Google o un lloc web que hàgiu visitat amb Chrome, seguiu aquests passos:
  1. A l'ordinador, aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació superior de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. A "Activitat i cronologia", feu clic a La meva activitat.
  4. Cerqueu l'element que vulgueu suprimir. Podeu fer-ho de diverses maneres, per exemple:
    • Navegueu per tema o producte. A la part superior, a "Suprimeix resultats per tema o per producte", feu clic a Prova-ho.
    • Consulteu els elements per paraula clau o data.
  5. A l'element que vulgueu suprimir, feu clic a Més Més.
  6.  Feu clic a Suprimeix.

Suprimir elements relacionats

Nota: és possible que l'activitat similar no es pugui agrupar.
  1. A l'ordinador, aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació superior de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. A "Activitat i cronologia", feu clic a La meva activitat.
  4. Cerqueu el grup d'activitat que vulgueu suprimir. Podeu fer-ho de diverses maneres, per exemple:
    • Navegueu per dia. Si no veieu cap grup d'elements, a la part superior dreta de la pàgina, trieu Més Més i, a continuació, Visualització agrupada.
    • A prop de la part superior de la pàgina, cerqueu un terme o utilitzeu filtres.
    • Cerqueu l'activitat per data o producte.
  5. A la part superior d'un grup, trieu Més Més.
  6. Feu clic a Suprimeix.

Suprimir l'activitat per data o producte

1. A l'ordinador, aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació superior de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. A "Activitat i cronologia", feu clic a La meva activitat.
  4. A prop de la part superior de la pàgina, seleccioneu Filtra per data i producte.
  5. Aquí podeu fer el següent:
    • Afegir un interval de dates.
    • Triar quins productes de Google hi voleu incloure. Nota: alguns productes de Google no desen l'activitat a La meva activitat.
  6. A la part superior de la pàgina, seleccioneu Cerca Cerca.
  7. Per suprimir l'activitat, al costat de la barra de cerca, seleccioneu Més Més.
    • Per suprimir elements concrets: trieu Selecciona. Trieu els elements que vulgueu suprimir. A la part superior dreta, seleccioneu Suprimeix Suprimeix.
    • Per suprimir tots els elements: seleccioneu Suprimeix els resultats.

Suprimir la vostra activitat automàticament

Podeu suprimir automàticament part de l'activitat del vostre Compte de Google.

1. A l'ordinador, aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació superior de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. A "Controls d'activitat", feu clic a Activitat al web i en aplicacions.
  4. A "Activitat al web i en aplicacions", feu clic a Gestiona l'activitat.
  5. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Conserva l'activitat durant.
  6. Definiu quant de temps voleu conservar l'activitat i toqueu i, a continuació, Següent i, a continuació, Confirma per desar-la.

Nota: pot ser que algunes activitats caduquin abans que passi el període de temps que trieu.

Suprimir l'activitat en altres llocs

Pot ser que la vostra activitat es desi en llocs diferents de La meva activitat. Per exemple, si heu activat l'historial d'ubicacions, aquesta activitat es desa a la cronologia de Maps. Podeu suprimir la major part de l'activitat desada en aquests llocs.

Suprimir altres activitats desades al compte

1. A l'ordinador, aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació superior de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. A "Activitat i cronologia", feu clic a La meva activitat.
  4. A la part superior dreta de la pàgina, seleccioneu Més Més.
  5. Feu clic a Altres activitats de Google.
  6. Aquí podeu fer el següent:
  • Suprimir activitats concretes: a sota de l'activitat, seleccioneu Suprimeix.
  • Anar al lloc corresponent per suprimir les activitats: a sota de l'activitat, seleccioneu Visita.

Suprimir l'activitat del navegador

Pot ser que l'activitat s'emmagatzemi al navegador, encara que la suprimiu de La meva activitat.

Deixar de desar l'activitat

Podeu controlar la majoria de la informació que es mostra a La meva activitat.

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. A "Controls d'activitat", feu clic a Gestiona els controls d'activitat.
  4. Desactiveu l'activitat que no vulgueu desar.

Nota: algunes activitats no s'inclouen a La meva activitat.

Deixar de desar l'activitat temporalment

Podeu fer cerques al web i navegar-hi de manera privada.

Nota: si inicieu la sessió al Compte de Google en una finestra de navegació privada, pot ser que l'activitat de cerca es desi en aquest compte.

Solucionar problemes

L'activitat suprimida es mostra a La meva activitat

• Assegureu-vos que el dispositiu estigui connectat a Internet. Si suprimiu elements de La meva activitat en un dispositiu, pot ser que es continuïn mostrant als dispositius que no estiguin connectats. Quan el dispositiu es connecti a Internet, els elements se suprimiran.
  • Esborreu la memòria cau i les galetes.

Com se suprimeix l'activitat

Quan utilitzeu llocs web, aplicacions i serveis de Google, part de l'activitat es desa al vostre Compte de Google. La majoria de dades es conserven fins que les suprimiu, ja sigui manualment a La meva activitat o bé si establiu períodes de temps per suprimir-les automàticament. Pot ser que algunes dades caduquin abans.

Quan suprimiu dades, seguim una política per suprimir-les completament i de manera segura del vostre compte. Primer, l'activitat suprimida se suprimeix immediatament de la vista i ja no s'utilitza per personalitzar la vostra experiència a Google. Tot seguit, iniciem un procés dissenyat per suprimir completament i de manera segura aquestes dades dels nostres sistemes d'emmagatzematge.

Encara que l'activitat s'hagi suprimit, pot ser que algunes dades sobre l'ús dels serveis de Google es mantinguin per sempre al vostre Compte de Google. Per exemple, després de suprimir una cerca a La meva activitat, el compte emmagatzema el fet que heu fet una cerca, però no què heu cercat.

De vegades retenim certa informació durant un període de temps prolongat per satisfer les necessitats específiques de l'empresa o per requisits legals. Quan suprimiu el vostre Compte de Google, molta d'aquesta informació també se suprimeix.

Obteniu més informació sobre les dades que retenim i per què ho fem.